Kocam sanki bir fazlalık aynı evin içinde iki yabancıyız

eylemustafam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
74
2
16
34
Arkadaşlar biz iki buçuk sene önce çok severek ve çok zor şartlarda evlendik ailelerimiz maddi anlamda hiç destekçimiz olmadı ev yerleştirme eşyalar düğün en küçük masrafına kadar hep eşimle ben yaptım haliylen çok borcun altına girdik bende çalışıyorum eşimde aslında ilk sene maddi sıkıntılara rağmen çok mutluyduk ben eşime kendimden ailemden herkesten daha fazla değer verdim her önceliğim hep o oldu onun için kendimi herşeyimi değiştirdim nişanlıyken beni aldattı onu terk ettim fakat onsuzluğa dayanamayıp onu affettim çünkü herkes ikinci bir şansı hakeder dedim aslında bana çk düşkündü en az benim ona verdiğim değer kadar oda gözümün içine bakardı bi sevgiliden ziyade hem arkadaş hem dost hem birbirimize ana baba hemde birbirine tapan iki aşıktık ama nefsi daha ağır basmış diyelim affettim ve evlendik ilk sene herşey güzeldi ikinci sene hamile kaldım şuan 7 aylık bir oğlum var rabbimin bana verdiği en değerli varlık fakat ben aldatılmayı sindiremedim sürekli aklıma geliyor ve eşime hiç güven duygum kalmadı herşeyi batıyor artık bana aşk sevgi derseniz kalmadı içimde en küçük şeye bile tartışır olduk zaten oda bana karşı eskisi gbi dgl eşimi arkadaş çevresinden bir türlü ayıramadım arkadaş dediğim sadece içki arkadaşı normal günde arayıp hal hatır bile sormazlar ben bırak su serseri arkadaşlarını artık baba oldun evine bağlanman lazım dedikçe o onlardan vazgeçemedi ve ben artık usandım hiç mutlu değilim eskiden herşeyinden 1 dk bile sıkılmadığım insandan suan 1dk bile yanında durunca sıkılır oldum ne yapacagımı bilmiyorum ama çok mutsuzum o güzel günler geri gelirmi onu birdaha sevebilirmiyim yoksa bitmelimi?

Bunca zaman aldatilmayi hazmedemediysen bundan sonrada hazmedemezsin bence. Esinle bu durumu dogru düzgün konusman lazım. Senin ustune dustukce, ilgilendikce belki daha iyi hissedebilirsin

Bile bile lades,nişanlıyken ne güzel ne halt olduğu ortaya çıkmış ,ayrılacağına üzerine niye evlenip birde çocuk yaparsın ki

o dönemde affettiyseniz ve bir daha sadakat anlamında bir yanlışını görmediyseniz ya da hissettmediyseniz, geçmişi bugüne taşıyıp da ilişkinizi boşuna yıpratmayın. bu şekilde davrandıkça kendinizden de evden de soğutursunuz eşinizi.

İste sorun orda evlendikten snra bir kaç yanlışını yakaladım fakat hep bir bahane uydurdu o yüzden inanıp inanmamak arasında kaldım buda ona güven duygumun bitmesine sebep oldu

İnsan çok sevdiği zaman bunu düşünemiyo işte affettim şimdiki aklım olsa affetmzdm

O çok sevmek değil.
Sevgi ihaneti affetmeyi reddeder.
Bizlerde var bu.
Siz de yazmışsınız zaten yok elinin kiri, yok nefsi kabarmış vs vs.
Erkeklere bahane çok kadınlara bahane erkeklerden de çok.
Olan olmuş
Yaşanması gereken yaşanmış
Bu saatten sonra vereceğiniz karar geleceğinizi şekillendirecek önceki kararlarınız gibi.

Aslında söylediğn çok doğru ya onunla mutlu olursam ya bu ona ders olduysa diye düşünerek affettm

Bunca zaman aldatilmayi hazmedemediysen bundan sonrada hazmedemezsin bence. Esinle bu durumu dogru düzgün konusman lazım. Senin ustune dustukce, ilgilendikce belki daha iyi hissedebilirsin
Konuştum ama onunla cinsel anlamda seni aldatmadım sadece oturup muhabbet ettik istersen yüzleştirirm inanman için diyo o yüzden iyice kafam karıştı

Aslında söylediğn çok doğru ya onunla mutlu olursam ya bu ona ders olduysa diye düşünerek affettm

O zaman üc secenek var önünde

1.eskiyi unutacaksin..unutamazsin
2.ikinci cocuk yapmayacaksin..bence o da kazayla olur belki
3.adamla konusup düzelmesini söyleyeceksin..takacagini zannetmem
Bu böyle gider

Sadece suan oğlumu düşünüyorum onu babasından ayırmak ona bu haksızlığı reva görmek oğlum olmasa zatn hiç düşünmeden boşanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…