- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi eylemustafam
-
şüphen varsa araştır birazKafamı karıştıran soru bu cevabını bulamıorm
Ama siz affetmissiniz..ben konusmak derken gecmisten degil gelecekle ilgili konusmaktan bahsettim..Ona bunu sordum sen affedermiydin diye asla ddi
Hyr knusmadım çünkü bu knuşmayı olgunlukla karşılıycagnı sanmıyorumAma siz affetmissiniz..ben konusmak derken gecmisten degil gelecekle ilgili konusmaktan bahsettim..
Artik eskisi kadar askindan kör olmadiginizi,bu yüzden aldatilmayi,güvensizligi,ilgisizligi yeni yeni görmeye basladiginizi anlattiniz mi..giderek kusurlarinin batmaya basladigini,onu tekrar sevmek icin cabalamasi gerektigini ya da..yani su anki hislerinizi
Sonucundan korktuğum için cesaret edemiyorum ama araştrmam lazmşüphen varsa araştır biraz
Bunun altında yatan başka sebebplerde olabilir. Çocuk olduktan sonra da değişebiliyor bazı erkekler,aynı şekil kadınlarda daha fazla duygusal oluyo,cinsellik azalabiliyor,ailevi problemler olabiliyor (kv,kp,görümce vs..) . Yani bunu böyle sıralayabiliriz. Eşinizle açık açık konuşmadıktan sonra,bir çözüme ulaşamazsınız. Kendi kafanızda kurursunuz ancaSuan sürekli en küçük şeye tartışır olduk kırıcı laflar söylemeye başladık birbirimize karşı çok ilgisiziz aldatıyormu bilmiorum
Sonucundan korktuğum için cesaret edemiyorum ama araştrmam lazm
Hyr knusmadım çünkü bu knuşmayı olgunlukla karşılıycagnı sanmıyorum
Sert tepki verir yaniOlgunlukla karsilamaz derken?
Bende aynı durumdayım suan oğlum cok küçük ve bana destekçi bir ailem yk oğlum biraz büyüyünceye dek beklicem işim var ck şükür kreş yaşı gelene kadar yaniÇok yakın bi arkadasimdA da var bu durum suan. Guvenmiyor eşine. Güvenmek için çok haklı sebepleri de var. Çocuklarını bahane ediyor mu bilemem ama biraz da kendine maddi manevi güveni yok. Atansam bosanirdim belki diyor.üstelik son 5 yıldır bütün konuşmalarda eşiyle ilgili şüpheli durumları anlatıp duruyo. Guvenmedigi gibi araştırmaya korkuyor. Baş edemeyeceği durumlarla karşılaşmaya korkuyor. Konuyu takipteyim.. beli farklı bi fikir olur da paylasirim onunla.
Balık baştan kokar derler.Arkadaşlar biz iki buçuk sene önce çok severek ve çok zor şartlarda evlendik ailelerimiz maddi anlamda hiç destekçimiz olmadı ev yerleştirme eşyalar düğün en küçük masrafına kadar hep eşimle ben yaptım haliylen çok borcun altına girdik bende çalışıyorum eşimde aslında ilk sene maddi sıkıntılara rağmen çok mutluyduk ben eşime kendimden ailemden herkesten daha fazla değer verdim her önceliğim hep o oldu onun için kendimi herşeyimi değiştirdim nişanlıyken beni aldattı onu terk ettim fakat onsuzluğa dayanamayıp onu affettim çünkü herkes ikinci bir şansı hakeder dedim aslında bana çk düşkündü en az benim ona verdiğim değer kadar oda gözümün içine bakardı bi sevgiliden ziyade hem arkadaş hem dost hem birbirimize ana baba hemde birbirine tapan iki aşıktık ama nefsi daha ağır basmış diyelim affettim ve evlendik ilk sene herşey güzeldi ikinci sene hamile kaldım şuan 7 aylık bir oğlum var rabbimin bana verdiği en değerli varlık fakat ben aldatılmayı sindiremedim sürekli aklıma geliyor ve eşime hiç güven duygum kalmadı herşeyi batıyor artık bana aşk sevgi derseniz kalmadı içimde en küçük şeye bile tartışır olduk zaten oda bana karşı eskisi gbi dgl eşimi arkadaş çevresinden bir türlü ayıramadım arkadaş dediğim sadece içki arkadaşı normal günde arayıp hal hatır bile sormazlar ben bırak su serseri arkadaşlarını artık baba oldun evine bağlanman lazım dedikçe o onlardan vazgeçemedi ve ben artık usandım hiç mutlu değilim eskiden herşeyinden 1 dk bile sıkılmadığım insandan suan 1dk bile yanında durunca sıkılır oldum ne yapacagımı bilmiyorum ama çok mutsuzum o güzel günler geri gelirmi onu birdaha sevebilirmiyim yoksa bitmelimi?
Onunla mutlu olabilmem için ona tekrar aşık olmam lazm buda imkansız gbi birşeyBalık baştan kokar derler.
Sizinki de kokmuş zaten o yüzden bütün sorumluluk sizin inşallah eskisi gibi mutlu olursunuz
Hangi davranışlarım anormal onu düzeltmeye calışmakmı bu yuva için çabalarımmı affetmekmi hatam inanın bu dünyada herkes ikinci bir şansı hakeder ama bu şansı herkes değerlendiremez ya adam olur karına yuvana sahip cıkarsın yada yaptığın boka devam edersin ozamanda hayatındakileri kaybedersin anladığım kadarıyla benim eşim bizi kaybetmekten korkmamış"Nefsine yenildi diyelim"...
Simdi de oyle diyin. Adam normal yani anormal olan sizin davranislariniz.
Telefonuna gelen bir kaç msjındn yakaladım dışarı cıkmıştı arkadaşlarıyl eve döndüğünde uyudu teline msj gelince bnde baktım fakat kendisi askerden yeni gelen arkadaşının onun telefonundan kız arkadaşıyla yazıştığını daha arkadaşı hat almadığı için bnde verdim teli ddi tabi ne kadar dgru bilemem ama bu ona daha cok güvenememe yol açtıİyi de, evlendikten sonra mutlu olmadınız mı? Yine mi bir yanlışı oldu, yoksa geçmişi mi bugüne getirdiniz o kısma takıldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?