Kocam sürekli uyuyor :o

Ah benimkide uyusa,adam fildir fildir bakıp duruyor,hasta geberecek hala adam uyumamakta direniyor,x x x x valla canımdan bezdim,adımdan nefret ettim.Adam bildiğin uyumuyor : ((((
Napıyoki tv falan mı izliyor benimki çok tembel şunu yapalım diyorum sonra o sonra hiç gelmiyor dediğim de evin içinde atıyorum bi tadilat gerekli bişey yani
 
Herkesin derdi başka. Kimi kocam eve gelmiyor her gece dışarda diye üzülüyor. Sende uyuyor diye dert ediyorsun. Geceleri sağda solda fink atmasındansa kedi gibi evinde uyumasını tercih ederim. :)
 
Napıyoki tv falan mı izliyor benimki çok tembel şunu yapalım diyorum sonra o sonra hiç gelmiyor dediğim de evin içinde atıyorum bi tadilat gerekli bişey yani
Hayır,bir şeye sürekli odaklanamiyor adam,tek odak noktası ben ya bir şey atiyor,ya saçımı çekiyor,ya cimdikliyor.Birak uyusun,keşke uyusun Allah ini seversen uyusun.
 
benim erkek arkadaşım da sürekli uyuyor. erken buluşmayı teklif ediyor ama uyanamıyor, çok önemli bi sınavımız var 9da kalkalım diyor 12de anca uyanıyor, film izlerken uyuyakalıyor, sabah buluşma saatlerinde beni arayıp “nolur 1,5 saat geç buluşalım” diye yalvarıyor, bi yere gittiysek dışarda gezmek yerine evde 2-3 saat uyumayı istiyor çünkü 8 saat uyku yetmiyormuş…. vesaire vesaire… ben de çıldırıyorum ama artık kabullenmeye çalışıyorum napayım. başka yolu yok gibi.
 
Bıraksalar 12 saat uyurum herhalde acayip seviyorum. Hele hava soğuk dışarda da yağmur sesi bide çıtır çıtır yanan kuzine....:)
 
Bunun bir cok sebebi olabilir. Kan degerlerinde eksiklik olabilir, yorgunluk olabilir, depresyon olabilir, ya da adam direkt uyumak icin yaratilmis olabilir.
Benim esim erkenden kalkar haftasonu. Sevinirjm boyle, kahvalti vs ederiz. Tam kahve yaparim ki koltukta uyumus. Bekle ki kalksin yarim saat bir saat iki saat derken artik ucuncu saatte sukur gozlerini acmayi hatirlar. Ve daha da komigi aksam erkenden uyur. Artik delirme asamasina gelmistim, huzursuzluk bile cikartirdim. Ama sonra alistim, bir gun kendisi aldi karsisina beni, ben uyuyorum boyle ama senelerce hep erkenden dikildim, her seyi dusunup durdum, yoruldum, uyku gormedim, simdi sen yanimdayken huzurluyum, uyumanin ve huzurun tadini cikariyorum dedi, hakikaten sonrasinda biraz dahs duzeldi. Ama biraz :))) hala uyuyor, ama ben ses etmiyorum. Cunku bir yere gitmek, bir seyler yapmak hep ondan cikar. Ilgisiz kalmiyorum hic.

Sizde o acidan bakin, aktiviteleriniz var mi, evde neler yapiyorsunuz, hep mi boyleydi, sebep acikliyor mu? Gibi gibi. Ama kabul ediyorum cok sinir bozucu.
 
Benim kocada uyku hastası ise gitmekte bile zorluk çeker bazen diyorum bi doktora görün pek iyi deil uyku ben mi deseler uyku der o derece
 
Daha evlenmemişsin ayrıl bencee
 
Evse aktivitemiz sadece film izlemek iZlerken de uyuyakalmak :)))) bekarkende böyleydi geleceği tahmün etmeliydim aslında
 
bir dönem bende öyleydim.
migrenim var ilaç kullanıyordum.
bildiğin deprosyana girmişim şimdi anlıyorum.
çok kötü bişey.emin olun elinde değildir.
uyudukca uyuyasi geliyordur.yatak çekiyordur.kalksa bile oturduğu yerde uyuyabilir.
hiç bişeyi gözü görmüyor sadece yiyip yatiyorsa uyandığında da halen uykusunu alamamış uykusuz vaziyette ayakta zor duruyorsa mutlaka yardım alın.
kendi başına atlatması zor ve uzun sürebilir.
hayattan çaliyorsun resmen uyudukca.herşey dozunda olunca güzel ve sağlıklı.
ayrıca uyku hastalığı diye de hastalık var.
bence mutlaka ikna edip psikoloğa yonlendirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…