- 2 Eylül 2020
- 95
- 53
- 3
- 33
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Hatalarını kabul eden birisi değil ki sorsam oylesıne cektım diyecektı biraz daha üstüne gıtsem ya bana saldırırdı yada telefonu kırardıÖncelikle eşinizle bu isteksizlik sorununu konuşup çözün.
Emailindeki fotoğraflarınızı birilerine mi göndermiş yoksa orada kayıt altına mı almış bunu öğrenin bence. Ve eşinize neden gizlice fotoğraflarınızı çektiğini sordunuz mu? Bunun sizi rahatsız ettiğini söylediniz mi? Bir daha yapmaması gerektiğini?
Bunları konuşun. Esinizle konuşmadan aklınızdaki sorulara cevap bulamazsınız. Ne desek havada kalır.
Benim eşim de uyurken yüzümün fotoğrafını çekip güzel bir mesajla bana göndermişti. Bu başka bir şey, vucudunuzu gizlice çekmesi başka bir şey.
Sizin çamaşırlarınızı giymesine değinmiyorum bile. O konuyu konuşamazsınız şu anda çünkü silmişsiniz, delil yok, sonuna kadar inkar edecektir. Silmeyip alsaydınız gösterip bu nedir açıklar mısın diyebilirdiniz.
Ben deİnanmadim
Kötü ne yapacagımı şaşırdım bitirmek istiyorum bunu yapan farklı şeyler de yapacaktır diye düşünüyorumHaklisiniz , benimde esim bu tarz fotolarimi cekse ve benden saklasa bunu arkasinda art niyet ararim
Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Normalde ilişkiniz nasıl esinizle?
O zaman takip edin farkettirmeden. Ve yaptıklarını kayıt altına alın. Boşanmayı düşünüyorsanız bunlar yeterli delil olacaktır size.Hatalarını kabul eden birisi değil ki sorsam oylesıne cektım diyecektı biraz daha üstüne gıtsem ya bana saldırırdı yada telefonu kırardı
İliskiniz zaten kotuyse devam etmeyin bu adamla , hakkinizd a hayirlisi olsunKötü ne yapacagımı şaşırdım bitirmek istiyorum bunu yapan farklı şeyler de yapacaktır diye düşünüyorum
Zaten bu fotoğraf çekme olayını biliyordum bundan bir sene önce falan çekmiştı bana atmıştı o zaman sil diye kızmıstım cok uzerınde durmamıştım aslında ben babamın yanına gittim ıkı günlüğüne salı gunu geleceğimı sanıyordu erken döndüm pazartesi aksam geldim eve ev dagılmıs iç çamaşırlarım coraplarım taytım külotlu corabım yerdeydi taytla corabım iç içeydı giyilmiş cıkartılmıs sekilde o zaman suphelenmıstım sordum bu evin hali ne boyle diye sadece sustu bırsey demedi ıkı uc gun sonra telefonu lazım oldu o zaman hem kendi fotograflarımı hem onunkılerı gordum kendisine bunları yapan benim fotograflara neler yapmaz diye düşündüm içim rahat degil diken uzerındeyım ispatlayacak kanıtı yokSoyle bi olay yasasam derdim kocamin fotomu cekmesi degil donumu giymesi olurdu.
Evet öyle yapmayı düşünüyorumO zaman takip edin farkettirmeden. Ve yaptıklarını kayıt altına alın. Boşanmayı düşünüyorsanız bunlar yeterli delil olacaktır size.
Aminİliskiniz zaten kotuyse devam etmeyin bu adamla , hakkinizd a hayirlisi olsun
Şiddet uygulayacağını düşünüyorsanız çok üzerine gitmeyin. Kendini gizlemek için size zarar vermesinHatalarını kabul eden birisi değil ki sorsam oylesıne cektım diyecektı biraz daha üstüne gıtsem ya bana saldırırdı yada telefonu kırardı
Amin inşallahŞiddet uygulayacağını düşünüyorsanız çok üzerine gitmeyin. Kendini gizlemek için size zarar vermesin
En iyisi uzaktan takip edip kanıt bulmaya çalışmak. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
Bide herseyı öğrendi fotografların nereye kaydoldugunu siliyor hepsini program yuklesem yedekleme yapması için teknolojiyle anlayan birisi yardımcı olsa siz biliyormusunuzŞiddet uygulayacağını düşünüyorsanız çok üzerine gitmeyin. Kendini gizlemek için size zarar vermesin
En iyisi uzaktan takip edip kanıt bulmaya çalışmak. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
Malesef hiç anlamıyorum programlardanBide herseyı öğrendi fotografların nereye kaydoldugunu siliyor hepsini program yuklesem yedekleme yapması için teknolojiyle anlayan birisi yardımcı olsa siz biliyormusunuz
Sagolun elbet Rabbım cıkaracaktır hiç birsey gizli kalmaz duaya cok ihtiyacım varMalesef hiç anlamıyorum programlardan
İnşAllah çıkar bi şekilde karşınıza. Çok üzücü bi durum. İnsan eşine de güvenemeyecekse artıkSagolun elbet Rabbım cıkaracaktır hiç birsey gizli kalmaz duaya cok ihtiyacım var
Onu gördüğümu bilmıyor tekrar evden uzaklassam giyebilir ama silecektır muhtemelen benim silinen fotograflarıda kaydedecek program bulmam lazım daha farklı şeyler de gördüm aslında ama burda soylenecek şeyler degil şimdi bana cocuklarıma zarar gelmesin diye rol yapıyorum ıyı olmaya çalışıyorumİnşAllah çıkar bi şekilde karşınıza. Çok üzücü bi durum. İnsan eşine de güvenemeyecekse artık
Benim asıl kafama takılan sizin çamaşırlarınızı giymesi. Başkalarına anlatmanızdan korktuğu için size zarar verebilir. O yüzden çok dikkatli olun.
Ailenizin yanına gitme ihtimaliniz varsa gidin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?