Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Neden boşanmamakta kararlısın anlamadım. Dayak yemek bu şekilde yaşamak hoşuna mı gidiyor?
Ayrılsan 5 senede yeni hayatını kurarsın 5 sene sonra ayrılsan psikolojin tamamen gidecek, yaşın ilerleyecek boşuna hayatı kendine zehir ediyorsun.
Sağlıklı düşünemiyorsun!!
Başlarım eşyasına da altınına da benden değerli değil hiçbiri!!
Adam seni öldürebilir farkındasın di mi??

Boşanmaman adamın canına minnet
Döverde, işleri de görülür
Kendine bunu nasıl reva görüyorsun
Taze eşyaların insanlık onurundan daha mı önemli
Adam seni zaten mendilden beter edip atmış kenara, neyin hesabı bu, aklın yerinde mi ?

Arkadaşim kımseye kolay kolay yorum yapmam ama vallah pes yani.!!!!
KocAn da bılıyor boşanmazsın dıye bu kadar yüklenmiş zaten sana.Köle gibi kullanmiş bıraz okuyun , araştırın ya KADIN istese neler yapmaz . Sen o kocayı boşamazsın iki gün sonra yelkenlerı suya ındırırsın çünkü Türk topluluğunda bu var ıkı kez devlete şikayet eder ve uzaklaştırma alır o Şen'de eşyam der , yuvam der susarsın.Burda yurt dışında bırak eşine tokat atmayı tehtıt etse adam varya devlet anasını...... eder!Kadın kendını geliştirmiş bırak kocası babası kıza emır veremez.

3. paragraf itibariyle okumayı bıraktım netice nedir?boşanıyor musun ağır hasar aldın da devam mı ediyorsun ?

sacmalamıssın sen aslında senı bosayacagım dıye surundur.nolcak 3-5 yıl süründürecmıssın.ya allah askına bosa gıtsın onla evlı bile kalman hata

Adamın bu 3-5 sene için de tüm işleri görülür. O arada anasını babasını getirtir oturtur eve. O arada sen bir çocuk yaparsın ve çocuğum için katlanıyorum ayrılamıyorum der ve ömrünü mutsuz, huzursuz ve beklentisiz geçirirsin bu 1. seçenek.
Adama boşanma davasını açarsın donuna kadar alırsın ve kendine yeni hayat kurar, tekrar seni mutlu edecek, gerçekten sevecek biriyle hayatını birleştirir ve geri kalan hayatını mutlu huzurlu geçirirsin bu da 2. seçenek. karar senin

.E normal kendine verdigin değerle yargilanirsin,gel beni döv,ben evimi altınları bırakmam ama döv yani,namusum var gururum yok döv hadi dersen bir güzel döverler.

Bu kayınvalide, kayınpeder ve koca senin hakkını nasıl ödeyecek Allah sormayacak mı sanıyorlar acaba. Bence eşyayı falan boşverin kurtulmaya bakın

Ayyyyyy. delirdim okuyunca ya.madem bosanmayacan ne diye actin konuyu .yepyeni esyalar icinde ceyiz icinde ye dayagini otur bacim ...

sen kendini boşanılacak bir kadın olarak görmüyorsundur
ama karşında ki adam bir dakika durulacak bir adam değil
bu konuları okuyunca kendi derdime şükreder oldum

sana inananmıyorum boşanmak için onun sebebi yok da senin sürüyle
boşnma aferin surundur (sürün)

eşya derdiyle dört beş yıl nasıl katlanacaksın ona ya çocuğun olsa, ya seni öldürse dediği gibi.. ayrılıp işe başlasan o eşyalarıda altınlarıda 2 yılda yaparsın kendine emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…