- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi delirium82
-
şok oldum okuyunca,bu ne yaa,acilen tedavi olması lazım
nasıl ikna edersin bilemem,kesinlikle aile büyüklerininde ikna etmeye çalışması lazım
dediğin gibi bu şekilde kimse birlikte olmak istemez
Allah yardımcın olsun
nişanlıyken hiç mi belli etmedi bu kadar titiz olduğunu:uhm:
obsesif kişilik değil bu o farklı bişi, obsesif kompulsif bozukluk ve bir psikiyatr yardımı alması gerekiyo kesinlikle...
obsesif kişilik değil bu o farklı bişi, obsesif kompulsif bozukluk ve bir psikiyatr yardımı alması gerekiyo kesinlikle...
sakın kazayla hamile kalayım v.s deme
merhaba arkadaşlar..
bir derdim var ve işin içinden çıkamıyorum..kocam temizlik hastası..belki herkesin kulağına bu hoş gelebilir evde kendi temizlik yapar herşeyi kendi yerleştirir..ama aslında bu hiç güzel bişey değil..1 aylık evliyim ve fazlasıyla bunaldım..mesela eve dışardan geldiğinizde mutlaka duş almamı istiyor hiç bir yere dokunmadan hergün.ellerinizde olan bişeyi kirliyse(kirlilik derecesi ona göre)onun dediği yerlere koyabiliyorsunuz.benim eşyalarım evlenmeden önce yeni evimize getirdim çöp torbası içinde..onları kendine göre kirli odası yaptığı yere döktü hepsini..o izin verdikçe içinde kirli olduğu zamanlarda çamaşır makinasına atıp yıkıyor..ben yıkayım desem onada izin vermiyor.eşyalar benim evimden geldiği için kirlilermiş ve yıkanmadan dokunamazmışım..bunun dışında annemin onun ailesinin yani dışardan herhangi bir misafirin gelmesi yasak.eve giremez.dışardan annem yemek yapıp bize bırakamaz.onun ailesi içinde öyle..evde onun istemediği biyere dokunduğunuzda(evin duvarları çöp kutusu ve kirli odadaki herhangi bi yer) ya duş almanızı ister yada elinizi iyice yıkamanızı.hergün temizlik yüzünden kavga ediyoruz ve artık bunaldığımı düşünüyorum.benim ailem bu durumu bilmiyor.evlenmeden öncede böyleydi ama bu kadar değildi.ve başka bir sorunda seks hayatımız..seks demek çok büyük kirlilik demek ona göre.tabiki bende birlikte olduktan sonra kalkıp hemen duşa girerim yıkanırım abdest alırım ama o bunada planlı ve düzenli bi şekilde yaklaşıyor.kirli odasında duran yatak birlikte olmamız için.eğer yatılacaksa herşey soyunulacak hiçbir yere değmeden o yatağa gidilecek ve olay bitince yine hiç bir yere değmeden o odadaki banyoda yıkanılacak.banyoya giderken duvarlara yada başka bir yere dokunulmayacak ve parmak ucunda yürünecek..ama 15 gündür yatmadık çünkü kirli odasındaki yatağın üzerine benim evimden getirdiğim eşyalarımı döktü yani yatak iptal..ne zaman o yatak boşalır bizde o zaman birlie oluruz..aslında bende artık onunla birlikte olmak istemiyorum çünkü o kadar planlı ve okadar şu şöyle olucak şu şöyle diye seks yapmak istemiyorum..bide tabiki onun istediği ve müsait olduğu zamanlarda..soğudum eşimden..çok huzursuzum..mutluluk için evlendim ama çok mutsuzum..lütfen biri bana yol göstersin..annemi çağırıp evimi yuvamı göstermek istiyorum annem kirli diye (aynı şekilde kendi ailesi) eve girmesi yasak..kimseyle paylaşamıyorum..kendi ailesine söylediğimde sen sabret kızım inşallah düzelir diyolar..tuzları kuru çünkü...çok yalnız ve yorgun hissediyorum arkadaşlar kendimi..(((((
sakın kazayla hamile kalayım v.s deme
yok kesinlikle zaten o kesnlikle çocuk istemiyor.ben sadece şimdilik istemiyorum ama sonra bi çocuğum olsun isterim tabi ama o kesinlikle istemiyor..niye çünkü çocuk hastanede doğrulur ve hastaneler pistir ordan gelen çocukta pis olur..çocuk devamlı kaka yapar altı değişir her yer kaka olur falan filan...
inanın çok konuştum..hayır diyor kavga çıkartıyor.ben hasta değilim siz pisseniz ben ne yapayım diyor.evdeki bütün mevzu temizlik takıntısından çıkıyor.geçmişinde dr a gitmiş dr ilaç vermiş düzelmiş ablası anlattı çok neşeli çok güleç sıfır takıntılı bi adam olmuş.ama sonra ilacı kendi kendine bırakmış.bıraktığı günün ertesi tekrar eski haline dönüş yapmış..
inanın 1 ayda her yolu denedim.bigün ona uyamaya çalıştım peki dedim 2 kere duş aldım hangisi işe yarayacak diye ertesi gün yapmadım kavga çıkarttım yok olmadı hiçbiri kar etmedi..
kendi sex konusunda istekli olduğunda artık ben istemiyorum..istemiyorum sevdiğim adamla planlı programlı yatağa girmek önceden plan yapıp şu şöyle olucak diye koynuna girmek istemiyorum.bu sefer beni isteksizlikle suçluyor..gerçekten çok bunaldım..aileme anlatamıyorum.annem kalp hastası babam vefat etti zaten.annemde 3ay önce kriz geçirdi dr kesinlikle üzüntü yasak dediler.onun babası biraz konuşuyor eşimle yapma etme diye babasıylada kavga ediyor.annesi başından gitti diye düşünüyor çünkü devamlı o bana sabret düzelir diyor..aynı takıntılı ablasıda öyle..aynı huyları..aynı şekilde yaşıyor ablası ama tabi bekar..evlenmem ben kimseyle diyor kimse benim düzenime uymaz diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?