- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Annem malesef hayatta deĞİl babama sÖyledİm ama Çok mÜdahale etmedİ zaten annemden sonra baŞkasıyla evlendİ o kadınla uĞraŞıyor. Ben de o kadının yÜzÜne bÖyle apar topar evlendİm. ÇocuĞum yok Çok ŞÜkÜr ama eŞİm kesİnlİkle taŞınmak İstemİyor . HergÜn benİ arıyor İŞ yerİmden teyzem aradı mı senİ dİyor yahu ona ne neden benİ arasın yada neden bu kadar İlgİlenİyor benİm teyzemle anlamadım bİrde teyzemİn evİnİn anahtarı eŞİmde. Yenİ taŞındıĞımızda bİŞey lazım olur dİye vermİŞtİ ama eŞİm aldı anahtarı ve bana vermİyor kÖtÜ koku almam ŞÜphelenmem yersİz mİ. Ne zaman eŞİm İŞten erken Çıkıyor doĞru teyzemİn ve sevgİlİsİnİn olduĞu yere gİdİyor bu ne anlamadım. Evİ dÜŞÜnmez teyzemİn sİgarasını dÜŞÜnÜr offf offfff Çıldırıcam yaaaa
bana gÖre yapılacak Şeylerden bİrİ canım teyzenle konuŞ gerekİrse senİnle kÜssÜn..sİze gelmesİn aİlenden uzak dursun bİr sÜre.
Yada sevgİlİsİyle sİze davet et..İzle tavırlarını..ne bİlİm aklıma gelenler bu..
Ama yapılack Şey varsa teyze uzak durmalı..neler var neler..sen evlİ olsan bİle eŞİn senİ boŞamasa bİle onlar Öle takılırlar.olan sana olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?