- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Ağır yaşamlar şimdi ne yapıyor? AskerdeTLC AĞIR YAŞAMLAR
Hamileeeee kalabilme ihtimali yok iyi kiHamile olmasınşaka bir yana askerlik piskolojisine girmiştir. Hem yemekleri iyi değil derler belki kafasına takmıştır
Yanı bizde hafta sonu çok nadir dışarda yenir ama bir kaç saate açıldığı için gene evde yemek yiyecek yokmu der yattığı yerden yorgunmussun hastaymissin, yada işin varmış ailene gitmissin falan asla kabullenmez evde niye yemek yok benne yiycem diye 900kere tekrarlar.hatta bazen arar ablamdayim falan derim aksam gelir işten yemek basitse atiyorum makarna çorba falan başlar niye gittin çok gezdin hemen bunları mı yaptın ben bunu yemem ayyy bu aygirdan biktim yaramı destinizÖööööhhh o ne öyle yahu gerçekten şükürrr yemek yapmasam aslaaa yap diye diretmez götürür dışarı yeriz... Tek sorun yemek odaklı yaşaması
Bu ihtimal hiç yok çünkü kaygı eşiği çok düşük inanılmaz sakin ve hayattan çok keyif alıyor hiç birşey onun için dert değil hayatta ölüm olmadıkça hergün eğlence modundaDepresyonda olabilir mi
Gezerek yemek daha güzel ya
Şimdi yemek yapmayı sevse ben de mutfağı kullanırımda benim ki vedat milör geze geze Anadoluyu yiyoruz. Ne zaman markete göndersem puding tatlı çikolata bisküvi Fast food tarzı şeyler alıp geliyor ben o hatayı bir daha yapmıyorum
Resmen ahhh bacımmm yok yok böyle olsa cinnetin alasını geçiririm... Sabır taşıymışsın bana öyle makarna çorba basit dese sensin basit yeme o zaman der kedi köpeğe veririm onada yemek yapmamYanı bizde hafta sonu çok nadir dışarda yenir ama bir kaç saate açıldığı için gene evde yemek yiyecek yokmu der yattığı yerden yorgunmussun hastaymissin, yada işin varmış ailene gitmissin falan asla kabullenmez evde niye yemek yok benne yiycem diye 900kere tekrarlar.hatta bazen arar ablamdayim falan derim aksam gelir işten yemek basitse atiyorum makarna çorba falan başlar niye gittin çok gezdin hemen bunları mı yaptın ben bunu yemem ayyy bu aygirdan biktim yaramı destiniz
Çok iyi ünlü bir diyetisyenden destek aldı. 13 kg verdi verebildiği i görünce istediğimde verebiliyorum diyip devam etmedi... Yeni sloganımız gördün işte ben isteyince verebiliyorum gittim programımı uyguladım verdim yine istesem veririm... Askerden sonra çok düzenli spora başlıyacakmış söz verdi bir daha yemek düşünmeyecekmiş nadir düşünecekmiş 5 dk once verdi sözü sözü vermeden 5 dk öncede pizzayı sordu yineGezerek yemek daha güzel ya
:)
Bizimki ev kuşu evinde olsun
TV si olsun
Ben yanında olayım
Poposu rahat etsin :)
Ben biraz sağlıklı yaşamaya alıştırdım ama eşimi
Çok kilo aldı ve kolestrol şeker sınırda çıkınca çok az da olsa olumlu yönde değişimleri var
Eh iste cahille uğraşmak kadar kötü bişey yok laftan anlamaz bi süre sonra alisiyo bunye şimdide ben Allah ne verdiyse koyuyorum önüne ye diyorum şişsin patlasin banane o kendini düşünmezse benmi dusuncemResmen ahhh bacımmm yok yok böyle olsa cinnetin alasını geçiririm... Sabır taşıymışsın bana öyle makarna çorba basit dese sensin basit yeme o zaman der kedi köpeğe veririm onada yemek yapmam
İstediğimde verebiliyorum muÇok iyi ünlü bir diyetisyenden destek aldı. 13 kg verdi verebildiği i görünce istediğimde verebiliyorum diyip devam etmedi... Yeni sloganımız gördün işte ben isteyince verebiliyorum gittim programımı uyguladım verdim yine istesem veririm... Askerden sonra çok düzenli spora başlıyacakmış söz verdi bir daha yemek düşünmeyecekmiş nadir düşünecekmiş 5 dk once verdi sözü sözü vermeden 5 dk öncede pizzayı sordu yine
Böyle Yadırgayınca falan utanmıyor mu? Yani eşim belkide beni beğenmiyor korkusu yok muEh iste cahille uğraşmak kadar kötü bişey yok laftan anlamaz bi süre sonra alisiyo bunye şimdide ben Allah ne verdiyse koyuyorum önüne ye diyorum şişsin patlasin banane o kendini düşünmezse benmi dusuncem
Bazen düşünüyor iş yerindeki bi abla sen niye bu hale geldin esin manken gibi hiç yanına yakışmıyorsun demiş 2 gün bi düşüncelere daldı spor yapicam falan dedi bi kaç saat sonra ne varsa mideye gömdüBöyle Yadırgayınca falan utanmıyor mu? Yani eşim belkide beni beğenmiyor korkusu yok mu
Ooooo zamann forever çay saatleri ağlayan Pastalara çatlayan kurabiyelere devammmİstediğimde verebiliyorum mu
İyiymıs valla
Benim eşimin de boyu 1,92
Ordan yırtıyor
Bir de etrafı gaz veriyor hiç gösteremiyorsun diye sinir oluyorum
Dost acı söyler... Ama dost dinlememiş o ayrı o halde yesin eşinizin ki zevk boyutundan çok ihtiyacı boyutuna gelmişBazen düşünüyor iş yerindeki bi abla sen niye bu hale geldin esin manken gibi hiç yanına yakışmıyorsun demiş 2 gün bi düşüncelere daldı spor yapicam falan dedi bi kaç saat sonra ne varsa mideye gömdü
Aynen saldım artık al bunuda ye bunuda diye koyuyorum önüneDost acı söyler... Ama dost dinlememiş o ayrı o halde yesin eşinizin ki zevk boyutundan çok ihtiyacı boyutuna gelmiş
Yaaa eşinizle olan bu yemek muhabbetiniz bana çok sevimli geldi ben de iştahlıyım, işteyken mesainin bitmesini en çok eve gidip yemek yiyeceğim için isterim veya geceden sabah yapacağım kahvaltıyı hayal ederimEşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?