Biz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)Ayrılma sebebiniz ne ? Eşin senin ayrilmayacagindan çok emin yazıyorum buraya. .
Eski konularını bilmiyorum
Gaz vermek değil amacım.Biz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik
Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.
Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versinbebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.
Derdim gorumcem falan degil. Konuyu size anlatmak istedigim icin bastan yazdim. Ben uzuntumu paylastim. Hayir evliligimi devam ettirmeyi dusunmuyorumBebeğine geberir mi dediyahu böyle koca mı olur böyle baba mı olur!
Kız kardeşine yazdıklarını anlatmana hiç gerek yoktu, karnındaki çocuğun babası bu bedduayı etmiş, yeterli nefret etmen için, derdinin hala görümcene sahip çıkması olması çok ilginç...
Evliliğini devam ettirmeyi düşünüyor musun hala?
25 yasindayim 8 aylik evliyim 8 haftalik hamileyim.Cok üzüldüm sizin adiniza.
Kimi erkek böyle ailesine aşıktır sadece. Sinir oldum adama
Kac aylik hamilesiniz? Yasiniz kac? Kac senedir evlisiniz? Böyle koca mi olur!!
Ettirme zaten doğmamış bebeğe beddua eden adamdan hayır mı gelir.. Herşeyi der de bir insan bunu diyemez, hiç kayıp yaşamamış ya oyun zannetmiş, Allah sağlık versin size de bebeğinize deDerdim gorumcem falan degil. Konuyu size anlatmak istedigim icin bastan yazdim. Ben uzuntumu paylastim. Hayir evliligimi devam ettirmeyi dusunmuyorum
Amin tesekkur ederimEttirme zaten doğmamış bebeğe beddua eden adamdan hayır mı gelir.. Herşeyi der de bir insan bunu diyemez, hiç kayıp yaşamamış ya oyun zannetmiş, Allah sağlık versin size de bebeğinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?