- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
syn kedici kız siz yaklasık 1 yıl önce işyerinde 1 kutu hap içip intihar edicem diye bütün üyeleri ayağa kaldırıp ortadan kaybolan kişi değilmisiniz o mesajı okuduğumda o kadar üzülmüştmki kullanıcı adınızı hiç unutmadm lütfen insanları bu tür yalanlarınızla kandırmayınız
syn kedici kız siz yaklasık 1 yıl önce işyerinde 1 kutu hap içip intihar edicem diye bütün üyeleri ayağa kaldırıp ortadan kaybolan kişi değilmisiniz o mesajı okuduğumda o kadar üzülmüştmki kullanıcı adınızı hiç unutmadm lütfen insanları bu tür yalanlarınızla kandırmayınız
:roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:Belki de kocasi onu keklemistir ...
ya artık ben de inanmıyorum sebebine gelince de bir insan bu kadar şeyi yaşayacak üzerine hala eşimi çok seviyorum bana sarılınca hepsi uçup gidiyor diyecek yani bunu yapabilmesi için bir insanın ya aklından zoru olmalı ya da bu hikaye uydurma olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?