- 25 Mart 2019
- 167
- 235
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Benimki de aynı sofrada herşey tamdır tüh yemek bitti diye kalkar buzdolabına gider. Bazen çok çok öfkelenirim. Birşey var diye yemek yapmam sonra bi bakarım kap ya da paket boş. Kilo da yakışıyo lanet olsunHamileyim, yazdığın şeyleri canım çekti, yazmasaydın daha iyiydi :/ benm kocam da çok yer.. Bende yediririm ki çirkin olsun, başkası beğenmesin onu :)
Evet kotusude birsey var saniyorsun cat kapi misafir geliyor bi bakiyosun halleyler bitmis piskevutler yok cikilatalarin yerinde yeller esiyorBenimki de aynı sofrada herşey tamdır tüh yemek bitti diye kalkar buzdolabına gider. Bazen çok çok öfkelenirim. Birşey var diye yemek yapmam sonra bi bakarım kap ya da paket boş. Kilo da yakışıyo lanet olsun
Hayatım ama sen beni anlatmışsın, lütfen rica ediyorum söylediklerine dikkat et:), yemek yemek kadar güzel birşey daha varmı? Bırak adamın yakasını doya doya yesin, sen anlattıkça benim canım çekti. Eşim benim tam tersim, o hemen doyar çabucak yer kalkar, ben tadını çıkarta çıkarta ohhh misss :))
Canım benim eşim için zevk değil bu bir sanatsal tutku olma yolunda ilerlemekte öyle iştahlı öyle tatlı yiyor ki baksam doyuyorum
Annesine söyledim olmadı. Bi kolayı insan bi günde bitirir mi? Sinirlerimzıplıyo. Onunpa tanışmadan önce 52-55 arası değişen bi kilom vardı sonra 68 e yükseldim. Diyetle 64 e düştümEvet kotusude birsey var saniyorsun cat kapi misafir geliyor bi bakiyosun halleyler bitmis piskevutler yok cikilatalarin yerinde yeller esiyor
Adam nutella kavanozunu iki uc gunde bosaltiyor kasik kasik yiyorCocuklar isteyince yok
Ben bu isin cozumunu saklayarak buldum.. gerci yenisini aliyor ama en azindan cocuklar isteyince aradigimi buluyorum
Koskoca adam annesine soylemekle olmazdi zaten: (Annesine söyledim olmadı. Bi kolayı insan bi günde bitirir mi? Sinirlerimzıplıyo. Onunpa tanışmadan önce 52-55 arası değişen bi kilom vardı sonra 68 e yükseldim. Diyetle 64 e düştüm
Stresten yönelmiştir.benim abim de normalde iştahlıdır askere gideceği zaman iyce iştahı açılmıştı ama stresten olduğu belliydi bence büyütülecek bi şey yokEşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım
Ben dışarda yemem ara ara kendim evde yapıyorum kek böreği ama bi iki dilim alıyorum. Sporla uğraşmaya başladım. Midem kazınınca meyve ya da yoğurt yiyorum. Cips yerine zencefil ve köriyle soslanmış mısır patlatıyorum. İki ay sonra taekwondodan kuşak sınavına giricem ve ağır antremanları varKoskoca adam annesine soylemekle olmazdi zaten: (
Yeme sen.. ben evliligimin ilk zamanlari 10 kilo almistimAksamlari hep film izleyip ne kadar abur cubur varsa yiyordum bende aliskanlik degildi bende alismistim sonra kendime geldim. Sagliksiz seyleri severimde her gun aramiyorum. Ben salata yesillik severim esim etcil. Mesela ot sevmeyen biri rejime girer eziyet olur ona ama bana rejime gerek olmaz cunku normalde sevdigim seyler. Karbonhidrati cok severim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?