- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi eylemustafam
-
Aynen cicim ayları bitince herşey tek tek şerit gibi geçti gözümün önündenBence siz pembiş gözlüklerinizi araladınız ve gerçekleri görmeye başladınız.. ondan böylesiniz.
Öyle ama hepimiz insanız benim yaptığım tek hata onu affetmek oda belki güzel bir geleceğimiz olur düşüncesiyle o bu kadar günah işlemişken niye bütün yük bnm üstümdePirinçte taş varken kalkıp o halde pilav yaparsan..
Bu pilav niye taşlı demeyeceksin..
siz aldatılmayı affettiğinizde çocuğunuz yoktu, evli bile değildiniz. buna rağmen affettiyseniz ''oğlum olmasa hiç düşünmeden boşanırdım'' lafı bir avutmadan başka bir şey değil gibi duruyor.Sadece suan oğlumu düşünüyorum onu babasından ayırmak ona bu haksızlığı reva görmek oğlum olmasa zatn hiç düşünmeden boşanmıştım
Yada 4. Ayrılacaksın
İndir yükünü ozaman.Öyle ama hepimiz insanız benim yaptığım tek hata onu affetmek oda belki güzel bir geleceğimiz olur düşüncesiyle o bu kadar günah işlemişken niye bütün yük bnm üstümde
Beni aldattığında onu çok seviyordum hwrşeyden çok o yüzden yalvarmalarına dayanamayıp affettim ama sonradan sindiremeyince sevgi bitti aşk bitti ama oğlum oldu sadece onu düşünüyorumsiz aldatılmayı affettiğinizde çocuğunuz yoktu, evli bile değildiniz. buna rağmen affettiyseniz ''oğlum olmasa hiç düşünmeden boşanırdım'' lafı bir avutmadan başka bir şey değil gibi duruyor.
eşinize güveniniz yok, eşinizi sevmiyorsunuz, mutlu değilsiniz, eşiniz de sorumluluk alan biri değil anladığım kadarıyla... evlilik bitmiş zaten, bence eskisi gibi olmaz. ama boşanır mısınız bilmem...
Umarım öyle olur ilerde beni suçlamaz inşNeden 2. şans? İhanetin şansı mı olur? Asıl ben çok seversem ihaneti affedemem. Affetmişsin, hata yapmışsın ama bunu çekmek katlanmak zorunda değilsin. Sevgin bitmiş ne hayır gelir ki bu evlilikten. Oğlum için katlanırım diyorsan onu bilemem. Ama annesini mutlu görmek onu daha çok mutlu edecektir.
Belkide birde ben eşimle 6 senedir birlikteyim iki buçuk senedir evliyim evet aşk bitti bunu hissdebiliorum ama senelerin verdiği alışkanlık var acaba ondan ayrılınca sudan çıkmış balık gibimi olurum acaba diorumOnun olacagini zannetmem..nisanliyken affetmissin..simdi evli ve cocuklusun..daha da affedici olursun..
Umarim yeniden mutlu günlerine pardon kör oldugun günlerine dönersin..kadiniz iste..kör olmak istiyoruz aslinda..
Belkide birde ben eşimle 6 senedir birlikteyim iki buçuk senedir evliyim evet aşk bitti bunu hissdebiliorum ama senelerin verdiği alışkanlık var acaba ondan ayrılınca sudan çıkmış balık gibimi olurum acaba diorum
Hyr cesaret edemedim sanki onu çok kırıcakmışım gibi geliyorEsinle bu hissettiklerini acikca konustun mu hic?
Ona bunu sordum sen affedermiydin diye asla ddiAldatılıp affeden kadınlara soruyorum sen nefsine yenik düşüp aldatsaydın eşin affedermiydi
GüvensizlikYaşayacağınız varmıs yaşamıssınız. Bu adamle evlenecekmişsiniz alın yazınızda. Evlenmişsiniz. O zaman ya yolunuza devam edin. her şeyi unutun (bu sizin elinizde). Ya da boşanın. Şu an elle tutulur,gözle görülür boşanma sebebinz varsa tabi !
İyi de bu güvensizliğiniz sonradan gelen bir şey değil ki. Başından beri varmış,görmek istememişsiniz hepsi bu. Şu an eşiniz sizi şüphelendiricek davranışlarda veya konuşmalarda mı bulunuyor ?Güvensizl
Güvensizlik
Kafamı karıştıran soru bu cevabını bulamıormsence halen aldatıyor mu
Suan sürekli en küçük şeye tartışır olduk kırıcı laflar söylemeye başladık birbirimize karşı çok ilgisiziz aldatıyormu bilmiorumİyi de bu güvensizliğiniz sonradan gelen bir şey değil ki. Başından beri varmış,görmek istememişsiniz hepsi bu. Şu an eşiniz sizi şüphelendiricek davranışlarda veya konuşmalarda mı bulunuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?