- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Yahu beni özlemesini falan geçtimde en çok aklında yiyemedikleri için hayıflanır diye üzülüyorum cidden tek üzüntüm bu.Anam 15 gun yapacak zaten:) 15 gun bise yemezsede bise olmaz
Karnında kurt mu var:)kayinbederimde 5 tabak yemek yer hatta kızmasak 6 7 diye gider sonra inek gibi yedim der hamile halimle 1 tabağı zor yerimYahu beni özlemesini falan geçtimde en çok aklında yiyemedikleri için hayıflanır diye üzülüyorum cidden tek üzüntüm bu.
O herşeyden bir kere ısırma olayını oğlum da yapıyor, demek ki geleceği eşiniz gibi olacakEşim küçükkken babaannesinin bahçede ağaçtan topladığı tüm elmaları bir kere ısırıp torbaya geri koyarmış kimse yemesin bu da benim hakkım diye ve o da bal kabağı tatlısı favori tatlısıdır cevizli fırında, bizimde karışık çerez sorunumuz var kuru üzüm fındık filan kesin evimizde vardır. Allah kimsenin agız tadını bozmasın inşallah kocam gibi değilde evde yumuk elli yumurcak besliyor gibiyim sürekli mutfak kurcalıyor bana ne aldın bugün diye diye markette göz hakkı diye mandalina bir tane yer kesin böyle dayanamayan küçük bebekler gibi davranıyor
Canım karnında ne var bilmiyorum ama bazen üzülüyorum ona tv de Sucuk reklamı görüyorr oy oy oy diyor böyle canlı birşey seviyor gibiKarnında kurt mu var:)kayinbederimde 5 tabak yemek yer hatta kızmasak 6 7 diye gider sonra inek gibi yedim der hamile halimle 1 tabağı zor yerim
İnşallah eşim gibi olur. Çok zeki bir adam annesi herşey yediği için diyordu. Tabi ben buna bağlamıyorum ama. Annemlere gidincede üstünü değişirken yanına gidiyorum annemlerin masada hep meyveler durur hepsini ısırasım var diyor küçükken yaptığı gibi iştahı bir açılıyor ben daha ister misin koyayım mı demeye çekiniyorumO herşeyden bir kere ısırma olayını oğlum da yapıyor, demek ki geleceği eşiniz gibi olacak
Bizde sürekli başkalarının yanında yapma diye söylüyoruz, o da hepsinin tadına bakmak istiyorum diye herşeyi ısırıp bırakıyor, sonra yemeye başlıyor
Henüz çocuğumuz yok ama bir evladımız olunca üzüm üzüme baka baka kararır derler ya Junior oburiks olur o daBenim de başımda böylesi tatlı bir bela var..Oğlum. Öğle yemeğini mideye indirirken,akşama ne pişireceksin anne diye sorar. O kadar obur ki,illa bilecek akşam yemeğinde ne olduğunu.
adını obuurhan taktimCanım karnında ne var bilmiyorum ama bazen üzülüyorum ona tv de Sucuk reklamı görüyorr oy oy oy diyor böyle canlı birşey seviyor gibi
İnşallah eşim gibi olur. Çok zeki bir adam annesi herşey yediği için diyordu. Tabi ben buna bağlamıyorum ama. Annemlere gidincede üstünü değişirken yanına gidiyorum annemlerin masada hep meyveler durur hepsini ısırasım var diyor küçükken yaptığı gibi iştahı bir açılıyor ben daha ister misin koyayım mı demeye çekiniyorumannemde bana gizlice kızıyor belki 3.tabak yiyecek sana ne canı istiyor ki yiyor kısıtlama diyor. O da empati yapıyor oğlu aklına geliyor demek ki
Yemek yemeyi hemen herkes severde her dk bunu düşünmekten gözüne uyku girmemesi tuhaf oluyor bizim durum böyle uyurken birden kalkıp yarın sucuklu yumurta yap tamamı aşkım. Akşama da bir yerde balık yeriz aradan çıkar diyor..... Aradan çıkacak olan ne diyorum yemek diyorYa ben de yemek yemeyi çok severim.Eşime sorarım ne pişireyim diye. İstiyorum ki beni iştahlandiracak bir şey söylesin de yapayım. Garibim beni yormamak için ne kolayına geliyorsa der. Çok sinir olurum ben de yemek yemek güzeldir.
