Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Bu çıplak veya iç çamaşırlı çekilmiş fotolar aslında hiç bir zaman silinmiyor bir program ile geri yüklenip bakılabiliniyor eğer ki kötü niyetli bir telefon tamircinin eline geçmiş olsa yandınız resmen bunu çoğu kimse bilmiyor
Ve orada burada fotolar yayında

Twitterda kadin aile bireylerinin habersiz cekilen fotoğraflarını fantezi malzemesi olarak paylaşan onlarca hesap var. Bu anlattiginiz olmayacak şey degil.

Karsi cinsiyetin kıyafetlerini giyme durumu da yine olabilen bir sey, buna da cross dresser deniyor. Esinizin hem teshirci hem cd olma ihtimalini pek makul bulamayıp fake olduğunuzu dusunuyorum lakin bu ve benzeri durumlar yasanabilen seyler.

Esinizin habersiz fotoğraflarınızı paylaşması suctur. bunları birilerine veya bir yerlere gondermediginden emin olun.

Cd ise yapabileceginiz bir sey yok ama bu bir anda ortaya cikan bir durum degil.

Paylastıgından emin degılım cekıyorsa suc degılmıdır

Hukuki bir bilgim yok bununla ilgili. Mantiken suctur diye düşünüyorum ama ayni evdeki karisinin uyurken fotosunu cekti diye de adama ceza verilir mi sanmiyorum. Bilen birine danışmanız daha dogru olur
Mahrem yerlerini cekmesı rızası olmadan suctur bence dedıgınız gibi bilen birisine danısmak lazım

Eşiniz Travestik Fetişizm maalesef
Bunu sormuşsunuZ boşanmak için elbette geçerli bir sebep, sizin için çok üzgünüm yıllardır beraber uyuduğunuz kocanız rahatsız ve sanıyorum bu durum düzelmez.

Wattpad e hikaye yazsana sen. Burası kadınlar klubu dayıı yanlış yoldasın dayııııggg

Insallah o gücü bulabilirim kurtulurum bu adamın elinden kendimi geçtim cocuklar için endişelenıyorum
Ya gerçekten üzüldüm şuan işllah başarısızınız. Çocuklar güç verir insana merak etmeyin. Eğer eşiniz bınları yaptıysa gerçekten o çoçuklar için endişe duyun. Bakın en kötü en yoksul haliniz bile bu halden iyidir. Sizde biliyorsunuz kanıt önemli kanıtınız olsun muhakkak hem dava hızlı sonuçlanır hem maddi olarak iyi olur. Ve eğer durumunuz müsaitse şimdiden bi iş bakın çoçuk bakın bi markete girin evde iş alın vs.. ama kendinizi böyle birinin elinde yok etmeyin

Çok sagolun cevabınız için

Yorumlara şok oldum öyle şey olur mu falan diyen var nerde yaşıyorsunuz fanusta mı? Twitter’da falan böyle sapıklar kaynıyor resmen. Tahmininizden bile çoktur karısını annesini kardeşini falan paylaşan. O sapıklar içimizde değil mi sanıyorsunuz? Belki komşunuz, belki iş arkadaşınız, belki aile dostunuz, belki de eşiniz? Bu kadar şaşıracak inanamayacak ne var anlamadım.

Aklı başında bir kadınsınız. bende anlamıyorum nerde yasıyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…