Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

Memursunuz,işiniz var. Küçük bir şehir de 1+1 evde çocuğunuza da kendinize de gayet iyi bakarsınız. Ne diye size bu kadar eziyet eden bir insanın yanında kalmaya devam ediyorsunuz? Çocuğunuz için onun yanında geçen her vakit azap ve gelecekte karakterine eklenecek olan kötü bir özellik demek. Şuan kendinden çok o çocuğa kötülük yapıyorsun haberin olsun. İlerde neden boşanmadın bu adamdan diye soracak olursa sakın “senin içindi” demeyin.

Onca şiddetin üzerine keşke bu adamdan boşanıp, size değer veren başka birinden evlat sahibi olsaydınız. Sizin için üzücü evet ama çocuğunuzun böyle bir ortama doğması bin kat daha üzücü. Bazen eşimle şakalaşırken sesim biraz yükselse kızım ağlamaya başlar, hep düşünürüm evinde gerçekten şiddet olan çocuklar ne kadar korkuyorlardır Allah bilir diye.

anne babanızın yanına dönmektense bu hayatı mı tercih ediyorsunuz ?
Sırf anne olmak için çocuğunuza böyle bir baba vermekte çok büyük hak yemektir.
Anne baba hakkı olduğu kadar evkat hakkıda vardır bunu unutmayın

Sizin yapacağınız şey kendinize ve evladınıza yeni bir hayat kurmak.

Ana babanızın evi de bu yaşadağınız evden daha kötü olamaz.

Tamamen sesinizin cikmayacagina, kimseye birsey soylemeyeceginize guvenip yapiyor bunlarin hepsini. Ilk once bir avukat bulacaksiniz sonra gidip darp raporu alip evden uzaklastirma alip evden gondereceksiniz. Bu sirada ogretmen iseniz zaten gidip tayininizi isteyebilirsiniz darp raporunu da gostererek. Bence isiniz kolaylasir. Daha sonra ben olsam cocugumu pedagoga falan da gotururdum cunku bu durumun cocugunuzu nasil etkiledigini bilemezsiniz. Onu da bosanma dosyasina koyarsiniz. En azindan babanin tehlikeli ve sorunlu oldugunu ve cocuga zarar verebilme potansiyeli oldugunu da gostermis olursunuz.
Bunlari gizli sakli yaparsaniz bir sure icin daha iyi olur gibi. Ondan sonraki ilk siddettinde direkt olarak jandarmaya gitmenizi tavsiye ediyorum.

Yeniden evlat sahibi olmak istiyordum o yüzden evli kalmaya devam ettim bir de her zaman böyle değiliz ailesi senede bir görürüm onların yanında böyle oluyor çok istedim annem bırakmadı
bence idare et arkadaşım sürekli öldürecek gibi dövmüyormuş.ailesinin yanında biraz daha dikkatli davranırsın.bazen herşeyi kafamızds büyütüyoruz. tek kafama takılan sen yine böyle kızdırdığında elinin altına çocuğunuz geçer onu yanlışlıkla onu döverek öldürürse o zaman mutlu yuvanız bozulmak zorunda kalır. işte ona üzülürüm.

ne yaptınız, darp raporu aldınız mı? cocugunuz ve siz güvende misiniz? lütfen bi an önce o adamın yanından gidin, yanında durdugunuz her dakika canınız tehlikede. ayrılmamanız için size yine şiddet uygulayabilir

