Kocam,olacak adamdan nefret ediyorum artik :(

Kendi ewladına babalık yapamayan başkasına mı babalık yapcak. Bol keseden atması kolay sıkma canını.
Bide artık takibi bırak kendi hayatına bak . Bunları düşünüp yıpratma kendini. Hem anne hem baba olcaksın ewladına güçlü ol

Yine barışcaksın gbi görünüyor malesef bu kadar kolay affetme

Oncelikle her ne olursa olsun Eşinizi takip etmeyi bırakın. Dönmeyi dusunmuyorsaniz kendinize bebeginiz le yeni bir hayat kurmak için kolları sıvayın. Tüm mesajları okumadım çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız kendinizi işinize ve bebeginize yapacağınız alış verişe verin
Eşinizi takip etmekten çok daha fazla yapılması gereken işleriniz var.

Cok üzüldüm sizin adiniza.

Kimi erkek böyle ailesine aşıktır sadece. Sinir oldum adama
Kac aylik hamilesiniz? Yasiniz kac? Kac senedir evlisiniz? Böyle koca mi olur!!
ailesini aşık olması çok güzel de..okunu çıkarıyor bazıları benim sevgilim de öyle ben annesini doktora götürürüm temizlik yaparım vs ama o babam için bişey yamaz babam onu bigün işyerine çağırdı işyeri uzak dolmuşla gidilmez arabam yok otobüse de binmeyi sevmiyorum deyip gitmedi ben onun annesi için o kadar koşturuyorum üstelik

şimdi de bişeyleri düzeltmeye çalışıyor ama bilemiyorum

vur de vururum oldur de oldururum demesi hosunuza gitti yani ? bu normal bir psikoloji yani ?
Adam manyagin teki size dedigi laflardan sonra onun icinden bir insanlik olabileceginimi sandiniz?

Kimse istemez dusunmek zorunda kalsin ama ben babasi boyle igrenc olan bir bebek dunyaya getirmek istemezdim. Tamam onu cok istediniz ( gerci o kavgalardan sonra hemen cocuk yapmissiniz ama) omur boyu o bebege tek basiniza bakacak ve hatta o parazit herifle gorusmek zorunda da kalacaksiniz cunku sirf sizi gicik etmek icin bile cocugun hayatina dahil olmak isteyebilir. 8 hafta cok gec bir sure degil bence omrunuzu 8 aylik bir hataya feda etmeyin.
Bu benim nacizane fikrim. Herkes ayrilabilir yani hersey insan icin. Gene hamile olabilirsiniz ama esiniz ayrilsaniz bile bebege sahip cikip size destek olur o zaman boyle birseyi asla yorum olarak yazmadim. Ama bir cocugun hayatini karartmak olacak boylesi de. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…