- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Bende bunu yazmaya gelmiştim. Hirs yaptım yazacamSiz de onunkileri giyin hanımefendi, niye onunki can da sizinki nedir
Konunun gerçekliğiyle ilgilenmiyorum ama sizin yazdığınıza cevap vermek istedim. Fotoğraflar kötü amaçlı sitelerde kullanılabilir. O yüzden bu tarz fotoğrafların dijital ortamda kalması büyük risk bana göre. Kimin ne yapacağı belli olmaz.Senin fotolarini cekmesinde bence sorun yok senin donlari giymesi asıl problem oraya yoğunlaş
Twitterda kadin aile bireylerinin habersiz cekilen fotoğraflarını fantezi malzemesi olarak paylaşan onlarca hesap var. Bu anlattiginiz olmayacak şey degil.
Karsi cinsiyetin kıyafetlerini giyme durumu da yine olabilen bir sey, buna da cross dresser deniyor. Esinizin hem teshirci hem cd olma ihtimalini pek makul bulamayıp fake olduğunuzu dusunuyorum lakin bu ve benzeri durumlar yasanabilen seyler.
Esinizin habersiz fotoğraflarınızı paylaşması suctur. bunları birilerine veya bir yerlere gondermediginden emin olun.
Cd ise yapabileceginiz bir sey yok ama bu bir anda ortaya cikan bir durum degil.
Sizden gizli fotografinizi cekmesi bosanma sebebi , ic camasirlarinizi giymesi ise adamin fetisi ya da gizli trans
Konuya neden fake demisler anlamadim , gayet de bunlari yapan erkek dolu dünya
O anda aklıma gelmedi kayıt alıp telefonuma gondermek telefonunu istiyordu biranda sildim benim fotografların bir kaçı var Emaılınde yedeklenmişdurum çok çok çirkin.
ben oğlumun normal fotoğrafını bile izin istemeden çekmem.
kaldı ki iç çamaşırlı eşin fotoğraflarını uyurken çekmek!
bir de cinsel tercihi falan da farklı olabilir. bunlar çok önemli konular. keşke silmeden kendi telefonunuza bir kayıt yapsaydınız. boşanırsanız çirkefleşebilir o zaman kanıt olurdu.
bu konuyu ya konuşup boşanacaksınız ya da susup görmezden geleceksiniz. konuşunca tekrar yüz yüze bakması zor çünkü
terbiyesiz ya! sen konuşunca ne gibi savunma yaptı. bu olay ne zaman oldu şimdi ki durumunuz nedir?O anda aklıma gelmedi kayıt alıp telefonuma gondermek telefonunu istiyordu biranda sildim benim fotografların bir kaçı var Emaılınde yedeklenmiş
Bide oyle sevgiyle çekilen fotolar değil bir kac yorumdakı kadınlar normal gördü ama bana hiç normal gelmedi uzaklı yakınlı resmen teşhir vardı ve on on bes tane benim kaldıracağım şeyler degilSizden gizli fotografinizi cekmesi bosanma sebebi , ic camasirlarinizi giymesi ise adamin fetisi ya da gizli trans
Konuya neden fake demisler anlamadim , gayet de bunlari yapan erkek dolu dünya
Şu anda ATV'de Müge ANlı'da işlenen konu ablalara normal geliyor ama bir erkeğin kadın kıyafeti giymesi anormal geliyor.
Açıp ATV'ye bir bakın adam (Mustafa ismi Mavili), baldızı, yeğeni ve bilmediğim bir sürü kişi ile birlikte olmuş. Gayet normalmiş gibi anlatıyor ve konuyu da büyüye bağladılar...
Bide oyle sevgiyle çekilen fotolar değil bir kac yorumdakı kadınlar normal gördü ama bana hiç normal gelmedi uzaklı yakınlı resmen teşhir vardı ve on on bes tane benim kaldıracağım şeyler degil
Kendisinin fotograflarını gördüğümu bilmıyor benim fotoğrafları sordum gayet normalmiş gibi tepki verdi o hakkı göruyor kendisindeterbiyesiz ya! sen konuşunca ne gibi savunma yaptı. bu olay ne zaman oldu şimdi ki durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?