- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.343
- 823
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Isin ciddiyetinin farkinda degilsin herhalde ? Fotograflari internette paylasabilir diye cogu kisi soylemis. Boyle birine guvenip nasil uyuyorsun odani kilitle yalniz uyuBu sıcakta uzerım örtülü uyuyorum yine çeker diye
Paylastıgından emin degılım cekıyorsa suc degılmıdırTwitterda kadin aile bireylerinin habersiz cekilen fotoğraflarını fantezi malzemesi olarak paylaşan onlarca hesap var. Bu anlattiginiz olmayacak şey degil.
Karsi cinsiyetin kıyafetlerini giyme durumu da yine olabilen bir sey, buna da cross dresser deniyor. Esinizin hem teshirci hem cd olma ihtimalini pek makul bulamayıp fake olduğunuzu dusunuyorum lakin bu ve benzeri durumlar yasanabilen seyler.
Esinizin habersiz fotoğraflarınızı paylaşması suctur. bunları birilerine veya bir yerlere gondermediginden emin olun.
Cd ise yapabileceginiz bir sey yok ama bu bir anda ortaya cikan bir durum degil.
Cocuklarla uyuyorum zatenIsin ciddiyetinin farkinda degilsin herhalde ? Fotograflari internette paylasabilir diye cogu kisi soylemis. Boyle birine guvenip nasil uyuyorsun odani kilitle yalniz uyu
Hukuki bir bilgim yok bununla ilgili. Mantiken suctur diye düşünüyorum ama ayni evdeki karisinin uyurken fotosunu cekti diye de adama ceza verilir mi sanmiyorum. Bilen birine danışmanız daha dogru olurPaylastıgından emin degılım cekıyorsa suc degılmıdır
Mahrem yerlerini cekmesı rızası olmadan suctur bence dedıgınız gibi bilen birisine danısmak lazımHukuki bir bilgim yok bununla ilgili. Mantiken suctur diye düşünüyorum ama ayni evdeki karisinin uyurken fotosunu cekti diye de adama ceza verilir mi sanmiyorum. Bilen birine danışmanız daha dogru olur
Paylastıgını nasil öğrenebilirimHukuki bir bilgim yok bununla ilgili. Mantiken suctur diye düşünüyorum ama ayni evdeki karisinin uyurken fotosunu cekti diye de adama ceza verilir mi sanmiyorum. Bilen birine danışmanız daha dogru olur
Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
:)))) ona tüm kk ınanmıstıCıks..eve geldiğinde yatakta şişme kadın bulan harun abiden daha yaratıcı diyılsın.. sorry not to sorry
Ancak telefonunda twitter hesabi vs varsa bulabilirsiniz, benim aklima baska bir sey gelmiyor.Paylastıgını nasil öğrenebilirim
:)))) ona tüm kk ınanmıstı
Wattpad e hikaye yazsana sen. Burası kadınlar klubu dayıı yanlış yoldasın dayııııgggMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Ya gerçekten üzüldüm şuanInsallah o gücü bulabilirim kurtulurum bu adamın elinden kendimi geçtim cocuklar için endişelenıyorum
Çok sagolun cevabınız içinYa gerçekten üzüldüm şuanişllah başarısızınız. Çocuklar güç verir insana merak etmeyin. Eğer eşiniz bınları yaptıysa gerçekten o çoçuklar için endişe duyun. Bakın en kötü en yoksul haliniz bile bu halden iyidir. Sizde biliyorsunuz kanıt önemli kanıtınız olsun muhakkak hem dava hızlı sonuçlanır hem maddi olarak iyi olur. Ve eğer durumunuz müsaitse şimdiden bi iş bakın çoçuk bakın bi markete girin evde iş alın vs.. ama kendinizi böyle birinin elinde yok etmeyin
Aklı başında bir kadınsınız. bende anlamıyorum nerde yasıyor bunlarYorumlara şok oldum öyle şey olur mu falan diyen var nerde yaşıyorsunuz fanusta mı? Twitter’da falan böyle sapıklar kaynıyor resmen. Tahmininizden bile çoktur karısını annesini kardeşini falan paylaşan. O sapıklar içimizde değil mi sanıyorsunuz? Belki komşunuz, belki iş arkadaşınız, belki aile dostunuz, belki de eşiniz? Bu kadar şaşıracak inanamayacak ne var anlamadım.
Siz de onunkileri giyin hanımefendi, niye onunki can da sizinki nedirGercekten adam akıllı yardımcı olacaklar yazsın neden aslı olmayan şeyi yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?