Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

Eşinzin durumu gerçekten oldukça ileri saflarda bir rahatsızlık. Anneniz şimdi farkedemez ama biraz zaman geçince daha çok mutsuz olacaktır bu duruma. en kısa zamanda ailenize bu durumu açıklayın. Eşinizi de tedavi olması konusunda zorlayın. Yoksa hiç mutlu olamazsınız. arkadaşların dediği gibi bebek konusunu da bu sorun çözülene kadar erteleyin. Allah yardımcınız olsun.

:roflol:
anlatısın cok güsel olmus bunu..

bence o ilaclara tekrardan devam..ne yap et ıkna et onu...
gitsin ve ılac alsın..
belkı sende evlılıgınden zevk almaya baslarsın..

evet hastalık ama istemediği müddetçe tedavi ettiremezsin. hayat senin hayatın ama annemi üzerim vs deme senin mutsuzluğun anneni daha çok üzer.

aman allahım dünyanın sonu geliyor titzlik hastası bi erkek
ama cidden çok dayanılmaz yaa
sırf pis olur die çocuk istemiyo
uuuuu tüylerim diken diken oldu-tatlicadiarzu-
allah kolaylık versin valla arkadaşlar da söleymiş yapmamn gerekeni
kesinlikle dra gitmesi gerek
artık birgün tertemizken konuş artık sıkıldım dayanamıyorum de
yani açık açık söle gözünü korkut
eğer seni seviyorsa tedaviyi kabul edecektir

ayyyyyyyyyy okudukca çatlıycam vallaaaaaaaaaaa
bu ne yaaaaaaaaaaa sen kesin boşan sakın bu adama çocuk felan yapma
hasta yaaa daha o evde durman hata düzelmez tedavide olsa düzelmez
yine ilacı bırakır eskiye döner
annene sakinlikle anlat bişey olmaz
1 kere üzülür geçer daha iyi bir evlilik yaparsın yol yakınken
belliki ailesi sana kakalamışlar çok afedersin sevgi biter böle olursa çekilmez

gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.daha 1 aylık evliyken pes etmek mi doğru olan yoksa çekip gitmek mi..küçücük bir ışık olsa ben ona sarılırım ama yok..ne yapacağımız bilmiyorum..kafam çok karışık.çok karamsar hiç gülmeyen bir insan oldum ben..susuyum diyorum olmuyor oturuyum güzellikle konuşuyum diyorum olmuyor..kavga ediyim diyorum olmuyor..her gece yatağa yatarken bir gün daha geçti diye düşünüyorum..sizinde içinizi kararttım bide ben bu hayatın baş rolündeyim.yine çok şükür Allah daha kötü dert vermesin ama çok bunaldım ((

kesinlikle yardıma ihtiyacı var.
en kısa zamanda psikoloğa gitmeli.
böyle bi adamla hayatta yaşayamazdım.büyük sabır var sende.

haa bide neyi merak ettim biliyormusunuz bu adam nasıl seks yapıyor acaba.
hiç bir yerine dokunmadan mı.şöylee uzaktan uzaktan mı.ayy tövbe yaa ciddi bunu çok merak ettim.

ya daha yenisin hayal kırıklığının vermiş olduğu bi ruh halindesin
biraz sabret çabalamalısın
eşinle kavga etmeden laf dokundurarak konuş
msl bugün seninle sevişmek istiyorum ancak yeterince temiz diilim de
artık başaka bahara
felan baktın tınlamıyo
çocukları sev anne olmak istediğini söyle (ama lafta kalsın rayına oturtmadan sakın yapma)
bi şekilde böyle giderse seni kaybedeceğini hissetsin
oda eşşek diilse çaba sarfetmeye başlayacaktır
biraz zaman tanı şuan ayrılma kararı için çok erken

geçmiş olsun canım evlerden ırak bu senin durumun ben yerinde olsam ailene anlatmazdım çünkü benimde annam kalp hastası seni anlıyorum eşini al boşanmakla tehdit et belki yola gelir o da olmazsa sen ondan daha titiz ol daha aşırı ol bakalım ne yapacak allah yardımcın olsun

canım yazık sana valla çekilmez inanki bu pes etmek değil kaçmak değil ama bu şekilde mutlu olamazsın çok zor tedaviye cevap vereceğine emin ve ikna edebileceksen dene derim ama çok zor ilaç unutulduğu anda eskiye döner
üstelik bu adamdan çocuk yaparsan senin çocuğunda da aynı hastalık çıkabilir
Allah muhafaza, daha beter üzülürsün başaçıkamazsın
ailesine söle ben artık çekemiyorum kkonuşun yada ben boşanıyorum de bakalım...

Bence de, çocuğa da ayyy bu pek temiz değil der doğduktan sonra filan.
Mazallah kazaya kurban gitmesin zavallıcık.
kafamçokkarıştı

:roflol::roflol:

bebişlerin kakasına çişine kurban olsun..o insan değil mi ? kakası çişi gelmiyor mu hiç ? hayret birşey yaa lülülülülülü

haa bide neyi merak ettim biliyormusunuz bu adam nasıl seks yapıyor acaba.
hiç bir yerine dokunmadan mı.şöylee uzaktan uzaktan mı.ayy tövbe yaa ciddi bunu çok merak ettim.

Ayyy...
Bilmiyorum ama o kadarını da...
Kesinlikle psikopat derecesinde temizlik hastası...
Eşi için yeni evli erkek nasıl böyle der yoksa?

:roflol::roflol:

bebişlerin kakasına çişine kurban olsun..o insan değil mi ? kakası çişi gelmiyor mu hiç ? hayret birşey yaa lülülülülülü

Cidden o zaman da pisleniyor...
Bu adam her tuvalete gittikten sonra komple banyo da yapıyordur.
Ne zor Yarabbim...
Dalga geçmiyorum ama insanın düşünürken sinirleri zıplıyor.
:bbo:

aman çocuk yapma, çocugu pis diye çöpe koyabilir, o çocuk her yere kusacak, üstünüze işeyecek, bezinden kakası sızacak, salyaları bi atarftan, aman diyim çocuk yapma
ben olsam iflas ederim 1 ayda iyi dayanmışsın
üstelik hasta olduğunu kabul etmiyor
peki annen neden biizi eve davet etmiyorsun kızım falan demiyor mu, yeni evlisiniz adetlere göre çok misafirinizin olması, gelen misafirleri oda gezmesi falan lazım, ne diyorsunuz gelemek isteyenlere

sosyal hayatınızın da felç olmuş olması lazım

Ayyy...
Bilmiyorum ama o kadarını da...
Kesinlikle psikopat derecesinde temizlik hastası...
Eşi için yeni evli erkek nasıl böyle der yoksa?

kirli statüsüne geçtikten sonra seks yapıyor.o kirli odasında kirli yatakta.o yatağa yattığında kirli olarak herşeyi yapabilirsin yani normal seks yapıyor ama temzilendikten sonra mesela sen yıkanmadın yattıktan sonra önce o girdi duşa diyelim o çıkınca sana dokunmuyor öpmüyor odadan çıkıyor.önemli olan kirli olup sonra temizlenmek..hanginiz böyle bi cinselliği canı çeker.beni bu yüzden isteksizlikle suçluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…