Kocam sürekli uyuyor :o

Akşam 8 de yatan bir adam öğlen 2 de kalkıyorsa burada bir sorun var demektir.

18 saat uyumak normal değil. Sürekli böyle ise bir hastalığı olabilir.

Ben de uykuyu severim günde 9 saatten aşağı uyursam mutsuz olurum filan ama kocanızın ki bana göre bile anormal. Akşam sekizde yatıp öğlen ikide kalkmak nedir yav hadi kırk yılın başı tamam da her gün her gün üç uyurlar mağarasına döner ev

Benim eşim de çok uyuyor 8 saat uyku yetmiyor diyor. Yalnız kalıyorum ve sürekli tembel. En büyük kavgalarimiz bunun üzerine. Kilosu çok ve bugüne kadar hiç kan tahlili yaptirmadi. Önce ona zorlicam sonra spora gitmesini sağlamayı düşünüyorum. İnşallah işe yarar.

Depresyonda mı acaba, bir sıkıntısı filan mı var?

Kızlar şöyle bir gerçek var

Beyin 7 saat uyku ister ne eksik ne fazla .
Eğer ki bu saat dolduğu halde uyumaya devam ederseniz beyin bir 7 saat daha uyumak ister komut verir.

O yüzden 7 saati asmayın derim. Dikkat edin buna.
6 saat de uyumayin yetmez tam tamına 7 saat olacak dinç olmanız için.

Eşin aynı ben
Uykuya aşığım
Melisa cayi içir ben çözümü onda buldum
Çok yorukuyosa yorgunluguda alır
Onu icince de bu kadar çok uyumadigim için geri bıraktım

Edit benim işim çok yorucuydu

Benım esımde oZellikle yurt dısı ıs seyahetınden gelırse uyur uyur anca kendıne gelır ben de haftasonuysa evdeysem o uyurken arkadaslarımla kahvaltıya gıderım anneme gıderım hıc durmam evde sız de oyle yapım cunku bos bos durunca sınır olursunuz

Benim esimde surekli uyuyor:) hatta olayi abartip sohbet ederken araba kullanirken de uyuyor! Seni cok iyi anliyorum isi yogun yorgun farkindayim ama cok uyumasi beni de hep rahatsiz ediyor... bi film izleyemiyorux hemen siziyor birlikte hicbisey yaoamiyoruz misafir cagiriyoruz otururken uyuyor:) kan degerlerine baktirdik benden saglam cikti :) degisir insallah ama ben umudumu kestim

Canim isi mi yogun benim esim sabah 7 aksam 11 calisiyor kendi isinin patronu oldugu icin mesela bizde bi kacgundur 3 e 4 e kadar oturdugumuz icin esim dun eve 6 da geldi uyudu bidaha bugun oglen 1 de kalkti bi ara oldu sandim sizinki her aksam mi boyle o zaman biraz sıkıcı olur haklisiniz

Benimde cogu zaman uyku halim olurdu sabah kalmak istemezdim aksam erken yatardim gun icerisinde bi uyuma istedigi. Kan olcturdum 9 cikti ve B12 eksikligim cikti.Bu yuzden bu uyuma hali demisti doktor.Bilginize...

Yoruluyor olabilir bende yeni evliyim ama is yoruyor bide sabah erken uyaniyorum yemekten sonra arada uyuyakaliyorum

Ay size bişey diyimmi ben de çok uyuyorum ya akşam 7 de bi uyurum ertesi gün 10 a kadar falan :)) uyumayı cooook seviyorum ama 2 ye kadar falan da biraz abartı ben hic o saatlere kadar uyuyamam .

Allah razi olsun su konuyu iyiki açtin! Ben tek benim esim uyku konusunda rekor kirar diye dusunurdum.. artik adami uyurken sonsuz uykuya yatiracaktim o kadar gelmislerdi bana. Tek degilmisim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…