Kocam,olacak adamdan nefret ediyorum artik :(

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Bugun gorumcemle konusmalarini okudum.
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.

Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.

Bu cok guzel
Kardesine sahip ciktigini gosterir. Bunda bisey yok. Olmasi gereken o.
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.

Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim

Ayrılma sebebiniz ne ? Eşin senin ayrilmayacagindan çok emin yazıyorum buraya. .

Eski konularını bilmiyorum

Bebeğine geberir mi dedi yahu böyle koca mı olur böyle baba mı olur!
Kız kardeşine yazdıklarını anlatmana hiç gerek yoktu, karnındaki çocuğun babası bu bedduayı etmiş, yeterli nefret etmen için, derdinin hala görümcene sahip çıkması olması çok ilginç...
Evliliğini devam ettirmeyi düşünüyor musun hala?

Cok üzüldüm sizin adiniza.

Kimi erkek böyle ailesine aşıktır sadece. Sinir oldum adama
Kac aylik hamilesiniz? Yasiniz kac? Kac senedir evlisiniz? Böyle koca mi olur!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan babalık duygusunu bilmediği için ve kızgın harbiyle söylenmiş bi söz olabileceğini düşünüyorum rabbim sabır versin biraz sabır inşallah herşey yoluna girer

Karındaki bebeğe bela mı okunur . Ama size tavsiyem eşinizin konuşmalarını falan okumayın.insan kurcaladıkça birşeyler bulur

Ayrılma sebebiniz ne ? Eşin senin ayrilmayacagindan çok emin yazıyorum buraya. .

Eski konularını bilmiyorum
Biz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik

Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.

Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versin bebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.

Hiçbir kızgınlık doğmamış bebeğin ölmesi temennisini haklı çıkarmaz.Hele ki babası ise.
Hamile değilim hiç de olmadım ama Allah büyük konuşturmasın o dileği eden yaratık beni ve bebeği rüyasında bile görmemesi için her türlü manyaklığı yapabilirdim sanırım.

Gaz vermek değil amacım.
Yaptıkları yapacaklarının sadece fragmanı.
Adamda vicdan insanlık namına gram şey kalmamış.
Hala aklım almıyor nasıl bir insan karısına ve doğmamış bebeğine geberin der.

Derdim gorumcem falan degil. Konuyu size anlatmak istedigim icin bastan yazdim. Ben uzuntumu paylastim. Hayir evliligimi devam ettirmeyi dusunmuyorum

Bebekten ne istiyosa denyo
Bunun gibi hanzolarda baba olur işte Allahım yaratiyosun bari takip et günahkar ediyorlar zorla yahuu

Derdim gorumcem falan degil. Konuyu size anlatmak istedigim icin bastan yazdim. Ben uzuntumu paylastim. Hayir evliligimi devam ettirmeyi dusunmuyorum
Ettirme zaten doğmamış bebeğe beddua eden adamdan hayır mı gelir.. Herşeyi der de bir insan bunu diyemez, hiç kayıp yaşamamış ya oyun zannetmiş, Allah sağlık versin size de bebeğinize de

Şimdi sana çevreden bi kaç bilmiş teyze der babasız çocuk buyutulmez biz neler yaşadık diye. . Babasız çocuk büyür çok da güzel büyür aklinda bulunsun

Yani bence bir adam aniden böyle olamaz gibime geliyor kimi kimin evinden kovuyor ki ! Orası ikinizin sonuçta vede ya nasıl evladına beddua eder hala aklım almıyor o minigin günahı ne ki kiyamam keşke bu karakterde bir insandan çocuk yapmasaydin sekiz aylık evlisin birde keşke biraz daha bekleseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…