Benim eşim de böyleEşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım
Yok canım bu kadarı da fazlaymışYemek yemeyi hemen herkes severde her dk bunu düşünmekten gözüne uyku girmemesi tuhaf oluyor bizim durum böyle uyurken birden kalkıp yarın sucuklu yumurta yap tamamı aşkım. Akşama da bir yerde balık yeriz aradan çıkar diyor..... Aradan çıkacak olan ne diyorum yemek diyor
Keşke kendisi yapsa biz de ya ben yapıyordu. Ya sürekli dışardayız bana sen yap diyede diretmez kadınlar yemek yapmsk zorunda değil istemeyen kimse yemek yapmasın diyor yemek bir sanat doktorluk gibi olduğunu düşünüyor kendi mesleğini başkasının kolay yapamayacağını biliyor yemek yapma olayınıda böyle gözünde efsaneleştirmişBenim eşim de böyle
Hatta haftasonları evdeyiz
İlla çay saati yapar kendine
Evde sürekli pasta börek tatlı yapmaktan ve yemek derdinden fenalık geldi
Allahtan yardım ediyor da zorlanmıyorum
Ben yapmayınca girip kendi de denemeler yapıyor
Bulaşık makinamız sürekli calısıyor
Uyku harıcınde sürekli yiyen bir adam var yanımda
Öööööhhh o ne öyle yahu gerçekten şükürrr yemek yapmasam aslaaa yap diye diretmez götürür dışarı yeriz... Tek sorun yemek odaklı yaşamasıSaydiklarinizin hepsini ve daha fazlasını yiyen bi eşim var ama bizimki öyle yardım edeyim falan düşünmez önüne gelecek ama mutlaka evde olacak hasta falan yattigimi görünce ödü kopar önce yemeği sorar yani hastasın diye yemeksiz mi kaldık anlamın da .yokda bir sinir krizi yaşar şansıma böyle oldu annesinin evinde odasından çıkmazmış acıkınca biseyler alır yer yatarmış ben birgün yapmasam duvarları yumruklar eh bide böyle hödukler var halinize sukredin. Evlendigimizde 72 kiloydu 9 senede 110 kilo oldu ben spor yaparım sağlıklı beslenirim bazen anlıyorum kilo aldığı için pişman ama zannetmiyorum kapıyı açarken direk mutfakta gözü hemen girer yemeklere bakar patlayana kadar yer daha agzindaki son lokmayı yutmadan kahve yap der onun yanında abur cubur çerez olur o sıra çocuğa çorba yaparım yesin uyusun diye ne pişirdin deyip durur hemen ondanda yer işte dev besliyorum evde bişey desem çalışıyorum der dunyada bitek o çalışıyo
Biz de cuma gecesi yatarız yatagaKeşke kendisi yapsa biz de ya ben yapıyordu. Ya sürekli dışardayız bana sen yap diyede diretmez kadınlar yemek yapmsk zorunda değil istemeyen kimse yemek yapmasın diyor yemek bir sanat doktorluk gibi olduğunu düşünüyor kendi mesleğini başkasının kolay yapamayacağını biliyor yemek yapma olayınıda böyle gözünde efsaneleştirmiş
Şimdi yemek yapmayı sevse ben de mutfağı kullanırımda benim ki vedat milör geze geze Anadoluyu yiyoruz. Ne zaman markete göndersem puding tatlı çikolata bisküvi Fast food tarzı şeyler alıp geliyor ben o hatayı bir daha yapmıyorumBiz de cuma gecesi yatarız yataga
Kahvaltıda ne yiyeceğiz der :)
Ay sinir olurum
Kahvaltı ederiz cay saatinde ne yiyelim der
Daha 5 de cay içerken akşam ne yıyeceğiz der
Hergün akşam 5 gibi beni arar ikimiz de işte iken
Akşam ne yiyeceğiz der :)
Sanı çok iyi anlıyorum
Markete ekmek almaya yollarım
5 tl harcayıp geleceğine herşeyden bol bol alır yenilir der masraf eder
Biz dışarda yemeyi sevmiyoruz
Mutfağı kullanıyoruz lokanta restaurant büfe cafe olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?