Hiçbirşey almayın onlardan böyleleri hasta eder sağ adamı, yazdıklarınızı baştan sona okudum. Şiddet de görmüşsünüz zaten. Bebeğiniz de tohum sayılırdı yavru ama veren de Allah alan da Allah. Anneniz için de başınız sağolsun acıları vardı belki kurtuldu diye düşünün duanızı edin, kendinizi kaybetmeniz için zorlamışlar sizi. Belki de hırslarından sizi hastaneye kapatmak istediler size deli olduğunuzu düşündürmeye çalıştılar kim bilir. Mesleğinizi kıskandılar belki son zamanlar da o da elinizden gitsin diye. Allah'a sığının. Gerçekten kurtulmuşsunuz, Rabbim yardımcınız olsun. İlerde doğru kişi çıkar karşınıza kendiliğinden ve bunların hepsini unutturur size çocuklarınız da olur. Ama kendinize zaman ayırın öncelikle. Sonra Allah nasip eder sizin niyetiniz güzel olursa herşey su gibi akar yolunu bulur. HoşçakalAllah razı olsun, Rabbim kimseyi ana baba acısıyla imtihan etmesin, halen hastanelere gidemem yaşadıklarım aklıma gelir, Rabbim hastalara da acilen şifa versin. Yine evliliğim kötü olsaydı, yine boşansaydım ama en acılı günlerimde bunları yapmasaydı deim hala. Ben Allah ahavale ettim, aklımı kaçırmadan evden gitiim. Çok diyen oldu takıları al mahkemeyle, mehrimi al, ortak eşyalarını al, hiçbirini almadım çünkü acılı zamanlarımda bu çirkefle ve ailesiyle uğraşacak gücüm yoktu halen de yok. Babamla tehdit ediyor, arayıp sayarmış ta kalbine inermiş diye. Korkmuyorum ama istemiyorum aileme bulaşmasını, Bi babam kaldı başımda diyorum m. Ben bıraktım her hakkımı Rabbim alsın inşallah diyorum yetio galiba
Allah razı olsunAllah yar ve yardımcın olsun öncelikle . Annenizin mekanı cennet olsun inşallah . Böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevinin inanın bana ahınız yerde kalmaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer , er ya da geç Allah’ın adaleti tecelli edecektir . İşinde sarılın ailenize sarılın ...
Çok saolun, zaman herseyin ilacı insallh bana da ilaç olur.Basin sagolsun cnaimm. Herkes yazmis bi anneninizn acisini yasayin diye. Oyle haklilar ki suan tek yas iniz annenizin ki olsun. Allah rahmet eylesin insallah. Cocugunuz olsa daha da kotu olurdu bu skeilde. Sizi arada ve zorda birakmadan rabbim almis. Daha kotuyu yasatmamak adina. Hepppppsi gecer hepsi. Isinize sarilin
Allah razı olsun, insan buna dua eder mi, beni öyle Bi kötü insana dönüştürdüler ki, diyorum onlar da benim gibi hastalıkla, ölümle sınasın. Nasıl oluyormuş bakalım canı, ciğeri olan insan ağır Bi hastalıkla savaşırken, ardından ölüm acısı yaşarken evde bu huzursuzluklatı yaşamak, ölüm acısı üzerine bide boşanma travmasını yaşamak. Allah bilsinAnnene rahmet sanada geçmiş olsun diyorum. Bir öküzden kurtulmuşsun zararın neresinden dönsen kar. İşine 4 elle sarıl önüne bak. Rabbim onun cezasını misli ile verir merak etme.
Allah razı olsun, inşşalh sizin için de hayırlısı neyse o olsunsızınde dedıgınız gıbı o mahluktan kurtuldugunu ıcın cok sanslısını ve ınanınkı o guzel melek de sıe yardımcı olmus ınanın bende benzer bır hayat yasıyorum ve kıım ıcın katlanıyorum.annenıze uzuldum basınız sag olsn guzel bır hayat kur ve hayatını yasa hepsı gerıde kalır emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?