Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

O betimlemeler bende de var ya. Yediğinden keyif aldığı için anlatması bile keyifli geliyordur. Askere gidince bunları bulamayacağım düşüncesi ile iyice yüklenmiştir son zamanlarda. Kötü bir şey mi ki?

Anlıyorum eşinizi ya, eşim haftasonu evdeysek kahvaltıda , akşamdan ne yapıcaz diye yemek sitelerine bakar :) şunu yapalım bunu alalım diye, bugün akşam yemek yoktu mesela geldi Kendi bir sürü şeyle uğraştı, asla geçiştirmez yemek olayını. Bizde de yemek çok gündem olur , yanlız değilsiniz.

Bende bir adet aynen bahsettiğiniz şekil bir kız kardeş var.
"Abla hamur kızarttım gel." kahvaltı sofrası yerinde beklerken, "Şimdi bol çikolatalı bir kek yapayım laps laps gömelim." deyip keki yaparken sorusu "Anne akşama mantı mı açsan?" olur. Çok da keyifle yer kendisi buna rağmen kilo da almıyor.

Bir dönem dürümcü telefonu "Tamam abla yarım saate geliyor." diye açıyordu.

Ben belkide ona karşı çok korumacı yaklaşıyorum kontrollü beslenme keşke sağlıklı yaşasak biraz daha diye kaygılanıyorum.. Kötü değil öyle tatlı yiyor ki o yerken yüzüne ekmek batırasım geliyor nasıl bir çift sek sevgi şeklimiz bile ekmek batırma üzerine

Keşke yemek yapsa yemek yeme üzerine odaklı yaşıyor ben yapmazsam da sıkıntı etmez kesin dışarıda bir alternatifi daha önce gözüne kestirdiği biryer vardır bu fırsatı kaçırmaz oraya gidelim der.

Hahaha kocanıza ekmek banıp yemek istiyorsunuz demek Sağlıklı beslenme konusunda haklısınız. Dikkat etmek gerek ama ben dikkat ederken bile brokoli karnabahar haşlayıp limonlayıp yesek mi ekşi ekşi modunda oluyorum genelde. Menüleri siz düzenleyip ona pazarlayın en iyisi :))

Hahahha dürümcü dükkana kat çıktı kardeşiniz sayesinde desenize

Biraz hafif yiyelim demişti bir kere ben de Norveç somon buharda brokoli Karnıbahar yaptım yanında soda içecek olarak yedik neyse bu da çok hafifti dedi dışarı çıktık hadi sahilde yürüyelim güya sağlıklı yaşam bir baktık midyecide içi kazınmış biraz midye ve kokoreç yedi o gün anladım ki hafif yemekk kimm biz kim

Bayan olsaydı aseriyor derdim:)ona deyin ki korkmasın istemediği kadar etli yemek çıkıyordu eşim ac kaldım diye ağlıyordu çünkü kendisi et yemez sans iste

Ay maşallah, allah ağzınızın tadını bozmasin.
Bizde de benim oğlan öyle.
Anne ceviz kaldı mı, krep yapsana, teyzeme soyle gelirken hurma alsın, dışarı çıktık mi kumpir yiyelim..
Sabah kahvaltı da hem bıldırcın yumurtası hem normal yumurta.
Mesela yatmadan karışık çerez almaya çıktık Sürekli bir yeme içme modunda velet. Yaş 2,5
Allah sağlıklarını versin inşallah.
Ha bu arada en sevdiğin yemek sorusuna bal kabağı cevabını veren nadide evlatlardandir
Eşinizin küçüklüğü nasılmış acaba merak ettim :) :)

Bayan olsaydı aseriyor derdim:)ona deyin ki korkmasın istemediği kadar etli yemek çıkıyordu eşim ac kaldım diye ağlıyordu çünkü kendisi et yemez sans iste
Keyfine çok düşkün olduğu için kötü yemek olursa yemeği düşünmüyormuş gideceği yere arabasıyla lahmacun getiren ünlü bir lahmacunu varmış en kötü ondan yermiş. Gelince güzel bir yerde yemek yiyecek acısını çıkartacakmış

Anam 15 gun yapacak zaten:) 15 gun bise yemezsede bise olmaz​

Çok güldüm ya kusura bakmayın tüh yemek bitti mi
Bazen sinir oluyorum. Yemeği fazla yapayım da sonraki gün de yeriz diye düşünüyorum kendimce..
Adam hepsini bir oturuşta yiyor.
Yemek bitti mi vah vah bari çay koyayım diye kalkıyor.
O zaman boğasım geliyor.

Eşim küçükkken babaannesinin bahçede ağaçtan topladığı tüm elmaları bir kere ısırıp torbaya geri koyarmış kimse yemesin bu da benim hakkım diye ve o da bal kabağı tatlısı favori tatlısıdır cevizli fırında, bizimde karışık çerez sorunumuz var kuru üzüm fındık filan kesin evimizde vardır. Allah kimsenin agız tadını bozmasın inşallah kocam gibi değilde evde yumuk elli yumurcak besliyor gibiyim sürekli mutfak kurcalıyor bana ne aldın bugün diye diye markette göz hakkı diye mandalina bir tane yer kesin böyle dayanamayan küçük bebekler gibi davranıyor

Bazen sinir oluyorum. Yemeği fazla yapayım da sonraki gün de yeriz diye düşünüyorum kendimce..
Adam hepsini bir oturuşta yiyor.
Yemek bitti mi vah vah bari çay koyayım diye kalkıyor.
O zaman boğasım geliyor.
Benim kide gözü ac yaparım önce bir acele esr sonra tıkanır 'yi yeniden der çocuk gibi bazende az yaparım nie az yaptın ac kaldım der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…