Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

adamın tedavi görmesi gerekiyor..yani yardım almasıı kesinlikle gerek..bence mutsuzsann yol yakınken ayrıl ama seviyorum mücadeleye hazırım diyorsan tedaviye ikna et ve tedavi görsün baska türlü düzelemez..sabırlıu bir yol seni bekliyor

bence ugrasma derim cok harab olursunn cık git o evdenn ay ne hastalar var ya(

nişanlıyken titiz olduğunu biliyodum ama bu kadar değil.cinselliğe böyle yaklaşacağını evinde böyle bi düzeni olacağını bilmiyordum.ve şu anda ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum..............(

beni sevdiğini biliyorum bakarken gözlerinin içi dolar bana olan sevgisinden..bende onu aynı şekilde seviyordum ama bu 1 ay beni çok değiştirdi..mutlu olucam diye çıktım yola ama şimdi çok mutsuzum..en çok üzüldüğümde annemi kardeşlerimi evime çağramamam..bana evlenmeden önce eve çağrırsın tabi dedi.eve gelince onlar otursun diye koltuklarımızı deri almıştık.deri olmasının nedeni onlar gittikten sonra silinecek olması.gelinliğimi kuru temizlemeye göndermişti kendisi dün alamaya gittik tarlatanıda vermiştim ben gelinliğin içinde.kıyamet koptu tarlatanı verdim diye..temizlenmiş o parça çünkü..bazanın altına koyucaktık gelinliği ben dokunamam bazaya kirliyim sen dokun dedi..açtım bazayı ama ağır olduğu için kaldırırken belimi sakatladım.çok özür dilerim diyo ama iş işten geçiyor..o gün gecesi yattım yatağa ağladım..ama nasıl ağlama..sabah herkes gözün şişmiş gözün şişmiş diyor iş yerinde..

Ayyyyyyyyyyyyyyyy öfffffffffffffffff başımda olduğunu düşünüyorum da bu tarz bir adamın...sıkıntı bastı valla laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kafamçokkarıştı delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
obsesif kişilik diye bir rahatsızlık var, açılımı aşırı takıntılı olma durumu diye ifade ediliyor sanırım. psikolog değilim ama eşinizde sanırım biraz ilerlemiş hali mevcut sanırım. bence tek yol psikolojik yardım alması... almazsa sizi de etkiler bu durum, sabır dilerim...

kesınlıkle tedavılık bır durumu var..sız tek basınıza bas edemezsınız..annesı herseyı bıldıgı halde yeterınce cozum bulmak ıcın ugrasmamıs demekkı bu yuzden de sabret dıyor..ya sende kırlısın eve gelme derse..cok zor bır durum..esınız gıtmese bıle doktora danısın evde ona gore davranın.

obsesif kişilik değil bu o farklı bişi, obsesif kompulsif bozukluk ve bir psikiyatr yardımı alması gerekiyo kesinlikle...

obsesif kişilik değil bu o farklı bişi, obsesif kompulsif bozukluk ve bir psikiyatr yardımı alması gerekiyo kesinlikle...

evet geçmişte dr a gittiğinde obsesif kompulsif bozukluk teşhisi konulmuş.ablasına da bunada.ablası ilaç kullanmamış bu biraz kullanmış ve düzelmiş sonra bende kullanmıycam artık diyip bırakmış ilacı falan..şimdi dr a falan gitmem diyor.dr da sizde benim temizlik anlayaşımı anlayamazsınız diyor.siz pisseniz ben neyapıyım içinize işlemiş pislik diyor.

Psikolojik tedavi şart eşine, ileride çocuğunuz olduğunda başka sorunlar da çıkar mutlaka, anne-baba biz uğraştık biraz da karısı uğraşsın gözüyle bakıyorlar anladığım kadarıyla, sana da yazık seneler böyle geçmez, Allah yardımcın olsun...

