- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi Kendimiezdirmem
-
 Kocam sebepsiz yere boşamak istiyor.
Bu konu hakkında objektif yorumlar yapar mısınız arkadaşlar.Gerçekten çok madurum.Dua bekliyorum sizden.
Evet kafaya darbe almaktan canlı bir tek hücre kalmamış. .aşırı derecede dayak yemenin faydaları hanımlar.
Ne fakesi arkadaşım.Konya numune hastanesinden aldım üç gün önce.İsterseniz DM atabilirsiniz detaylı bilgi verebilirim.Ayrıca Hukuki.net sitesinde çeşitli avukatlardan ben bu adamdan nasıl tazminat alırım diye yardım bekliyorum.Yakında baroya gideceğim.Fake konular için ayrıca üzülüyorum burada insanlar sizin yaşadım dediklerinize belki üzülüyor, yardımcı olmak için çırpınıyor, ama bazı konular o kadar çıkmaza giriyor ki fake olduğu çok açık. Bu konuda bence öyle. Yoksa bu kadar şeye rağmen hala sebepsiz diyebiliyorsa bir insan, ya aldığı darbeler beyninde hasara yol açmıştır yada insanlarla dalga geçiyordur. Yazık size.
Ne fakesi arkadaşım.Konya numune hastanesinden aldım üç gün önce.İsterseniz DM atabilirsiniz detaylı bilgi verebilirim.Ayrıca Hukuki.net sitesinde çeşitli avukatlardan ben bu adamdan nasıl tazminat alırım diye yardım bekliyorum.Yakında baroya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?