Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Kesinlikle ayrilmalisiniz. Kafaniza vuruyormuş allah korusun kalici bir zarar verirse hâlâ esyalarimi dusuneceksiniz? Bir an once bosanma davanizi acin. Beklemek hem fiziksel hem ruhsal acidan size zarar verecek. Gecip giden zamanda cabası...

iyi ki 6 ay da gerçek yüzü çıkmış ya 6 yıl olsaydı, zararın neresinden dönsen kardır, bence bi avukatla görüşüp maddi manevi tazminatta isteyerek boşan, bu adam kesinlikle düzelmez, sakın hırs yapma düzeltmeye çalışma çocuk yapma...
dünyaya bi kere geliyorsun hak ettiğin evlilik, hak ettiğin değer, hak ettiğin hayat bu mu, bunları sor kendine..
zaten kendine saygın varsa asla devam etmezsin...
adam haklarını, darp raporu nasıl alınır cart curt biliyor, sen de öğren en ince ayrıntısına kadar haklarını ve boşan

Çekişmeli boşanmak sanıyorum istediğiniz?! Zaten yaptığı şeyleri ispatlarsanız gereken en yüksek cezayı alır. Neden daha fazla orda kalıp psikolojinizi bozuyorsunuz.
Birgün kafanızı vurduğunda bıynunuzu burktuğunda ölüp gidersiniz sonra kim kimdem hesap soracak.
Yapmayın deli deli şeyler. Tamam davayı size açtırmak istiyor belli. Ama siz açınca daha az ceza almayacakki

Beni boşaması için hiçbir kabahatim yok.Bunlar işine gelmedi diye babasının evinden namuslu şereflice gelin çıkan kızı bir kenara atamayacaklar.Tüm yasal yollara başvuracağım.Kafadan sakat değil.Ailesinin dolduruşuyla eşini boşuyorsa bedelini ödeyecek.Babam beni almayacak bu zaten benim isteğim.Dayak falan da atamayacak uzaklaştırıldı.Paşa paşa evimin masraflarını karşılayacak.Bu anlattıklarımı iyi okuyun.Bu ve bunun gibilere özgürlüğü altın tepside sunmayın.Boşanmıyorum.O benim namusumu hayatımı bir hiç uğruna heder ederse olacakları izleyecek.

Adam açıkca ölümle tehdit etmiş,neden savcılığa başvurmuyorsunuz?

neden elinizdeki darp raporuyla boşanma davası açıp, evden uzaklaştırma kararı aldırıp, nafaka davasına bırakmıyorsunuz her şeyi?
o dava açsın da bir de iftiralarla mı uğraşayım diyorsunuz anlamadım ki.
5-6 yıl sadece o değil siz de sürüneceksiniz mahkemelerde, şiddet dozunu arttıracak, belki canınızdan olacaksınız.
beni bilen bilir kolay kolay hiçbir konuya fake yazmam, ama size inanmadım, inanmak istemiyorum sanırım, hiçbir kadın kendini bu kadar değersiz göremez.

Boşanmamakla bedel ödenmez..

Hala boşanmayacağım süründüreceğim falan diyorsun. Senin ruh halin iyi değil cidden. Git aç boşanma davasını, dön babanın evine. Darp raporunu al tazminat davası da aç. Hayatından def et. Böyle bi ruh hastasıyla daha da aynı evde kalma.

Eh allah akıl fikir versin o zaman ne diyelim...

Şimdi sen çok haklısın.O kadar çeyiz yeni eşya ev düzen bark...bunlar önemli şeyler.Nolcak ki canım kocan dövsün hizmetçilik yaptırsın,sana saygısı sevgisi olmasın.İnsan dışı muamele yapsınDaha 6 ayda şiddet polis hastane boşanma lafları...tabiki bunlar senin çeyizinden eşyandan daha önemli değil.Yeter ki senin çeyizine eşyana gelip kaynana kayınpeder çöreklenmesin.Ve senin o baban kızımı boşamaya kanunen de allah katında da sebep yok desin.
Bence de ya,Süründür !! 4-5 yıl.O sürünürken sen sefa çekeceksin ya.
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN SİZ VE SİZİN GİBİ İNSANLARA

Ne şimdi bu Kamu Spotumu ?

Yemişim esyasini şimdi eşiniz ailesi yüzünden sizi dövüyor hergün baskı uyguluyor sizde ben bu adamı bosamam mi diyorsunuz ve bunların üstüne boşanmak isteyen siz değilde eşiniz allah akıl versin diyorum başka söylenecek birşey yok cunku

Sırf yepyeni eşyaların için bu zulme katlanmak zorunda değilsin. Önce davanı aç, daha sonra donuna kadar alırsın zaten. Çekme bu adamı. Baba evinde yaşamadığım zulumu el evinde yaşamam. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…