Kocam rüyasında başkasını sayıkladı

Ikimelekannesi42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
43
19
3
28
Merhabalar
Nasıl başlıyacağımı bilemedim ama bunu yakınlarımdan birinede anlatmak istemedim. Çok moralim bozuldu. Eşimle iki üç gündür küsüsüz. Dün gece gelip sarılmaya çalıştı önce bi istemedim kendimi çektim. Daha sonra tekrar '' niye öyle uzakta yatıyon gelsene'' dedi bana yine sarılmaya çalıştı. Ama bu defa böyle ilişki isteği gibiydi. Ve bunu derken ortanca görümcemin ismini sayıkladı ama belkide başka birisidir bilemedim. Ben buna bi anda ''ne diyosun sen ya o kim'' dedim hemen döndü yattı. Başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım. Acil yardım. İki çoğum var üstelik

Nasıl yani uyanık mıydı söylerken?

Görümce dediğiniz kocanızın kardeşi olmuyor mu ya? Töğbest... Yani adamın kendi kardeşine karşı niyetinin bozuk olma ihtimali olabileceğini mi düşünüyorsunuz? Nasıl bir adamla evlisiniz ki?

O görümceniz değildir canım. Tövbe tövbe. O zaman durum daha vahim. Kocanız çapkın değil sapık olur.
Sayıklama kısmına gelince bunu malasef erkekler hayal ettikleri kadın için yapıyorlar özellikle onu düşünüp erksiyon olurken yada boşalırken. Bu var yani.
Muhtemelen eşiniz başka bir kadına kafayı takmıştı.
Açık açık ama tatlı bir dille. Hani fantezi gibi bir sorun bakalım.

Gördüğü rüya ile isteği birbirine karışmış.
Soracaksanız da oturup kardeşinin ismini söylemeyin, size tüm saygısını yitirebilir.
Ben yerinizde olsam konuyu hiç açmazdım.

O görümceniz değildir canım. Tövbe tövbe. O zaman durum daha vahim. Kocanız çapkın değil sapık olur.
Rüyada ne gördüğünü bilinçaltında ne piolduğunu nereden bileceksiz
Kardeşinin isminide sayıklayabilir bu onun sapık yada çapkın olduğu anlamına gelmezrüra gördüğü anlamına gelir
Ve rüya dediğimiz şey saniyer içindeki görüntülerde olabilir
Belki o ara kardeşi ondan ekmek istiyordur
Oda kardeşine cevap veriyordur
Rüyaya göre yargıya barılmaz
İsmi üzerindr rü ya dır

Böyle isim karıştırma huyu var mıdır günlük hayatta ?
İlk kez mi basınıza geldi ?
Çok sinir bozucu bir durum.

Ben normal hayatta da kelimeleri karıştırırım Bazen fark etmem bile. Otomatik söylerim. Annemde de var aynısı. Genetik bir problem sanırım ya da beynin hızlı çalışmasından kaynaklanıyor bilemiyorum Eşiniz uyuyor muydu uyanık mıydı orasını bilemiyorum ama görümcenizin ismini söylemesi onu arzuladığı anlamına gelmez. Dili sürçmüş olabilir abartmayın.

Eşinizi rüyasında söylediklerinden ötürü mü sucluyorsunuz.. Ne günlere kaldık..Şaşırdım kaldım doğrusu..

Ben kardeşi konusunda bişey kastetmedim öyle o manada yanlış anlaşıldı ben kardeşinin ismini kastetdim yani çevremde o isimde başka biri yok belki eşimin tanidığı başka biri ama söylediklerinizde haklılık payınız var sonuçta bir rüya ama çok zoruma gitti

Hatırlamaz. Ben gece uyanır camları falan açarım oda havasızsa, o ara eşim de bazen uyanır biraz konuşuruz kızı kontrol ettin mi kapılar kilitledik mi gibisinden. Eşim hayatta hatırlamaz konuştuğumuzu.

haklı olabilirsiniz. ama aynısını ben yaşadım. erkek arkadaşım benim adımı sayıklamıştı. annesi duymuştu. ayrıca şu da bir gerçek ki bu kişi eşine yaklaşırken ismi sayıklamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…