- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.220
- 598
- 37
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Daha farklı ne olabilir ki artıkOnu gördüğümu bilmıyor tekrar evden uzaklassam giyebilir ama silecektır muhtemelen benim silinen fotograflarıda kaydedecek program bulmam lazım daha farklı şeyler de gördüm aslında ama burda soylenecek şeyler degil şimdi bana cocuklarıma zarar gelmesin diye rol yapıyorum ıyı olmaya çalışıyorum
Kendisine birseyler yapmış konu farklı yerlere gitsin istemiyorum artık kaldıramıyorum bunca olan şeyiKadın çamaşırları giymesinden daha manyakça olan da sonrasında fotoğraf çekilmesi değil mi
ya çocuklu bi kadın iççamaşırıyla uyur mu allah aşkına ya... gece çocuk çişe kalkar su ister külot sutyen mi gidiyosunuz çocuğun yanınaçocuk sabah yanınıza gelmiyor mu??? Yani genelde biz kadınlar dikkat ederiz bu şeylere. Çocuk da küçükse yatak odası kapısı hep açık olur çocuk çağırırsa duyalım diye. Bana inandırıcı gelmedi çok saçma.
Bu mesajı yeni gördüm elbise tarzı pijamalar oluyor o toplanmış uyurken oyle cekmıs hem uyurken kendimi nasıl kontrol edecem ayrıca sadece onlar degil ayagımı bacağımı her türlü çekmiş inanmak inanmamak size kalmış birsey saf salak ayağına yatıp ben bilmiyorum boyle şey olurmu diyecegime daha kötü şeyler olmadan biran önce niyetim kurtulmakya çocuklu bi kadın iççamaşırıyla uyur mu allah aşkına ya... gece çocuk çişe kalkar su ister külot sutyen mi gidiyosunuz çocuğun yanınaçocuk sabah yanınıza gelmiyor mu??? Yani genelde biz kadınlar dikkat ederiz bu şeylere. Çocuk da küçükse yatak odası kapısı hep açık olur çocuk çağırırsa duyalım diye. Bana inandırıcı gelmedi çok saçma.
Ne alaka yahu ? İki cocugum var gayet de uyuyorum o sekilde , sabahlik denen birsey var , gece kalkmam gerekirse geciriuorum ustume
Yok canim niye gecerli olsun, alt tarafi belki bazi siteler de geziyordur dotun başınMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Oglum kapiyi calarak gelir , kizim ise dalar girer yatar yanimiza , size gore anormal olabilir ama bunu gayet normal bulan insanlar var tuhaf bir durum degil yanitamam sabahlık denen şey var ama çocuğunuz odanıza gelmiyor mu? Kapınızı mı çalıyor annecim gelebilir miyim diye? İnsan uyurken nasıl yattığını kontrol edemez külotlu vs yatarken.Neyse ne ama konu bi saçma geldi, konu sahibi de aşırı soğukkanlı.
Ne yapıyım kendimi helak mi edeyimtamam sabahlık denen şey var ama çocuğunuz odanıza gelmiyor mu? Kapınızı mı çalıyor annecim gelebilir miyim diye? İnsan uyurken nasıl yattığını kontrol edemez külotlu vs yatarken.Neyse ne ama konu bi saçma geldi, konu sahibi de aşırı soğukkanlı.
Bundan emin olamıyorum neden böyle şeyler başıma geliyor nasıl kanıtlayacamYok canim niye gecerli olsun, alt tarafi belki bazi siteler de geziyordur dotun başın
Biz giysek boyle guzel durmazYa agagagga
Iki dakka surer foto bulmasiMadem gercek diye mesajjnizi okuyunca fotolari atın buraya diceksiniz sandım
Internete sitelere atan da varEvet. Bunun için mail, whatspp grupları kuruyorlar.
Adamin hesabini bulman lazim boyle fotolar cekenin illa hesabi vardir ya twitter ya face ya insta yada bazi gay siteler filan.. google arama motoruna face ins yazip google dan giris yap uygulamadan degil.. e posta yada tlf yazan yere tikladignda cep no yada e posta cikar bilmedigin eger daha once giris yapilmissa.. mutlaka kendi tlf ile acilmistir sifremi unuttum deyip tlf noyu yazip sifreti sifirlayip hesaba girebilirsin varsa.. bunun disinda play stor dan kitpligim bolumune gir daha once yiklenip silinmis tum uygulamalar varsa gorursun chat sohbet uygulamalari filan gorursen tekrar yukle giris yapmayi dene belki girebilirsin yuklediyse hesap acmistir mutlakaBide herseyı öğrendi fotografların nereye kaydoldugunu siliyor hepsini program yuklesem yedekleme yapması için teknolojiyle anlayan birisi yardımcı olsa siz biliyormusunuz
Play store hıc aklıma gelmemistı cok sagolun Instagram face baktım birsey yok aslında yanında calıstıgı esımden buyuk birisi var ondan suphelenıyorumAdamin hesabini bulman lazim boyle fotolar cekenin illa hesabi vardir ya twitter ya face ya insta yada bazi gay siteler filan.. google arama motoruna face ins yazip google dan giris yap uygulamadan degil.. e posta yada tlf yazan yere tikladignda cep no yada e posta cikar bilmedigin eger daha once giris yapilmissa.. mutlaka kendi tlf ile acilmistir sifremi unuttum deyip tlf noyu yazip sifreti sifirlayip hesaba girebilirsin varsa.. bunun disinda play stor dan kitpligim bolumune gir daha once yiklenip silinmis tum uygulamalar varsa gorursun chat sohbet uygulamalari filan gorursen tekrar yukle giris yapmayi dene belki girebilirsin yuklediyse hesap acmistir mutlaka
Çok sagolun hepsine bakacam gizlediği ne varsa çıkarsın inşallah RabbımŞahsen ben inandım. İnternet dünyası bunlarla dolu çünkü. Özelliklede Twitter. Karısının gizli gizli fotoğraflarını, iç çamaşırlarını çekip paylaşan sapık ruhlu insanlarla dolu. Hatta karısını paylaşıp pazarlayan ve karısıyla cinsel birliktelik esnasında videolarını çekip paylaşanlar var. Tabii tek karısı ile kalmıyor bu hasta ruhlu kişiler anneleri olsun kardeşleri olsun akıllarına ne geliyorsa.
Fotograflar silindiginde evet emaile yedeklenilir. Tıpkı nasıl whatsaap konuşmalarını saklamak icin maile yedekliyorsak fotoğraflarda yedeklenilir güvenilir alan diye. Hatta eşinizin telefon işletim sistemi nedir? Androidse google fotoğraflar’a bakabilirsiniz etkinliğine bakabilirsiniz dökümanlara buradan ulaşmak kolay. İos ise icloud hesabından ulaşabilirsiniz.
Paylaşıp paylaşmadığını öğrenmek için hangi sosyal platformları kullanıyor telefonunu bir kurcalayın derim. Facebook, tumblr, twitter vs incelersiniz. Hatta internet sitesinde neleri arattığına bakabilirsiniz arattığı şeyler çok önemli rol oynar. Onun dışında iç çamaşırlarınızı giyip çekmesi bana anormal gelmedi inanırım çünkü var böyle kişiler Cross Dresser deniyor. İçten içe bastırdığı cinsel duygu, fetiş herhangi bir cinsel yönelimi olabilir.
Süreçleri yavaş yavaş belli etmeden takip edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?