Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Senin fotolarini cekmesinde bence sorun yok senin donlari giymesi asıl problem oraya yoğunlaş
Konunun gerçekliğiyle ilgilenmiyorum ama sizin yazdığınıza cevap vermek istedim. Fotoğraflar kötü amaçlı sitelerde kullanılabilir. O yüzden bu tarz fotoğrafların dijital ortamda kalması büyük risk bana göre. Kimin ne yapacağı belli olmaz.

Bunu yazmaya gelmiştim siz yazmissiniz,
Sosyal medya annemin memeleri, karimin poposu fotolariyla dolu, ki bu sebeple bosanan bir cifti de birebir tanıyorum.
Neden herkes fake demis anlamadim, ulkemizdeki cockold yayginligindan haberleri yok herhalde.

durum çok çok çirkin.
ben oğlumun normal fotoğrafını bile izin istemeden çekmem.
kaldı ki iç çamaşırlı eşin fotoğraflarını uyurken çekmek!
bir de cinsel tercihi falan da farklı olabilir. bunlar çok önemli konular. keşke silmeden kendi telefonunuza bir kayıt yapsaydınız. boşanırsanız çirkefleşebilir o zaman kanıt olurdu.
bu konuyu ya konuşup boşanacaksınız ya da susup görmezden geleceksiniz. konuşunca tekrar yüz yüze bakması zor çünkü

Sizden gizli fotografinizi cekmesi bosanma sebebi , ic camasirlarinizi giymesi ise adamin fetisi ya da gizli trans
Konuya neden fake demisler anlamadim , gayet de bunlari yapan erkek dolu dünya

Şu anda ATV'de Müge ANlı'da işlenen konu ablalara normal geliyor ama bir erkeğin kadın kıyafeti giymesi anormal geliyor.

Açıp ATV'ye bir bakın adam (Mustafa ismi Mavili), baldızı, yeğeni ve bilmediğim bir sürü kişi ile birlikte olmuş. Gayet normalmiş gibi anlatıyor ve konuyu da büyüye bağladılar...

O anda aklıma gelmedi kayıt alıp telefonuma gondermek telefonunu istiyordu biranda sildim benim fotografların bir kaçı var Emaılınde yedeklenmiş

Sizden gizli fotografinizi cekmesi bosanma sebebi , ic camasirlarinizi giymesi ise adamin fetisi ya da gizli trans
Konuya neden fake demisler anlamadim , gayet de bunlari yapan erkek dolu dünya
Bide oyle sevgiyle çekilen fotolar değil bir kac yorumdakı kadınlar normal gördü ama bana hiç normal gelmedi uzaklı yakınlı resmen teşhir vardı ve on on bes tane benim kaldıracağım şeyler degil

Yok artık , gercekten bunlar var hayatta neden konuya sasirdilar ki

Sen nasil oldun kazen? Ciktin mi hastaneden?

Öncelikle eşinizle bu isteksizlik sorununu konuşup çözün.
Emailindeki fotoğraflarınızı birilerine mi göndermiş yoksa orada kayıt altına mı almış bunu öğrenin bence. Ve eşinize neden gizlice fotoğraflarınızı çektiğini sordunuz mu? Bunun sizi rahatsız ettiğini söylediniz mi? Bir daha yapmaması gerektiğini?
Bunları konuşun. Esinizle konuşmadan aklınızdaki sorulara cevap bulamazsınız. Ne desek havada kalır.
Benim eşim de uyurken yüzümün fotoğrafını çekip güzel bir mesajla bana göndermişti. Bu başka bir şey, vucudunuzu gizlice çekmesi başka bir şey.
Sizin çamaşırlarınızı giymesine değinmiyorum bile. O konuyu konuşamazsınız şu anda çünkü silmişsiniz, delil yok, sonuna kadar inkar edecektir. Silmeyip alsaydınız gösterip bu nedir açıklar mısın diyebilirdiniz.

Bide oyle sevgiyle çekilen fotolar değil bir kac yorumdakı kadınlar normal gördü ama bana hiç normal gelmedi uzaklı yakınlı resmen teşhir vardı ve on on bes tane benim kaldıracağım şeyler degil

Haklisiniz , benimde esim bu tarz fotolarimi cekse ve benden saklasa bunu arkasinda art niyet ararim
Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Normalde ilişkiniz nasıl esinizle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…