Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Senın onurun gururun hıc önemli degıl aman o esyaları bırakma.. en fazla kafanı duvara vururken ölürsün yada uykudayken öldürülürsün. Seven bır adam yaparmı bunları?? Esımle tartısırız sesını yukseltıp kırdıgı için aglar. Nasıl bır mazoşıstlik bu!!.esyalar cok kalmasın dıyosan kır parcala onada yar olmasın.cık gıt yahu .
Ama yok sız kalın hatta duzelir dıye bırde cocuk doğurun.sızın zerre degerınızın olmadıgı o evde bırde umut edın. Pes

Sizin ikinci üyelik olduğunuzu yeni üye olmadığınızı söylüyor Kazen

Valla ben anlamadım. Çok tuhaf.... Sebepsiz yere seni öldürecek ama önemli değil yani. Sebepli yere hapiste yatacak o önemli. Sen canını sokakta mı buldun??

Sen en doğru olanı bilirsin. Kendi doğrunun peşinden git. Sen kimseye köle olmak zorunda da değilsin. Saygı başka, kölelik başka sürünsün erkek müsvettesi.. "Erkek" kelimesi yakışmıyor gerçi, ama....

O sana bunları yapıyor sen hala çeyiz derdindesin hayırdır ne içtin sen yada kafana darbeyi çok mu aldın hala.bosanmayacagim diyorsun canındandamı önemli o eşyalar ne diyim allah sana akıl fikir versin doğru yolu göstersin

Şu anda evindesin galiba esinde annesinde
Bi bak evine eşyalarına çok güzeller galiba
Ama sen yanlız ve mutsuzsun
Degermi ?
Böyle bi adamı boşamamak gibi ne sebebin var ?
Anlamaya çalışıyorum seni kızgın ve kırgınsın ama bu şekilde devam edemezsin
Herkesten önce kendini düşün ne demek öldürsün sakız oluyum falan
Adam normal degil gece öldürürüm diyo
Ayrıca eşyalaŕına çökmek icin yapıyolarmış ya niye bu kadar entrika cevirsinler o kadar cok esya istiyolarsa alirlardi
Niye geline esya alalim sonra gelini ayiralim esyalarda biz oturalim desinler

Yeni gelin evleri akımına ciddi anlamda kaptırmışsınız. Bu ne yahu,daraldım okurken evimde evim,çeyizimde çeyizim. Hani diyoruz ya pembik geberik gelin o hesapsınız şaka gibi.Nedir yani alt tarafı çul çaput,onca dayağa tehdite hala yepyeni eşyalarımı bırakmam diyorsunuz. Yapmayın,adam öldüreceğim diyor,nasıl öldüreceğine varana kadar anlatıyor,habire dayak yiyorsunuz hala evim ,eşyam.
Acı gerçek şu ki size birşey olursa o çok sevdiğiniz eviniz eşyalarınız kurtaramaz sizi. Bunu anlayın derim,keşke o evi /eşyaları sevdiğinizin onda biri kadar kendinizi sevip,değer verseydiniz.

Şakamısın gerçekmisin söylediğine anlam veremiyorum. Senin onu boşaman gerekiyor .O pislikten ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi.

Adam seni öldürmeden sakın ha boşama
Sonra Allah katında günaha girersin(!)
En azından çocuk falan doğurma.
Ailenin sana sahip çıkması gibi sen o çocuğa sahip çıkamazsın.
Mendil gibi beni atamaz derken, sen kendini mal yerine koyuyorsun ben sana daha ne desem boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…