Canim acilen psikolojik yardima ikna etmelisin yoksa arta bilir.Ve sabredilmaz böyle birseye ,sabir cözüm degildir.Sen evliliginin en güzel günlerinde böyle bir baskiya magruz kalamazsin.Esiyin ailesi kolayi seciyor,sana destek olmalilar,ogullarinin nasil bir psikolojiye sahip oldugunu cok iyi biliyorlardir.Tedavi süresince seninde destege ihtiyacin olacaktir.Allah sifa versin,sakin ertelemeyin sonra icinden cikilmaz bir hal alabilir ikiniz icinde.

obsesif mi obsesif işte :) şaka bir yana bir tanıdığım vardı devamlı elini yıkıyordu artık eli tahriş olmaya başlamıştı ki ailesi bir sorun olduğunu anlayıp doktora götürdü, ilaç verdi ve dediğim teşhis kondu yanılmıyorsam. sonuçta bu da o da klinik bir vaka. detaylarını bilmem tabişopuyorumnanaktan

Obsesif kişilikte yanılmıyorsam kişi de bazı hastalıklı düşünceler düşünce bazında kalıyor deniyor ,ama kişi bu düşünceleri kişi hayata geçiriyorsa eğer bu da obsesif kompulsiyon oluyor yanılmıyorsam...Psikiyatrist görmeli bence de...

bazen düzelir belki diye umut ediyorum sonra yine bi kavga oluyor pat eski umutsuzluğuma dönüyorum.yanıma hiç bişey almadan çıkıp gidiyim diyorum ama dedim ya kendime değil anneme üzülüyorum onu üzerim diye..diğer 2 kardeşim çok kötü evlilikler yaptılar benden hep umudu oldu.sen mutlu ol yavrum diye çıkardı veden çıkarken..bi de kalp hastası korkuyorum yoksa ben gözümde değilim yani..
mesela bana telefon aldı yeni..cep telefonu.sebepte dışarda benim eski telefonumu kullanıcam evde ve onunla dışarı çıktığımda yeni aldığı telefonu..arabası temiz araba mesela.ben bi kere regliyim çok karnım ağrıyor dedim ay keşke binmeseydin arabaya dedi((yeni araba almak istiyo şimdi onu temiz kullanıcaksın söz ver diyor bana güya o araba benim olucakmış.tabiki başka insanları bindirmem yasak annemi arkadaşlarımı..ben arabayı istediğim gibi kullanmayacaksam napıyım arabayı..
eve gelirken bakkaldan çok bişey alma sen ben alırım diyor.sen temiz tutamazsın diyor..yemek yerken bakıyor döktüm mü diye..
duş alıyorum mesela 15 dk da falan çıkıyorum..içerki odadan bağrıyor.ne kadar kısa sürüyor senin duşların diye..bigün söyledim ben öyleyim dedim seninki anormal dedim.hayır seninki anormal diyor..
kendi hergün işten 8de geliyor 9 da bnayodan çıkıyor her gün..yeter diyorum çok sürdü diorum napıyım pis mi çıkayım diyor..

ahhh canım bune yaaaa neden evlendin bu adamla dehşete düştüm valla
ben ve eşimde titizizdir ama bu hastalık titizlik değil eşinin tedavi olması lazım
nedemek kirlisi ne demek aileler kirli ayyyy kolay gelsinnnn ama zor senin bu adamla işin
hayat geçmez delilik valla ahh canım yaaa çok üzüldüm tabi soğur insan bu durumda
ailene anlat tatlım
eşinle konuş neden böle yapıyor gerekirse bıktım artık çekemem böle felan de gerekirse tehdit et bakalım seni kaybetmeyi göze alacakmı ???

Son düzenleme:
sakın kazayla hamile kalayım v.s deme

yok kesinlikle zaten o kesnlikle çocuk istemiyor.ben sadece şimdilik istemiyorum ama sonra bi çocuğum olsun isterim tabi ama o kesinlikle istemiyor..niye çünkü çocuk hastanede doğrulur ve hastaneler pistir ordan gelen çocukta pis olur..çocuk devamlı kaka yapar altı değişir her yer kaka olur falan filan...

boşan, bu adamın kahrını sen gencecik yaşında çekmek ozrunda değilsin, mantığını kullan. ayrıca annen de senin işkence çekerek yaşamanı istemez emin ol. sen bu adam sayesinde kafayı yiyince annen ne olacak daha mı mutlu olcak

ayyy evlerden ırak canımmm
valla işin çok zor inan tedavi olması lazım yoksa bu iş boşanmaya giderr,
yoksa sende hasta olursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…