Kocam sanki bir fazlalık aynı evin içinde iki yabancıyız

Ona bunu sordum sen affedermiydin diye asla ddi
Ama siz affetmissiniz..ben konusmak derken gecmisten degil gelecekle ilgili konusmaktan bahsettim..

Artik eskisi kadar askindan kör olmadiginizi,bu yüzden aldatilmayi,güvensizligi,ilgisizligi yeni yeni görmeye basladiginizi anlattiniz mi..giderek kusurlarinin batmaya basladigini,onu tekrar sevmek icin cabalamasi gerektigini ya da..yani su anki hislerinizi

Hyr knusmadım çünkü bu knuşmayı olgunlukla karşılıycagnı sanmıyorum

Suan sürekli en küçük şeye tartışır olduk kırıcı laflar söylemeye başladık birbirimize karşı çok ilgisiziz aldatıyormu bilmiorum
Bunun altında yatan başka sebebplerde olabilir. Çocuk olduktan sonra da değişebiliyor bazı erkekler,aynı şekil kadınlarda daha fazla duygusal oluyo,cinsellik azalabiliyor,ailevi problemler olabiliyor (kv,kp,görümce vs..) . Yani bunu böyle sıralayabiliriz. Eşinizle açık açık konuşmadıktan sonra,bir çözüme ulaşamazsınız. Kendi kafanızda kurursunuz anca

Çok yakın bi arkadasimdA da var bu durum suan. Guvenmiyor eşine. Güvenmek için çok haklı sebepleri de var. Çocuklarını bahane ediyor mu bilemem ama biraz da kendine maddi manevi güveni yok. Atansam bosanirdim belki diyor.üstelik son 5 yıldır bütün konuşmalarda eşiyle ilgili şüpheli durumları anlatıp duruyo. Guvenmedigi gibi araştırmaya korkuyor. Baş edemeyeceği durumlarla karşılaşmaya korkuyor. Konuyu takipteyim.. beli farklı bi fikir olur da paylasirim onunla.

araştırmaktan korkmayı, çekinmeyin... hayatta her şeyin bir nedeni bir de sonucu var. araştırın. hem belki aldatmıyorsa, sırf bu nedenle bile yeniden sevginiz, güveniniz yeşerir

Bende aynı durumdayım suan oğlum cok küçük ve bana destekçi bir ailem yk oğlum biraz büyüyünceye dek beklicem işim var ck şükür kreş yaşı gelene kadar yani

Balık baştan kokar derler.
Sizinki de kokmuş zaten o yüzden bütün sorumluluk sizin inşallah eskisi gibi mutlu olursunuz

"Nefsine yenildi diyelim"...

Simdi de oyle diyin. Adam normal yani anormal olan sizin davranislariniz.

İyi de, evlendikten sonra mutlu olmadınız mı? Yine mi bir yanlışı oldu, yoksa geçmişi mi bugüne getirdiniz o kısma takıldım?

"Nefsine yenildi diyelim"...

Simdi de oyle diyin. Adam normal yani anormal olan sizin davranislariniz.
Hangi davranışlarım anormal onu düzeltmeye calışmakmı bu yuva için çabalarımmı affetmekmi hatam inanın bu dünyada herkes ikinci bir şansı hakeder ama bu şansı herkes değerlendiremez ya adam olur karına yuvana sahip cıkarsın yada yaptığın boka devam edersin ozamanda hayatındakileri kaybedersin anladığım kadarıyla benim eşim bizi kaybetmekten korkmamış

Son düzenleme:
İyi de, evlendikten sonra mutlu olmadınız mı? Yine mi bir yanlışı oldu, yoksa geçmişi mi bugüne getirdiniz o kısma takıldım?
Telefonuna gelen bir kaç msjındn yakaladım dışarı cıkmıştı arkadaşlarıyl eve döndüğünde uyudu teline msj gelince bnde baktım fakat kendisi askerden yeni gelen arkadaşının onun telefonundan kız arkadaşıyla yazıştığını daha arkadaşı hat almadığı için bnde verdim teli ddi tabi ne kadar dgru bilemem ama bu ona daha cok güvenememe yol açtı

adamlar evlenince iyice gamsızlaşırlar artık elimde nasılsa çocukta var bir yere kıpırdamaz düşüncesindeler.yüzde seksende babası yada babası gibi biri varsa onun aptallığını hatalarını dahi kendi hataları gibi tekrar ederler onların eşlerine yaptığı salalaklıkları sıkıntıları eşlerine yaparlar hemen hemen bi bakın bakalım nasıl baba ve erkek akrabalar arasında kalmış olaki hiç benzemiyor hiç birine .o zaman sülalenin cinsi bozuk üyesi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…