- Konu Sahibi Ikimelekannesi42
-
Kardeşinide sayıklamış olabilirBen kardeşi konusunda bişey kastetmedim öyle o manada yanlış anlaşıldı ben kardeşinin ismini kastetdim yani çevremde o isimde başka biri yok belki eşimin tanidığı başka biri ama söylediklerinizde haklılık payınız var sonuçta bir rüya ama çok zoruma gitti
Merhabalar
Nasıl başlıyacağımı bilemedim ama bunu yakınlarımdan birinede anlatmak istemedim. Çok moralim bozuldu. Eşimle iki üç gündür küsüsüz. Dün gece gelip sarılmaya çalıştı önce bi istemedim kendimi çektim. Daha sonra tekrar '' niye öyle uzakta yatıyon gelsene'' dedi bana yine sarılmaya çalıştı. Ama bu defa böyle ilişki isteği gibiydi. Ve bunu derken ortanca görümcemin ismini sayıkladı ama belkide başka birisidir bilemedim. Ben buna bi anda ''ne diyosun sen ya o kim'' dedim hemen döndü yattı. Başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım. Acil yardım. İki çoğum var üstelik
ne yapayım diye soruyormusunuz bir de hemen boşanın, ne demek sizle uyurken isim sayıklamak. Ee tabi o arada nefeste almıştır size sormadan, aman Allah ımMerhabalar
Nasıl başlıyacağımı bilemedim ama bunu yakınlarımdan birinede anlatmak istemedim. Çok moralim bozuldu. Eşimle iki üç gündür küsüsüz. Dün gece gelip sarılmaya çalıştı önce bi istemedim kendimi çektim. Daha sonra tekrar '' niye öyle uzakta yatıyon gelsene'' dedi bana yine sarılmaya çalıştı. Ama bu defa böyle ilişki isteği gibiydi. Ve bunu derken ortanca görümcemin ismini sayıkladı ama belkide başka birisidir bilemedim. Ben buna bi anda ''ne diyosun sen ya o kim'' dedim hemen döndü yattı. Başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım. Acil yardım. İki çoğum var üstelik
Konuşsa ne olacakKardeşinin değil başka bir kadının ismi olsa hesap sorabilirdiniz ama bence bu olayda büyütülecek bir durum yok.Takipte kalın bakalım bir daha konuşacak mı rüyasında
Delil değil tabi ki ama bilinçaltı denen bir şey var.Takipte kalmaktan zarar gelmez diye düşünüyorumKonuşsa ne olacak
Bu aldattığına delil mi olacak
Oooo bilinçaltına girersek 100 kişiden 3 tane sağlam bulamayızDelil değil tabi ki ama bilinçaltı denen bir şey var.Takipte kalmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum
Bilmiyorum ben daha önce aldatıldığım için paranoyak davranıyor olabilirimOooo bilinçaltına girersek 100 kişiden 3 tane sağlam bulamayız
Rüyalar psikolojik olarak değenlendirilebilir aksi pek birşey anlam ifade etmez
Kardeşinide sayıklamış olabilir
Sonuçta rüyadır
Rüyada ne gördüğünü anlamını eğer çok iyi bir rüyabilimci değilse kestiremez o yüzden
Ne kendinizi nede yuvanızı huzursuz edin
Size kv yaşadığı yıllar sonra bile anlattığı bir olayı anlatayım
Kv kp gençler daha 20 li yaşlardalar
Çokta sevişen birbirini seven bir çift
Kp birgün uyanır kv me küstür hiç konuşmaz
Kv buna anlam veremez birtürlü
Sorduğunda ise aadam duvar gibidir aradan iki hafta geçer
Herşey kısmen iyi olmuştur
Kv sorar ne oldu diye
Kp kv deyi rüyasında yakın bir akrabasıyla beraber görmüş buna fena helde içerlemiştir
Kp hadi yaptın yaptın neden bu kadar yakın biriyle oldun der
Bize gülerek anlatır
Kp sizlere ömür ama bak yıllar geçmiş unutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?