- Konu Sahibi delirium82
-
kocanın anası niye sabret diyor sence??? bilmiyor mu oğlunun huyunu??? boşarsın da yine benim başıma kalır diye sana sabret diyorlar. aç gözlerini bu hiç sallanacak bir mevzu deil. ailenden yardım al ve bu işi çöz yoksa bi ömür çekersin bu adamı sonra da kafayı yersin. gerçi bence direkt boşan. kocanın ailesine sakın aldırış etme onlar bu olayı hasır altı etmeye çalışırlar. kendi başlarına kalmasın diye.
inanın çok konuştum..hayır diyor kavga çıkartıyor.ben hasta değilim siz pisseniz ben ne yapayım diyor.evdeki bütün mevzu temizlik takıntısından çıkıyor.geçmişinde dr a gitmiş dr ilaç vermiş düzelmiş ablası anlattı çok neşeli çok güleç sıfır takıntılı bi adam olmuş.ama sonra ilacı kendi kendine bırakmış.bıraktığı günün ertesi tekrar eski haline dönüş yapmış..
inanın 1 ayda her yolu denedim.bigün ona uyamaya çalıştım peki dedim 2 kere duş aldım hangisi işe yarayacak diye ertesi gün yapmadım kavga çıkarttım yok olmadı hiçbiri kar etmedi..
kendi sex konusunda istekli olduğunda artık ben istemiyorum..istemiyorum sevdiğim adamla planlı programlı yatağa girmek önceden plan yapıp şu şöyle olucak diye koynuna girmek istemiyorum.bu sefer beni isteksizlikle suçluyor..gerçekten çok bunaldım..aileme anlatamıyorum.annem kalp hastası babam vefat etti zaten.annemde 3ay önce kriz geçirdi dr kesinlikle üzüntü yasak dediler.onun babası biraz konuşuyor eşimle yapma etme diye babasıylada kavga ediyor.annesi başından gitti diye düşünüyor çünkü devamlı o bana sabret düzelir diyor..aynı takıntılı ablasıda öyle..aynı huyları..aynı şekilde yaşıyor ablası ama tabi bekar..evlenmem ben kimseyle diyor kimse benim düzenime uymaz diyor..
bu dayanılmaz bir durum, ne demek sen kirlisin , annen kirli annesi kirli.
birkaç arkadaşın dediği gibi kesinlikle bu doktor işi. Temizlik hastalığından öte birşey.
sorması ayıp, sana nasıl dokunuyor yada dokunuyor mu ? Bu anlattıklarına göre senin doyurucu bir cinsel hayatın olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?