Kocam sürekli uyuyor :o

Ay size bişey diyimmi ben de çok uyuyorum ya akşam 7 de bi uyurum ertesi gün 10 a kadar falan :)) uyumayı cooook seviyorum ama 2 ye kadar falan da biraz abartı ben hic o saatlere kadar uyuyamam .
Hayatta o kadar uyuyamam gece 12 de uyuyup sabah 8 de kalkarım günün aydınlığını görmek isterim ki günaydın olsun :)

Bir derdim var forumunun icinden ne okusam kendime bi pa y cikartiyorum:)) ne kadar derdim varmis benim ama ben onemsemiyormusum. Sizin sayenizde bende dert ettim simdi :)) . benim esimde isten gelir yemegini yer tv izler 9 da uyur bide ben uyumuyorum yatmiyorum diye triplenir. Dusun yani erken yatan o ben erken yatmiyorum diye triplenen gene o bu iste bi gariplik var

Erlekler nedense kabullenmekde bir sorun yaşıyorlar.

Bir de devamlı yatarak oturuyo:)) yani normal otururken yatıyor geçen annem gelmişti işten geldi yattı koltuğa telefonuna bakıyor ne ayıp bişey annem de şaşırdı yani koca adam.:/

Hayatta o kadar uyuyamam gece 12 de uyuyup sabah 8 de kalkarım günün aydınlığını görmek isterim ki günaydın olsun :)
Keşke sizin gibi olsam valla çok isterdim 12 de uyumak ama çok nadirdir o saatte uyuduğum. Dayanamıyorum gözlerim kapaniyor ne yaparsam yapıyım uyuyorum bırakıp.

Bi hastalik olmasin. Benim esimde uykuyu cok sever ama isten gelince 1 saat uyur sonra uyanir

Valla kızlar ben tembellikten olduğunu düşünüyorum :) keşke daha enerjik olsa ne yedirip içirsem enerji içeceği falan işe yarar mı ki

Valla kızlar ben tembellikten olduğunu düşünüyorum :) keşke daha enerjik olsa ne yedirip içirsem enerji içeceği falan işe yarar mı ki
Kan değerlerinde hangi değerlere bakıldı,tiroid hastasyım ben de tiroid aşırı derecede uyku yapar gözünü açmak istemezsin,şekerine bakıldımı,b12 yada kansızlık.

Şeker ve b12 ye bakıldı canım ama tiroide bakılmadı ona baktıralım öyleyse

5 yıllık evliyim ben alışamadım alisamayacagim galiba aynen bu anlattığım gibi benim kocam da tembel bı de evde tamir edilecek düzenlenecek ufak işler oluyo tamam yaparım diyor geçen sene söylediğim arıza hala mevcut buyur buradan yak... uyuklamasi yatıp uyumasindan çok daha kötü misafirlikte veya bı misafir geldiğinde rezil oluyosun evde sürekli kopuk iletişim..konuşurken uyuyor bırak birşeyler yapmayı...çekmeyen telefon gibi ses bı var bı yok deli olasın geliyo yaniii

Al benden de o kadar dün misafir geldi sanırsın ki ayakta uyuyor telefonuna baktı baktıııı kuzenim bişey söylüyor sohbet için hımmm hömmm aynen cevaplar bunlar ,,ayrıca onlar gelmeden önce dışarı çıkıcaktı, ben de birşey lazım oldu markete mi gitcem şimdi mi ,inip yukarı çıkıp bidaha mı incem ay dedim keşke tek işim markete gitmek olsa

Şeker ve b12 ye bakıldı canım ama tiroide bakılmadı ona baktıralım öyleyse
O zaman tiroidlerine baktırın bence bu kadar uyku normal değil çünkü ben de aynı eşin gibiydim sürekli uyuma isteği vardı.Gözlerimi açamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…