• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam surekli yalan soyluyor :(

Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ... :(
Bir insan yalana başvurmaya başladımı gerisi de gelir..
Sen bu insanı değiştiremezsin, ya çekicen yada kapı orda dicen..
Oda her şeyi göze alabiliyorsan...

Adam seni aldatmış uzunca bi süre de haberin olduğu halde devam etmişler
Sen kalkmış sosyal ağlara üye oldu ama bana söylemedi diye mi üzülüyosun şimdi

Konu sahibi sosyal ağa açmasına takılmamış..
Demek ki okadar çok yalanını yakalamış ki, birde üstüne facebook hesap
açtığınada şahit olunca kendisini tekrar aldattığını düşünüyor bence.. oyuzden
bu konuya takıldı bence..

Abla hep aynı şeyi yapıyorsun :)

Bunun kendini önemsememekle ilgisi yok, kendinden cok sevmekle ilgisi var.

Yüz verme deliye gelir bipppp halıya diye de bi tabir var bilmiyorum artık Elmik

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kere affetmekle, bir sonraki hatalara davetiye alıyor erkekler.
Eğer biraz olsun kendinizde bu gücü bulursanız bırakın, adam sizin gururunuz ile oynuyor. Çocuklar falan bahane değil, siz alışkanlığınızdan vazgeçemiyorsunuz. Varsayınki öldü o zaman ne olucak yine babasız olacak. En azından daha fazla gurunuz incilmez ve sorunlu bir evliliğin içinde kalmazlar

Ben anlamıyorum hiç bu konuyu yaaa.Madem karını seviyorsun,aşıksın o zaman niye aldatıyosun.Kadın ayrılmak isteyince ayrılmak istememeler,seviyorumlar falan bu nedir yaaa? Macera mı arıyolar kendilerine,daha bi erkeklik mi sanıyolar bilemedim ama çok ilginç şu erkekler gerçekten.

Siz başka bişeyden mi bahsediyodunuz
Ben konu sahibi için dedim ama :44:

hmmm zayıflık mı zaaf mı hastalık mı nedir bu yaa kimse kimseyi gerçek anlamda kendinden çok sevemez

Ya abla ne biliyosun da neyi anlatıyosun.

Bana bunu yazan yabancı olsa coktan alırdı ağzının payını ama sırf yaşanmışlığımız olduğu icin susuyorum.

Ya abla ne biliyosun da neyi anlatıyosun.

Bana bunu yazan yabancı olsa coktan alırdı ağzının payını ama sırf yaşanmışlığımız olduğu icin susuyorum.

aman dur kız ben konu sahibine yazıyorum.senin cevabını begendiğim için alıntıladım.ayrıca konu sahibinin sonradan yazdıklarını okumadım ama aldatmış affetmiş felan yani laçkalaşmış

senin alınacagın bir durum yok.senin durumun ancak filmlerde olacak bir şey ayrıca senin konu sahibiyle bir benzerliğin yok nerden çıkardın

Yazmak kolay tabi sıkıyosa uygulayın surda atıp tuttuğunuz seyleri.

Yok gurur bunu gerektirir, yok hastalık bu yok tedavi edilmeli, yok affeden kadın gurursuzdur.

Ne biliyosun ya?

Ben cocuğunu kaybeden bir annenin acısını ne kadar bilebilirsem siz de aldatılan kadının duygularını o kadar bilebilirsiniz. Güçlü kadın çeker gider mi? Yoksa kalıp affedip bununla basedebilen kadın mıdır güclü olan?

Evden dışarı kafasını cıkarmaya korkan kocam olsa o da aldatamazdı tabi. Benimki aldattı. Ben de boşandım sonra da affettim. Boynuzlarımla da boyunuzlarımı yaratan adamın cocuğuyla da mutluyum. -Net-

Bana bundan sonra bu konuyla ilgili tek bir imada bulunanın da kalbini cok feci kırarım.

Yazmak kolay tabi sıkıyosa uygulayın surda atıp tuttuğunuz seyleri.

Yok gurur bunu gerektirir, yok hastalık bu yok tedavi edilmeli, yok affeden kadın gurursuzdur.

Ne biliyosun ya?

Ben cocuğunu kaybeden bir annenin acısını ne kadar bilebilirsem siz de aldatılan kadının duygularını o kadar bilebilirsiniz. Güçlü kadın çeker gider mi? Yoksa kalıp affedip bununla basedebilen kadın mıdır güclü olan?

Evden dışarı kafasını cıkarmaya korkan kocam olsa o da aldatamazdı tabi. Benimki aldattı. Ben de boşandım sonra da affettim. Boynuzlarımla da boyunuzlarımı yaratan adamın cocuğuyla da mutluyum. -Net-

Bana bundan sonra bu konuyla ilgili tek bir imada bulunanın da kalbini cok feci kırarım.

evet canım kesinlikle yazmak kolay.gerçekten yaşamadan bilinmez

Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ... :(

Ya bosanacaksin
Ya da omrun boyunca cekeceksin
Biri yapan ikiyi, uçü, dordu... Bu boyle gider

Bosanmayacaksan abin veya kardesin varsa
Gozdağı versinler
Sirf cocugun var diye aldatilmaya katlanmak zorunda degilsin:ssz:

Sen konu sahibinden bahsediyorsun cnm, ben de ondan bahsediyordum, sebatiye her zaman olduğu gibi çakallık yaptı.

Yanlis anlama elmeyra ama, baskasınin konusuna niye bunu yapiyorsun? Sonucta burada yoeumu konu sahibine yapiyorlar ama sen uzerine alinip
Kendini savunuyorsun
Enteresan gercekten... Senden kimse aciklama beklememis ki...

Back
X