Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.. şimdi gidip oğlumun yanında uzanıcam düşünücem yarın iş yeriyle görüşücem sonrasında büyük ihtimalle babamı arayacağım
Sakın korkmayın birsürü sayfalar var sesinizi duyururuz haber kanallarına yazarız . Yani cidden sizi tehtit ederse kimseden korkmayın elalem toplum baskısı demeyın Watshaptan haber kanallarına vıdeo çekip gönderin sesinizi tüm Türkiye’ye duyurun sosyal medyanın gücü adaletten daha baskın geliyor artık .

Bana bunu yapacağını gerçekten bilmiyordum evet korktum evladıma bişey yapar diye korktum şimdi yapmadı belki ama dediğiniz gibi ilerde vurma anneme dediğinde yapmayacağının garantisi yok iyi ki bu konuyu açtım iyiki gördünüz şuan beynim durmuş gibi tavsiyeleriniz gerçekten benim için çok önemli

Eşyalı 1+0-1+1 evlere bakın bu adamdan kurtulun gerisi gelir. Darpraporu var mı ?

Yapacak, çünkü çocuklar her zaman annelerini korur. Vur baba demez, vurma anneme der. Kalıcı hasar görebilirsiniz, belinizi kırabilir, kafanıza vurup beyin hasarı bırakabilir. Bir çocuk bu korkuyla niye yaşasın? Okul hayatı başlayınca göreceksiniz çocuğunuzdaki hasarları. Gidin şikayet edip darp raporu alın, velayet kavgası yaşamayın bir de. Madem bu kadar zaman dövüyordum niye gidip şikayet etmemiş rapor almamış der yalan söyler.

Anneniz gibilere anne denmemesi lazım. Sizin ölmeniz veya sakat kalmanız komşuya, 7 kat ele bile dert olur ama anneniz karlı dağdan serin. Yalnız şuna cevap verin, anneye şikayet edip edip hep geri döndüyseniz belki o da inanmıyordur size.

Her zaman soylerim mutsuz ailede mutlu çocuk büyümüyor.Anneniz ne kadar size yuklensede bundan kotu olmaz heralde.Birde şiddetle büyüyen cocuklardada şiddete yönelim oluyor ne yazikki.Ailesi yüzünden kavga çıkıyorsa ya ailesiyle gorusmeyeceksiniz.Yada bosanacaksiniz başka çare yok gibi

Ama anneniz sizi çocuğunuzun önünde duvardan duvara fırlatmaz değil mi??? Bu kacaların herşeyine katlanılıyor da annelerin babaların en ufak sözüne niye alınılıyor?

Bir çocuğu kaybetmişsiniz, hep şiddet görmüşsünüz. Tekrar anne olmak için bu ortama bir çocuğu yine getirmişsiniz.
Sadece siz anne olmadınız ama o adam da o çocuğun babası oldu. Yazık değil mi? Çok bencilce geliyor bana göz göre göre bunu yapmak.
Ama artık yeni bir bencillik yapmayın. Şimdi bu çocuğu, elalemi bilmem kimi ortaya bahane edip bu adamla bu çocuğu aynı ortamda büyütmeyin.
Bir çocuğun şiddet ve korkuyla aynı evde büyümesine sebep olmayın.
Rol model olarak kadına şiddet gösterecek bir adamı almasına sebep olmayın.
Boşanmazsanız çocuğa yapacağınız son büyük haksızlık olur.
Sizi geçtim, siz dayak göre göre gidip yeni bir günahsızı dahil ediyorsunuz. Ama çocuk doğacağı aileyi seçemiyor.
Yazık günah.
Şu devirde böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor.
Boşanmak zorundasınız

Okuyamadım. Boşan neyini çekiyosun o hayvanın.

Siz şimdi boşanmazsanız ya çocuğunuz babası gibi olacak ya da delikanlı olur olmaz babasını dövecek.
O yavrunun hayatını kurtarmak için ayrılın bu pislikten. Elleri kopsun.

Maddi manevi desteğini olmayıp birde çocuğu olan kadının böyle leş adamların yanında kalmasını anlarım da işi gücü desteği olanları anlamıyorum.Psikiyatrik bir vaka oluyor genelde, Stockholm sendromlu diyorum

Siz raporunuzu alın. Davada söyledikleri şey madem dayak yedi niye rapor almadı oluyor. Hem rapor alırsınız hemde şikâyetçi olup evden uzaklaştırma alırsınız. O sırada atama işlemleriniz çıkınca evi de alıp taşınırsınız. Bu süreçte babanız yanınıza gelebiliyorsa o gelsin destek olur size bir süre. Çocugunuzu da kreşe verin zatem süreç zor olacak cocugunuz için birde gittiği yerde buna maruz kalmasın huzurlu olsun derim ben.

Bu adam insan falan değil..
Siniri, şiddeti hiç normal değil. Madde kullanıyor olabilir mi?

Mümkünse oğlunuzun da alın kaçabildiğiniz en uzak yere kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…