Kocam sebepsiz yere boşanacak.

hakıkaten arkadasım adam dan kurtulmak bu kadar yakınken neden uzatırsın senelerce süründürmeye kalkıyorsun çeyiz olarak ne getirdiysen daya kamyonu al gotur geriside başını yesin ,

valla cok saglıklı düşünmedigine kanaat getirdim

4,5 yıl onu süründüreyim derken senin hayatın gidiyor aslında.

Boşan bu psikopattan,sevdiğin ve sevildiğin biri ile yeniden evlenirsin.

Kurtulmaya bak.

Küçüklükten beri nasıl yetiştirildiğini bilemiyeceğim ama epey yanlış fikirlere sahipsin bir kadın olarak anlattığın tarzda katlanabilir bir evliliğin yok seni resmen hizmetçilik et diye almış eşin birde şiddet var sen hangi kafadasında bu evliliği yürütmede kararlısın anlamadım eşya ne ki evde huzur olmadıktan sonra eşinin hastalıklı ve arızalı ruh yapısı mevcut asla seni dinlemeyecek ve mutlu edemiyecek gibi sen neyin savaşındasın onuda anlamadım bence bavulunu toparla ve ailene git birde hamile kalırsan o çocuğada yazık olacak iğrenç bir aileye düşmüşsün boşanman hayırlı olur bu ortamda çocukta büyütülmez oda babası gibi arızalı olur

Ne diyorsun sen ya sok oldum okurken.Neyin beklemesindesin ?Kac kurtul ac davani daha ne bekliyorsun?Adam seni uykuda öldürürüm diyor aman allahim.

Pardonda siz neyden bahsediyosunuz ya? Aslinda hep konulari okurum fazla yorum yapan biri degilim ama sizin durusunuz beni cok kizdirdi. Kendi gozunuzde hic mi degeriniz yok? Siz kimseyi surunduremezsiniz esiniz bosanmadanda yapar yapacagini gonulunu gun eder, ya siz? Onu surundurucem diye ömrünüzü, piskolojinizi harcarsiniz. Biraz aklinizi basiniza toplayin yahu bu ne sacmalik boyle.

Çok üzüldüm okuyunca. Henüz yeni evlisin ve gzl gzl nazlanip birbirinize işve cilve yapacağınız yerde saçma sapan düşüncelere girmiş eşin. Rapor almissin madem ailenin yanına git .. o sana koca olmaz. Ailesine gzl bir evlat olsun madem. Bu şekilde dusunen erkekleride anlamiyrm.sen eşine evine koca ol. İyi bir damat ol . Gün düzenlenecek birakta esin düzenlesin.aklini böyle şeylere bozacagina başka şeylere boz. eşyalarini çeyizini topla. Bence nereye para harcadiysan al toparlanma o yokken raporunda var ailenin yanına git ve bir dahada gitme o eve. Ayağına kapansalar bile. Henüz gec olmadan .. o acsin boşanma davasını raporu sunarsin sende anlaaamiyrz dersin. Ayrılıp kendine gzl bir hayat kurtarsın çalışırsın vs. Bu kabusu atlatirsin

Başlık yanlış olmuş.
Kocam beni boşanmam için olmaz eziyeti şiddeti uyguluyor deseydiniz.

Boşanmayıp yakasına yapışıp kalınca ne olucak cokmu iyi olucak.
Evliliğinizmi? kurtulucak.
Kocanızla birlikte bence bir uzman psikologda tedavi olsanız cok cok iyi olur.

eşin aşırı manyak . başka bir açıklaması yok. bir de şizofreni belirtileri var. uydurup , uydurduğuna inanıyor.
kafanı vuracak ve belli olmayacak. sen evden gidince tazminat, nafaka ödemeyecek!
çok ilgin. aferin sana raporunu almışsın öncelikle. bundan sonra git davanı aç. evden uzaklaştırma alsın, polis de iste can güvenliğim yok diye, ki zaten kanıtı da var. sonracıma boşanma davası olana kadar ki süreç içinde nafaka talep et.
sonra da 6 ay da kadınlık gururum kırıldı, hayallerim yıkıldı diye tazminat iste. ondan sonra da yedi düvele rezil et şu adamı. yani bir psikopata daha fazla katlanılmazdı zaten.

Taptaze esyanin tadı mi kalmis? Ne evi ne esyasi ya? Sebepsiz yere mi bosamakla tehdit ediyor? Bunlar basli basina ayri ayri birer sebep.. Ne bu tehditler? Boyleleri once tehdit eder, sokmeyince hemen geri adim atip yerlerde surunurler.. Aklini basina al.. Mesele ailesiyle gorusmek, gidip gelmek degil..

alacağın tazminatla kendine eşya alırsın. zaten baktıkça o eşyalara kötü anıların aklına gelecektir.yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş. canın önemli

bunun neresi sebepsiz acaba? canınızdan olmayı mı bekliyorsunuz.bırakın eşyayı falan.kaçın canınızı kurtarın bu manyak adamdan bi an önce.

Ah canim daha evliliğinin başında neler yasiyorsun. Hani bir söz var ya "eğer kadinlara evliliğin ilk 6 ayi gösterilse hiçbir kadin evlenemezdi" diye. O sözü aklima getirdin.

O eşyalar ve intikam hirsi sana bozulan ve daha da bozulacak olan psikolojini geri getirmeyecek. En önemli sey senin ruh sagligin. Zirveye kendi ruh sagligini koyacaksin. Kararlarini bu şekilde almani tavsiye ederim.

Tamamını okuyamadım! içim şişti....
Bu nasıl adam yahu adam denmez ama..
Hiç durma neresinden tutsan elinde kalır, bu şahısla hayat geçmez...
Saygısız,hadsiz ve en çokta vicdansız..

adamı geç kadına gel sen . adam bildiğimiz kütük de kadın farklı valla.

yorumları okumadan önce aferim kadına demiştim. raporunu alıp adımı atmış demiştim. ama bütün laflarımı geri alıyorum şimdi. o adam bu kadına gelip pişmanım artık sen ne dersen o falan dese tamam der. sonra da ansızın ölüp gider. boşanmam, namusum gibi saçma sapan şeylere de inanıyor zaten. büyüye inancıda sonsuz. adam 6 ayın 4 ayı dövmüş, böyle değildi diyor
keşke fake olsaydı da bu kadar seviyemizin yerle bir olduğuna şahit olmasaydım!

Allah yardımcın olsun canım.Ama gerçekten bu adam bir pislik bu pislikten hemen uzaklaş çünkü canından edebilir seni yazık daha çok gençsin boşa gitsin.Oku ailene destek çık hayatını yaşa çocuk yokken daha iyi ama ısrarla inatla bu işin üstüne gitme.Allah versin cezalarını ,bu ana baba da mı bu kadar cahil yeni evlisiniz başbaşa kalın,gezin diyemiyor işte zırcahiller .Allah bunların yaptığını dua et de yanlarına koymasın.evdeki kavgayı çekebilirisin en azından konuşmalar için o eve geldiğinde ses kayıt çalıştır telefonunda olabilir çaktırmadan ,ekranı ters çevirip senden uzakta olsun sadece seni tehdit ettiği o sesleri çekebilirsen sana delil olur

canım neden kendine bu eziyeti reva görüyorsun?belli ki boşanmak istiyor.eşyayı falan ne yapacaksın?canını kurtardığına şükret ve biran önce evine git.boşan bu yaratıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…