O kadar uzun süre uyuma lüksüm yok bebikim varsokulun yanına siz de uyuyun
Aynen öyle canım diyorum ya bekarken de böyleydi tembellikten malesef ben de tam tersiyim . Bir insan neden uyuyarak zamanını geçirir ki zaten yetmiyor..Bence tembel insan karekteri (hastalık yoksa)
Hayatta o kadar uyuyamam gece 12 de uyuyup sabah 8 de kalkarım günün aydınlığını görmek isterim ki günaydın olsun :)Ay size bişey diyimmi ben de çok uyuyorum ya akşam 7 de bi uyurum ertesi gün 10 a kadar falan :)) uyumayı cooook seviyorum ama 2 ye kadar falan da biraz abartı ben hic o saatlere kadar uyuyamam .
Bu yaşta bu kadar yorulunurmu millet ne işlerde çalışıyor yani eşim için diyorum tabi uyuyup sabah kalkınca zaten dinlenilir :/Yoruluyor olabilir bende yeni evliyim ama is yoruyor bide sabah erken uyaniyorum yemekten sonra arada uyuyakaliyorum
Erlekler nedense kabullenmekde bir sorun yaşıyorlar.Bir derdim var forumunun icinden ne okusam kendime bi pa y cikartiyorum:)) ne kadar derdim varmis benim ama ben onemsemiyormusum. Sizin sayenizde bende dert ettim simdi :)) . benim esimde isten gelir yemegini yer tv izler 9 da uyur bide ben uyumuyorum yatmiyorum diye triplenir. Dusun yani erken yatan o ben erken yatmiyorum diye triplenen gene o bu iste bi gariplik var
Aynen canim .Erlekler nedense kabullenmekde bir sorun yaşıyorlar.
Keşke sizin gibi olsam valla çok isterdim 12 de uyumak ama çok nadirdir o saatte uyuduğum. Dayanamıyorum gözlerim kapaniyor ne yaparsam yapıyım uyuyorum bırakıp.Hayatta o kadar uyuyamam gece 12 de uyuyup sabah 8 de kalkarım günün aydınlığını görmek isterim ki günaydın olsun :)
Bi hastalik olmasin. Benim esimde uykuyu cok sever ama isten gelince 1 saat uyur sonra uyanirMerhaba kızlar ,
Kocam sürekli uyuyor akşam 8de uyudu öğlen 2 oldu hala uyuyor sabah ben 9da kahvaltı yaparken kalktı kahvaltısını yaptı tekrar yattı uyuyor hala. İşten gelince bi saat falan ayık yani öyle diyim.bana karşı ilgisi de azaldı zaten.sen hayırdır desem ne alakası var sana öyle gelmiş der ve tekrar uyumaya devam eder hemde 2 yıllık evliyiz. Evde emekli dede var gibi devamlı uyuyor
Kan değerlerinde hangi değerlere bakıldı,tiroid hastasyım ben de tiroid aşırı derecede uyku yapar gözünü açmak istemezsin,şekerine bakıldımı,b12 yada kansızlık.Valla kızlar ben tembellikten olduğunu düşünüyorum :) keşke daha enerjik olsa ne yedirip içirsem enerji içeceği falan işe yarar mı ki
Benim esimde surekli uyuyor:) hatta olayi abartip sohbet ederken araba kullanirken de uyuyor! Seni cok iyi anliyorum isi yogun yorgun farkindayim ama cok uyumasi beni de hep rahatsiz ediyor... bi film izleyemiyorux hemen siziyor birlikte hicbisey yaoamiyoruz misafir cagiriyoruz otururken uyuyor:) kan degerlerine baktirdik benden saglam cikti :) degisir insallah ama ben umudumu kestim
O zaman tiroidlerine baktırın bence bu kadar uyku normal değil çünkü ben de aynı eşin gibiydim sürekli uyuma isteği vardı.Gözlerimi açamıyordum.Şeker ve b12 ye bakıldı canım ama tiroide bakılmadı ona baktıralım öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?