Kocam Teyzeme ok dkn!

syn kedici kız siz yaklasık 1 yıl önce işyerinde 1 kutu hap içip intihar edicem diye bütün üyeleri ayağa kaldırıp ortadan kaybolan kişi değilmisiniz o mesajı okuduğumda o kadar üzülmüştmki kullanıcı adınızı hiç unutmadm lütfen insanları bu tür yalanlarınızla kandırmayınız

akannehirakannehirakannehir

ana yinemi keklendik:1shok:

25-08-2009, 17:59
kedici_kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kedici_kız kedici_kız isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya
Puanlar: 975, Seviye: 9 Puanlar: 975, Seviye: 9 Puanlar: 975, Seviye: 9
Üst seviye: 91% Üst seviye: 91% Üst seviye: 91%
Etkinlik: 2.4% Etkinlik: 2.4% Etkinlik: 2.4%
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Laborant
Yaşadığınız Yer: ıstanbul

Giriş tarihi: May 2008
Ruh Halim:
Standart arkadaşlar ne yapmalıyım

Mesaj Linki
merhaba arkadaşlar benim sorunum patronumla.
4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum ama bıktım tükendim artık beni eziklemesinden az önce yine bir tanesi yaşandı anlatayım da güler misiniz ağlar mısınız mübarek günde. odasına çağırdı zatı muhterem klimasını açmam için baktım açılmıyor diğer ortakları da açamamışlar daha önce neyse olmuyor dedim çok sıcak dediğinde de benim vantilatörümü vereyim dedim hiç yoktan iyidir diye ama beyfendi "yürü git lan ne vantilatörü" diye aşağıladı beni hemde misafirlerin yanında bu az önce yaşanan bunun gibi daha neler neler 4 sene yahu hala da ben burada çalışıyorum.Ne yapmalıyım ben bir anda bütün motivasyonum bütün enerjim iyi niyetim sona eriyor. Bu yapılan en küçük sinir bozucu olay neler yapmadılar ki

bu konuyuda yeni açmış gerçek mi yalan mı acaba

arkadaslar belki de doğrudur yazdıkları bana uydurma gibi gelmedi..daha önceden intihara kalkışmış olabilir doğrudur niye inanmadınız ki...ben mi safım yaaaaa...kız nete giremiyordur belki de...

:1shok:
bütün dertlerde seni bulmuş be canım.akannehir
bende saf saf üzülüyorum
Allahım yarabbim ya
:Saruboceq:

teyzenizin kaşıntısı var anlaşılan çok sinirlendim herkes yerini haddini bilmeli çekin teyzenizin fişini neymiş o öyle teyze de bir yere kadar

yapma yaaCADIARZU

adım kadar eminim o intihar mesajını okuduğumdan beri 1 yıldır unutmadım adını avatarındada yaşlı bir kadın resmi vardı siyah beyaz çok ayıp yaptığı

ya artık ben de inanmıyorum sebebine gelince de bir insan bu kadar şeyi yaşayacak üzerine hala eşimi çok seviyorum bana sarılınca hepsi uçup gidiyor diyecek yani bunu yapabilmesi için bir insanın ya aklından zoru olmalı ya da bu hikaye uydurma olmalı.

uydurma deildee bence sığınacak kimsesi yok gibi teyze kocasını almış,baba başkasıyla evlenmiş,anne rahmetli olmuş iştee naapsın demekki her şeyi kabul edıp yutuyorlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

bir insan böyle bişeyi bu kadar destekli uydurabilir mi. pes vallahi. 81 sayfanın tamamını okudum. hay kafama..

bu ne ya...
bu konuyu annene ya da anneannene açsana.teyzenle oturup konuşsunlar.evini değiştir.ne bileyim öyle kayıtsız kalma.elinden ne gelirse yap.
çok zor bir durum.ya da teyzenle tartışmadan güzelce konuş.eşinle arayı açsın.

ya arkadaşlar ben ilk mesajı okudum sonra yorum yazım.daha sonraki mesajları okuduğumda ise ben ve yorum yazan diğer arkadaşların keklendiğini anladım.
bu kız ya psikolojik hasta kafasından hikayeler uyduruyor(bana kalırsa öyle)ya da puan toplama derdinde.
hani bir ara serap ezgü'nün proğramı vardı.telefona biri bağlandı.beni kaçıdılar.kurtarın falan hikayeler anlattı.bütün Türkiye'yi ayağa kaldırdı.polis evi bastı kız evde yalnız.hasta yani.
aynen bu kedici_kızda bizi kekledi.
geçmiş olsun canım sana da bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…