- 19 Ağustos 2009
- 498
- 4
- 96
- Konu Sahibi delirium82
-
sakın kazayla hamile kalayım v.s deme
yok kesinlikle zaten o kesnlikle çocuk istemiyor.ben sadece şimdilik istemiyorum ama sonra bi çocuğum olsun isterim tabi ama o kesinlikle istemiyor..niye çünkü çocuk hastanede doğrulur ve hastaneler pistir ordan gelen çocukta pis olur..çocuk devamlı kaka yapar altı değişir her yer kaka olur falan filan...
yok kesinlikle zaten o kesnlikle çocuk istemiyor.ben sadece şimdilik istemiyorum ama sonra bi çocuğum olsun isterim tabi ama o kesinlikle istemiyor..niye çünkü çocuk hastanede doğrulur ve hastaneler pistir ordan gelen çocukta pis olur..çocuk devamlı kaka yapar altı değişir her yer kaka olur falan filan...
gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.daha 1 aylık evliyken pes etmek mi doğru olan yoksa çekip gitmek mi..küçücük bir ışık olsa ben ona sarılırım ama yok..ne yapacağımız bilmiyorum..kafam çok karışık.çok karamsar hiç gülmeyen bir insan oldum ben..susuyum diyorum olmuyor oturuyum güzellikle konuşuyum diyorum olmuyor..kavga ediyim diyorum olmuyor..her gece yatağa yatarken bir gün daha geçti diye düşünüyorum..sizinde içinizi kararttım bide ben bu hayatın baş rolündeyim.yine çok şükür Allah daha kötü dert vermesin ama çok bunaldım((
gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.daha 1 aylık evliyken pes etmek mi doğru olan yoksa çekip gitmek mi..küçücük bir ışık olsa ben ona sarılırım ama yok..ne yapacağımız bilmiyorum..kafam çok karışık.çok karamsar hiç gülmeyen bir insan oldum ben..susuyum diyorum olmuyor oturuyum güzellikle konuşuyum diyorum olmuyor..kavga ediyim diyorum olmuyor..her gece yatağa yatarken bir gün daha geçti diye düşünüyorum..sizinde içinizi kararttım bide ben bu hayatın baş rolündeyim.yine çok şükür Allah daha kötü dert vermesin ama çok bunaldım((
Bence de, çocuğa da ayyy bu pek temiz değil der doğduktan sonra filan.
Mazallah kazaya kurban gitmesin zavallıcık.
kafamçokkarıştı
haa bide neyi merak ettim biliyormusunuz bu adam nasıl seks yapıyor acaba.
hiç bir yerine dokunmadan mı.şöylee uzaktan uzaktan mı.ayy tövbe yaa ciddi bunu çok merak ettim.
:roflol::roflol:
bebişlerin kakasına çişine kurban olsun..o insan değil mi ? kakası çişi gelmiyor mu hiç ? hayret birşey yaa lülülülülülü
gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.daha 1 aylık evliyken pes etmek mi doğru olan yoksa çekip gitmek mi..küçücük bir ışık olsa ben ona sarılırım ama yok..ne yapacağımız bilmiyorum..kafam çok karışık.çok karamsar hiç gülmeyen bir insan oldum ben..susuyum diyorum olmuyor oturuyum güzellikle konuşuyum diyorum olmuyor..kavga ediyim diyorum olmuyor..her gece yatağa yatarken bir gün daha geçti diye düşünüyorum..sizinde içinizi kararttım bide ben bu hayatın baş rolündeyim.yine çok şükür Allah daha kötü dert vermesin ama çok bunaldım(([/QUOTE
pes etmek vs. deil. eşin ciddi hasta. beyni düzgün çalışmıyor. çok ciddi bir rahatsızlığı var ve sürekli hayatı boyunca ilaç kullanması gerek. bence durumun nekadar ciddi olduğunu anlamak için bir piskiyatriste gidip konuş. ve bu anlattıklarını anlat. ilaç kullanmazsa daha da kötüye gidecek eşinin durumu. başka yolu yok bunun. kendi kendine iyileşme gibi bir durum konuşarak v.s oalcak bişey değil. senin yapacağın bişey yok. PROFOSYONEL yardım alması lazım. senin de alman lazım. cahilcce davranıp hayatınızı mahvetmeyin. sonra yaşınız ilerleyince kafanızı duvarlara vurursunuz. gençliğimi heba ettim diye
Ayyy...
:roflol:
Bilmiyorum ama o kadarını da...
Kesinlikle psikopat derecesinde temizlik hastası...
Eşi için yeni evli erkek nasıl böyle der yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?