Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Ya ne alakasi var
Hersey senin lehine zaten.
Acacaksin davani maddi manevi
Tazminat nafaka zaten hepsini alirsin
Kusurlu oldugunu ispat ederek.
Eline kilic alip
Kendini he-man zanneden 5 yasinda ki cocuk gibi
Bosanmicaaam, surundurcemmmm
Bedel odeyecek tripleri..
Bu ne boyle, kendine gel.

Evlenmek gibi boşanmakta Allah on emri kardeşim.Hırsını anladık ama bu adam normal değil.Sinsi planları olan bozuk zihniyetli bir manyak.Ailesinin dolduruşu demişsin de o kadar kolay madem sen niye dolduramıyorsun?Eş değil hizmetçi aramış o.

Nasil dayanican bacim... Kendine de yazik su iki günlük omur icin bu adami cekmeye deger mi okurken icim icime sigmadi yeminlen.. Bosan demek kolay ama baska yol yok gibi görünüyor belkide esin seni pasif gordugu icin daha cok sindirmeye calisiyor ac bosanma davasini ailesinin baskisinida soyle zaten uzaklastirma olarak alsinda akli basina gelsin adamin bu kadar pasif olma tepene cikarmisin adami resmen cok uzuluyorum boyle insanlAra lutfen boyle insanlara cocuk yapma hatasinda bulunma bosan kurtul allah askina cekilir çile degil... BU ADAM KENDINE KADIN DEGIL AILESINE KOLE ALMIS AC GOZUNU BIRAK BU ADAMI ... Siddetin afedilebilir yani yok kalkmis bir de oldurme taktikleri yapmis resmen kanim dondu..

Asla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.

Ortada bir büyü varsa sana yapılmıştır kesin.

Son dort aydir boyle derken? Zaten altı aydır evliymissiniz. Oyle bir yazmissiniz ki adam 10 15 sene mukemmeldi de son aylarda cozuttu. Hem bosanmanin namusla ne alakasi var anlayamadim.

Sesini kaydet ben azında onu rezil edersin mahkemeye sunulmasa bile...

Evini bırakma bence orası senin evin kendisi davasini açsın sürünsün suna bak ya adi adam

Aferin sana, böyle devam. 6 aylık evliliğin dört ayında dayak yemek yetmemiş, az daha yersin belki aklın başına gelir.
Kesin büyüdür zaten, başka ne olabilir ki. Yoksa senin kocan melek.

Her ne yaşıyorsan hak ediyorsun. Boşanan kadınlara namussuz demiş bir de utanmadan.

Şu sözlerden sonra fake olduğunuz o kadar açık ki!
Ortada ölüm tehditi var inatla düzeltme yoluna gireceğim diyorsunuz.

Akil sağlığın iyi de zihniyetin cahilce. Iyi dayak yemeler o zaman ne diyelim kazan mübarek olsun.

Cok ilginc düşünceleriniz var. Asla uyusamayiz muhtemelen. Sizi ikna etmeye calisarak bosa vakit harcamayalim.Merak ettigim bizden ne gibi tavsiyeler bekliyorsunuz?

Süründürsen ne geçecek eline?zaten bu psikopat kocayla buna fırsat bulacakmissin gibi gelmedi bana..adam resmen öldürmekle tehtit ediyor hala hangi cesaretle onunla kalacaksın?
Bırak ne hali varsa görsün şerefsiz!Hiç vakit harcama aç boşanma davasını kurtul bu pislikten..

Ohoooo yorumları ve verdiğin saçma sapan cevapları şimdi gördüm.
Kardeş sen kafayı yemişsin. biraz daha da dayak ye o zaman hakediyorsunn..aklınca kendini ezdirmeyen güçlü kadın imajı çizmeye çalışıyorsun ama burdan bakınca zerre kadar kafası çalışmayan saçma sapan adımlar atan beş yaşındaki çocuğun mantığına dahi sahip olamayan bir kadın imajı cizmissin .

Gayet hakkını savunabilecek birine benziyorsunuz. Bu BDV'de az rastladığımız bir şey. Yalnız tek bir hatanız var. Adil bir boşanma olması için onun sizi boşaması gerekmiyor. İyi bir avukatla görüşmenizi tavsiye ediyorum. Davayı siz açıp yine de tüm yasal haklarınızı alabilirsiniz. Davayı sizin açmamanızın başka bir sebebi varsa, intikam vs, o zaman da iyi bir psikoloğa gitmelisiniz. Sizin için davayı bir an önce açmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…