Kocam Teyzeme ok dkn!

kesinlikle psikolojik problemleri var bu bayanın ayıp ayıp bu kadar insanın duygularını sömürdünüzde elinize ne geçti?

Bu konu dan KEK kokulari yükseliyor zemuszemus

Konu nun sahibi ortalikta yok!

Ben o kedici kizin yerinde olsam O TEYZEMIN SACINI BASINI YOLARIM, BIDE GUZEL YUZUNE BALGAMLI BALGAMLI TUKURURUM, ÜSTUNEDE KUFUR EDERIM, KOCAM DAN UZAK DUR YOKSA YUZUNE KEZZAP DOKERIM DERDIM! opuyorumnanaktan

Ben en baŞnda bu kızın salladĞın sÖyledım kımse ınanmadı bana ohhh ıyı oldu anladınız sonunda :)))))

uydurma olmadığı belliydi arkadaşlar
Allah bilir ne derdi varki açıp bakamıyor belkide hastanede yatıyor
kim bilir
ben 2007 yılından beri burdayım kimin neyi uydurduğunuda çok iyi biliyorum..
kızı buraya konu açtığına sağolsun bazı arkadaşlar pişman etti
ama en sonunda kendi kararınıda yazdı artık bundan sonra böyle yapacam dedi
sanırım belkide artık hakkında aldığı kararı uyguluyordur
belkide işler tıkırında...

oha ya hepsi yalanmıymış pess okuğum 82 sayfaya yanarım :bbo:

Biri uydurma demeye başladı,diğerleri de ondan etkilenip aaa uydurmamı demeye başladılar...:1no2:

Nerden biliyorsunuz arkadaşlar uydurma olduğunu ? Ya uydurma değilse.....

Uydurma diye kestirip atmak çok yanlış.............:sm_confused:

ya 82 sayfa okudum yaw :)

ben uydurma olduğunu düşünmüyorum, bir insanın birden fazla sorunu olabilir. Aile içi o kadar pis şeyler yaşanıyor ki bence bu yazdığı da olası birşey..

kimsesi olmadığı için de doğru karar veremiyordu, şimdi ne yaptı merak ediyorum doğrusu..

nedense insanlar gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorlar yaşananlar yada yaşanabilecek olaylar bazı ,insanlara yalanmış gibi geliyor. öncelikle evet o kız benim ve yalan değil bir kutu hap içtim gerçekten ve hastanye kaldırıldım midem yıkandı ölmedim ne yazıkki ve aynı sorunlarıma yenileri eklendiği için bu sorunumu da dile getirmek istedim ve bunlarda gerçek siz ne kadar inanmak istemeseniz de bunlar gerçek hanımefendi. uzun zamandır siteye girmeme sebebim ise malesef işten çıkartılım ve evimde internet yoktu bu sebeple giremedim ama şuan evimde internet var ve bu yazdıklarınıza cevap vermek istedim. yalan diğen yalan bilsin doğru olduğuna inanan bana güvenen arkadaşlar bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar bana yeter siz bildiğiniz gibi yapın. sevgiyle kalın

Merhaba arkadasim, okudum ve dusundum senin icin yuregim burkuldu, tuylerim diken diken oldu. Kendimi yerine koydugumda ise boynum bukuldu. Kizma sende biliyorsundurki kimsenin seni dovmeye hakki yok! sen alin teriyle calisan gencecik bir insansin ve yuvana sahip cikmak adina kendine dahi vakit ayiramadin ama iste goruyorsun ki nankör ve midesiz insanlar bundan istifade ediyor. Maneviyattan yoksun olan teyzen kendini dunya zevkine vermis ve begenildigini anladigi her erkegi kendine yakinlastiracak kadar sorumsuz ve midesiz bir insan esin olacak o zavalli ise olgun ve bakimli isveli cilveli bir kadina bakinca gonlu acilan bir gerizekali! yani kisacasi karaktersiz kisilikler. Seni doven ve adaletsizce hareket eden o adamdan kurtul! zorlanacaksin, yalniz kalacaksin belki ama 25 yasinda bir insansin! kendin icin bunu yapman gerek sana bunlari yasatan bir insan senin cocuklarinin babasi olabilirmi, sana can yoldasi olabilirmi, simsicak seni sarip seni kollayabilirmi hele hele erkegim diye gecinen bir insan istisna durumlar haricinde kadinindan maddi manevi somurebilirmi? bosanma davasi ac, kontagi kes o evdede sen otur madem ki sen kurdun. kavga gurultu etmeden yapmaya calis bunlari ve sakin KORKMA. Sevgiye muhtac ve sahipsiz gordu BU KADIN YALNIZ YAPAMAZ BENSIZ BIR SEY YAPAMAZ diye dusunuyor muhtemelen yanilt onu sen kadindan cok insansin, bir insan evladisin. Dul olmakta ne var? basin dik ayaklarin saglam basip isine gucune bakarsin kim sana ne diyebilir? ve devir degisti köhne fikirlerin cogu degismesede bunlari yikmak inanki senin elinde. YASAMAK DIRENMEKTIR yeterki kendini ezdirme ve lutfen bir tokat atmasina izin verme. Oyle bir insan sevilmez ortalik erkegi gibi davranan biri sonucta ne hali varsa gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…