Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Hatalarını kabul eden birisi değil ki sorsam oylesıne cektım diyecektı biraz daha üstüne gıtsem ya bana saldırırdı yada telefonu kırardı

Hatalarını kabul eden birisi değil ki sorsam oylesıne cektım diyecektı biraz daha üstüne gıtsem ya bana saldırırdı yada telefonu kırardı
O zaman takip edin farkettirmeden. Ve yaptıklarını kayıt altına alın. Boşanmayı düşünüyorsanız bunlar yeterli delil olacaktır size.

Soyle bi olay yasasam derdim kocamin fotomu cekmesi degil donumu giymesi olurdu.
Zaten bu fotoğraf çekme olayını biliyordum bundan bir sene önce falan çekmiştı bana atmıştı o zaman sil diye kızmıstım cok uzerınde durmamıştım aslında ben babamın yanına gittim ıkı günlüğüne salı gunu geleceğimı sanıyordu erken döndüm pazartesi aksam geldim eve ev dagılmıs iç çamaşırlarım coraplarım taytım külotlu corabım yerdeydi taytla corabım iç içeydı giyilmiş cıkartılmıs sekilde o zaman suphelenmıstım sordum bu evin hali ne boyle diye sadece sustu bırsey demedi ıkı uc gun sonra telefonu lazım oldu o zaman hem kendi fotograflarımı hem onunkılerı gordum kendisine bunları yapan benim fotograflara neler yapmaz diye düşündüm içim rahat degil diken uzerındeyım ispatlayacak kanıtı yok

Şiddet uygulayacağını düşünüyorsanız çok üzerine gitmeyin. Kendini gizlemek için size zarar vermesin
En iyisi uzaktan takip edip kanıt bulmaya çalışmak. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

Şiddet uygulayacağını düşünüyorsanız çok üzerine gitmeyin. Kendini gizlemek için size zarar vermesin
En iyisi uzaktan takip edip kanıt bulmaya çalışmak. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
Bide herseyı öğrendi fotografların nereye kaydoldugunu siliyor hepsini program yuklesem yedekleme yapması için teknolojiyle anlayan birisi yardımcı olsa siz biliyormusunuz

ya çocuklu bi kadın iççamaşırıyla uyur mu allah aşkına ya... gece çocuk çişe kalkar su ister külot sutyen mi gidiyosunuz çocuğun yanına çocuk sabah yanınıza gelmiyor mu??? Yani genelde biz kadınlar dikkat ederiz bu şeylere. Çocuk da küçükse yatak odası kapısı hep açık olur çocuk çağırırsa duyalım diye. Bana inandırıcı gelmedi çok saçma.

Sagolun elbet Rabbım cıkaracaktır hiç birsey gizli kalmaz duaya cok ihtiyacım var
İnşAllah çıkar bi şekilde karşınıza. Çok üzücü bi durum. İnsan eşine de güvenemeyecekse artık
Benim asıl kafama takılan sizin çamaşırlarınızı giymesi. Başkalarına anlatmanızdan korktuğu için size zarar verebilir. O yüzden çok dikkatli olun.
Ailenizin yanına gitme ihtimaliniz varsa gidin bence.

Bu Konu trolse korkunç
Değilse daha korkunç .

Başta İnanmaz gibi oldum ama neler oluyor neler karısını pazarlayan kişileri bile görüyoruz çok değil 1 hafta önce MügeAnlıda olan olay mesela. ikilemde kaldım ama bu gerçekse
Böyle bi sapkınla evli kalmak utanç verici daha ne bulanık fantezileri vardır bunun..
boşan direkt.

Son düzenleme:
Onu gördüğümu bilmıyor tekrar evden uzaklassam giyebilir ama silecektır muhtemelen benim silinen fotograflarıda kaydedecek program bulmam lazım daha farklı şeyler de gördüm aslında ama burda soylenecek şeyler degil şimdi bana cocuklarıma zarar gelmesin diye rol yapıyorum ıyı olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…