şu an için tek taraflı yorum yapıyoruz, çok etik değil ama yazdıklarının doğru olduğunu varsayıyorum. Her ne olursa olsun evladını kaybeden bir annenin bırak üzerine gelmeyi, tırnağını bile oynatmaması gerekiyor....
Çocuğun kucağında iken şişe fırlatıyorsa o kocanın yanında birdakika bile durulmaz, bir kimseyi uğurlamak için bu kadar problem yapan insan problemli insandır.... İşin içinde şiddet varsa kesinlikle boşanmalısın, korku ve güvene gelince suç duyurusunda bulunabilirsin, koruma kararı aldırabilirsin, sonrasında darp raporu alabilirsin. Memur olduğun için boşanma davası açtığında ve koruma kararı aldırdığında istediğin yere tayin olabilirsin. Ondan koca falan olmaz ve malesef böyle kişiler aramızda geziyor ve gezmeye devam edecek. Tanıdğın bir avukat varsa vekalet verebilirsin ama bu işleri az buçuk araştırma ile kendin de halledebilirsin....

Çalışan kadınsın ailene de muhtaç değilsin, kamudaysan ailene yakın ama farklı bir yere git. Şiddetin telafisi yok

Benim de bir oğlum var, babası şakalaşırken kolumu tuttu, sıkmadı acıtmadı tuttu. Oğlum uzaktan gördü, şiddet olarak algıladı. Babasına büyük tepki verdi ki 6 yaşındaydı. Eşim güldü sadece.

Ama eşin seni döverken , oğlun böyle yaparsa, şiddetin dozunu ayarlayamayabilir ve çocuğu öldürür…

Acil git darp raporu al ve bitir.

Çok sinirle girdim konuya, şiddete rağmen seviyorum falan diyeceksin zannettim, şu evladının durumuna öyle üzüldüm ki, evladına yazık kurtul bu pislikten, çocuğu böyle yetiştiricem ne demek, kendisi hayırlı b.kmuş gibi...
Evladına acı, bırak ailesiyle ne hali varsa görsün, daha kötüye gitmeden kurtul.!

Sizin bunları okuyunca durup dusundundim kendiniz kurtarın hem çocuğunuzu çocuk onu örnek almasın psikolojisi bozulmasın ileride erkek çocukları daha kotu oluyor kardesimden biliyorum alkol bile kullandığı oluyormuş.iliskiler tutarsizlasiyor . çocuğunuzu düşünün elalem sadece iki gün konuşur kılar ardı edin

Tamamını okumaya sinirlerim müsade etmedi. Yani adamın ne mal olduğu baştan belliymiş ama siz böyle birinden çocuk yapmasaydınız olmazdı değil mi? Hadi konu bu değil diyelim, konuya dönecek olursam hala neyi soruyorsunuz? Ben o çocuğu düşündüm yazık yani, yarın öbür gün büyüdüğünde o da babadan gördüğünü yapacak okulda ws. Böyle birinin yanında çocuk mu yetiştirilir?

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.. şimdi gidip oğlumun yanında uzanıcam düşünücem yarın iş yeriyle görüşücem sonrasında büyük ihtimalle babamı arayacağım
hiç sanmıyorum ama inşallah yaparsınız

neden bu kadar korkuyorsunuz Allah korusun birgün size ya daha kötüsünü yaparsa

calisan birisiniz ve senelerdir siddetmi goruyonuz ve ilk cocuktan sonra ne halt olduklarini gormususnuz siddette gormussun ustune gidip sevismissin tekrar ikinci cocuk yapmissin.kusura bakma ama sen dayak sevdalisi birisin galiba.amacin ne boyle birini cekmekteki.o son dayagi yedikten sonra evden ciktinmi cikmadiysan sendende kotusu yok.cocuguna resmen dayak yiyip oturacagiz imaji vermissin

Her şeyi geçtim de,beni çocuğumun önünde dövüp o çocuktan bir damla gözyaşı akıtarak adamı var ya doğduğuna pişman ederim. Hala sevmeyin şu canavarları artık ya! Alın darp raporunuzu ve uzaklsştırmanızı, açın davanızı. Hakkınız neyse de 5 kuruş bırakmayın o canide, alın. Anneniz kınuşuyorsa konuşsun, babanız da varmış desteğiniz. Anne dırdırı bu kocadan daha kötü olamaz değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…