Kocam,olacak adamdan nefret ediyorum artik :(

Nerden buluyorsunuz böyle öküzleri hiç anlamıyorum

Artık ne diyeceğimi bilemiyorum inan , Allah onun belasını versin pislik şeytan

bile bile lades demişsin.

Iki haftadır hiç bir girişimi de olmamış anladığım kadarıyla gerçi olsa ne değişecek de.. Pişman olmus mudur acaba söylediklerinden diye geçirdim bi an içimden

Bugun beddua eden yarın döver öbür gun de öldürür. Doğmamış bebeğine beddua eden,hamile karısını evden kovan adamdan koca olmaz baba desen o hic olmaz !

Geri donmeyin sakın Allah yardımcınız olsun sizin ve bebeğinizin. Elbette bir yol bulunur Allah büyüktür..

Peki siz neden ayrıldınız neden baba evindesiniz onu da anlatsaydınız? şimdi kavganın nedeni ve şiddeti önemli hiçbirşekilde bu dediği lafları haklı çıkarmaz ama çok mu kızgındı öfkeliydi. Kardeşi sahip çıkmıyor çok zor babasız büyütmek deyince öyle demiştir hemen gidip öldürecek değil sahip çıkmak istemiş. Size de sahip çıkması gerekiyor ama gerçek duyguları değildir kim ister çocuğu ölsün. Sizi şu an arayıp sormuyor mu.

Esinize nasil buyuk bir mucize bahsedilmis, kendisi de bunun farkinda degil. Bir evlat icin insanlar yillarca cabaliyorlar, yazik rabbim ona nasip etmis ama o beddua derdinde. Cok ama cok uzuldum, rabbim hidayet versin. Dogru yolu gostersin insallah.

Bebeğiniz için çok üzüldüm.nasıl bi baba bebeğine beddua eder.şu ana kuzusu erkeklerede sinir oluyorum.biraz karılarına sahip çıksalar sorun kalmıycak.yemekten temizlşkten şikayet etmekte neymiş.valla benim eşim diyelim o gün kötü bi yemek yaptım beğenmedi hatta yemek yüzğnden kavga ettik diyelim.annesi babası arasın tlfda ne yediniz diye sorsun 5 çeşit yemek sayar.aslada belli etmez.he benim anneme bazen şikayetlenir ama kendi ailesine bir gün bile beni şikayet etmez.

Neden kavga ettigimizi,ilk sayfalarda anlattim isterseniz bi bakin

Vah vaaah Allah yardımcın olsun sen elınden gelenı yapmıssın daha ne yapacaksın anne karnında babasız bıraktıgı bebegın ve senın vebalını o ceksın bırka uzulup durma evladına bırsey olur Aşlah korusun beddua da haksız yere edıldıyse sahobıne doner bsver ıcını serın tut

Benim bi arkadasim senin gibi hamileydi esinden ayrildigi zaman, adam ne bi doktor kontrolune gitti ne baska bisey. Herneyse zaman dogurmaya gelince arkadasin dogurdu adamda dibinde bitti cocuk icin. Bi kac ay babalik yapti hatta arkadasim sirf evladi icin yeniden denedi ama olmadi bu sefer bosandilar. Simdi kizina cokta guzel bakiyor daha ailesinin himayesinde duran buyumemis adami mi pohpohlayacak omru boyunca. Demek istedigim simdi esin olacak o herif bu beddualari unutup seninle ultrason vs gelmek isteyebilir ama bi kere ayrilik olduysa siz bi araya gelseniz bile sorun yasayacaksiniz

sakin duygulariniza yenik dusup de geri kabul etmeyin bu adami ya.kendinize hatirlatin surekli. hakaretler edip bes sefer evden kovmak nedemek neden ozaman affettiniz ki evdeki yemegi temizligi de begenmiyosa defolsun gitsin kendine bi temiizlikci bulsun manyak

benım bebegıme ınsallah geberır dıyen gerızekalı kım olursa olsun asla ama asla hıc bısekılde o kısıyle karsı karsıya gelmez tamamıyle hayatımdan cıkarırdım

yasadıklarını bılmıyorum gecmıs konularını okumadım ama bu laf benım o kısıyı hayatımdan cıkarmam ıcın yeterlıdır baska bırseye gerek yok zaten daha napabılır kı
ana karnındakı bı bebege bunu soyleyen bı adam gozumde potansıyel katıldır zaten

Ben ne konu acarsam siz gelip diger konumu bu konuya yaziyorsunuz lutfen bunu yapmaktan vazgecin.
gerçekler acıdır.
ayrılmak için hala neyi bekliyorsun, onu merak ediyorum.
adamın gelip yalvaracağını falan mı?
o merdaneyi zamanında kocanın kafasına indirseydin belki bu durumda olmazdın.

geçmiş konunda yaptığım alıntıya bakılırsa hiç de iyi değilmiş aranız, sen kendini kandırmışsın.
kocanın tüm odunluklarını affedip bir de kv yi suçluyorsun.
görmek istemediğin için görmemişsin. o yüzden bile bile lades dedin diyorum.

Ben farklı olarak bisey sorcam whatsabi web üzerinden nasıl takibe aldınız ?

Durumunuz çok zor. İyi bari aileniz yanınızda, sizi kabul ediyorlar. Çünkü ne aileler var ne olursa olsun evini terkedip gelme diyen. Çok şanslısınız. Sizin yerinizde olsam önce çocuğu aldırır, sonra da boşanırdım. O adamın çocuğunu doğurup büyütmek istemezdim, hem de çocuk yüzünden ömür boyu muhatap olmak zorunda kalmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…