• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Sayesinde Bunu da Yapmaya Kalktım

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :( :(

Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :KK43: :KK43:
Peki gercekten bebek istemedigine emin misin? Bi de kordon baglatmak nasil oluyor bi daha omrun boyunca vocugun olmuyor mu

Belki hazir degildir baba olmayao_O
Aradan ciksin diye de cocuk yapilmaz ki, bilemedim.

Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :KK43: :KK43:
Kordonlarini esine kizdign icin mi yoksa tehlikede oldugn icin mi baglatcan anlamadm

Eşim gelgitli diyorsunuz belki yarın bebek yapalım dicek. Kordon işi yaş iş. Bence korunuyorum deyin içmeyin ilaçları onumu takip etcek hergün atıverirsiniz çöpe.olunca da allahın hikmeti korunurken hamile kalan çokkkk dersiniz:-D

Eşinize kızıp neden kendinizle ilgili bir ameliyat geçirmek isteyesiniz ki? 1,5 yıl evlilik için normal. 30 yaşınızdan sonra risk varmış ama nasip bu belli olmaz ki. Eşiniz sizinle hayatını yaşamak istiyor demek ki... Diğer konularınızı bilemeyeceğim ama bence anlatıklarınıza göre evliliğiniz oturmalı önce

Eşim gelgitli diyorsunuz belki yarın bebek yapalım dicek. Kordon işi yaş iş. Bence korunuyorum deyin içmeyin ilaçları onumu takip etcek hergün atıverirsiniz çöpe.olunca da allahın hikmeti korunurken hamile kalan çokkkk dersiniz:-D
Bunu asla yapmam... Çünkü o bir bebeği hak etmiyor

Back
X