Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

Öööööhhh o ne öyle yahu gerçekten şükürrr yemek yapmasam aslaaa yap diye diretmez götürür dışarı yeriz... Tek sorun yemek odaklı yaşaması
Yanı bizde hafta sonu çok nadir dışarda yenir ama bir kaç saate açıldığı için gene evde yemek yiyecek yokmu der yattığı yerden yorgunmussun hastaymissin, yada işin varmış ailene gitmissin falan asla kabullenmez evde niye yemek yok benne yiycem diye 900kere tekrarlar.hatta bazen arar ablamdayim falan derim aksam gelir işten yemek basitse atiyorum makarna çorba falan başlar niye gittin çok gezdin hemen bunları mı yaptın ben bunu yemem ayyy bu aygirdan biktim yaramı destiniz

Gezerek yemek daha güzel ya
:)
Bizimki ev kuşu evinde olsun
TV si olsun
Ben yanında olayım
Poposu rahat etsin :)

Ben biraz sağlıklı yaşamaya alıştırdım ama eşimi
Çok kilo aldı ve kolestrol şeker sınırda çıkınca çok az da olsa olumlu yönde değişimleri var

Resmen ahhh bacımmm yok yok böyle olsa cinnetin alasını geçiririm... Sabır taşıymışsın bana öyle makarna çorba basit dese sensin basit yeme o zaman der kedi köpeğe veririm onada yemek yapmam

Çok iyi ünlü bir diyetisyenden destek aldı. 13 kg verdi verebildiği i görünce istediğimde verebiliyorum diyip devam etmedi... Yeni sloganımız gördün işte ben isteyince verebiliyorum gittim programımı uyguladım verdim yine istesem veririm... Askerden sonra çok düzenli spora başlıyacakmış söz verdi bir daha yemek düşünmeyecekmiş nadir düşünecekmiş 5 dk once verdi sözü sözü vermeden 5 dk öncede pizzayı sordu yine

Resmen ahhh bacımmm yok yok böyle olsa cinnetin alasını geçiririm... Sabır taşıymışsın bana öyle makarna çorba basit dese sensin basit yeme o zaman der kedi köpeğe veririm onada yemek yapmam
Eh iste cahille uğraşmak kadar kötü bişey yok laftan anlamaz bi süre sonra alisiyo bunye şimdide ben Allah ne verdiyse koyuyorum önüne ye diyorum şişsin patlasin banane o kendini düşünmezse benmi dusuncem

İstediğimde verebiliyorum mu
İyiymıs valla
Benim eşimin de boyu 1,92
Ordan yırtıyor
Bir de etrafı gaz veriyor hiç gösteremiyorsun diye sinir oluyorum

Eh iste cahille uğraşmak kadar kötü bişey yok laftan anlamaz bi süre sonra alisiyo bunye şimdide ben Allah ne verdiyse koyuyorum önüne ye diyorum şişsin patlasin banane o kendini düşünmezse benmi dusuncem
Böyle Yadırgayınca falan utanmıyor mu? Yani eşim belkide beni beğenmiyor korkusu yok mu

Böyle Yadırgayınca falan utanmıyor mu? Yani eşim belkide beni beğenmiyor korkusu yok mu
Bazen düşünüyor iş yerindeki bi abla sen niye bu hale geldin esin manken gibi hiç yanına yakışmıyorsun demiş 2 gün bi düşüncelere daldı spor yapicam falan dedi bi kaç saat sonra ne varsa mideye gömdü

Dost acı söyler... Ama dost dinlememiş o ayrı o halde yesin eşinizin ki zevk boyutundan çok ihtiyacı boyutuna gelmiş

bana bu anlattıklarınız okadar normal gelıyor kı
bız anteplıler yemek ıcın yasadıgımızdan her sanıyemız boyle yanı
esınız nerelı ?

Kocan= ben Mesela en yakin ornek diun pastaneye gittik. Kuru pasta almaya. Orda duran minik pogacalari gordum. Dedim ki bunu seviyorum alalim. Sonra bakalavaya dondum. Bunu da sen seviyosun alalim. Sonra yas pastaya dondum ama suna bak ne kadar guzel. Bu da bizimle evimize gelmesin mi askiim dedim ve hepsini alarak donduk

Yaaa eşinizle olan bu yemek muhabbetiniz bana çok sevimli geldi ben de iştahlıyım, işteyken mesainin bitmesini en çok eve gidip yemek yiyeceğim için isterim veya geceden sabah yapacağım kahvaltıyı hayal ederim

Benim eşim de tam tersi.Günübirlik bi yere gideriz gezmeye saatlerce yemek yemeyiz.gezmeyi çok sever eşim.ama ben yemek yiyelim artık çok yoruldum acıktım derimdoğru biz yemek yememiştik değil mi der. ben söylemesem yemek aklına gelmeyecek

Yemek yemek insana çok haz veren bir şey. Ben de dişünüyorum bazen. Düşünmek, heveslenmek, beklemek bir şey değil, önemli olan davranışlar. Yani sağlığı bozacak, çok fazla kilo alacak kadar yenmesin, kâfi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…