- 2 Eylül 2020
- 95
- 53
- 3
- 33
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Whatsaap wep indirdim bırsey yok sadece yanında calıstıgı adamdan süphelenıyorum çok sapık çünkü esime yattıgı kadınları neler yaptığını anlatıyormuş
Bu sıcakta uzerım örtülü uyuyorum yine çeker diyeAman Allah korusun ya öyle birsey cikmasin da altindan... Keske deneseydiniz benim fotolarimi niye yolladin falan diye bakalim ne diyecekti... En iyisi gece yatarken alin telefonu elinden saklayin...
Tövbe yarabbi tövbe daha neler duyacağız tanga giymis adam ay adam dedim cocukadamablaBu sıcakta uzerım örtülü uyuyorum yine çeker diye
vaşşşşş konu iyice zıvanadan çıktı hayırlısııııİstek artırıcı ilaclar boyle bir yönelime tescil etmıs olabilir mi cantasında ondan buldum
Ne demek bu anlamadımTövbe yarabbi tövbe daha neler duyacağız tanga giymis adam ay adam dedim cocukadamabla
Olanı yazdım inanmayan yorum yapmasınvaşşşşş konu iyice zıvanadan çıktı hayırlısıııı
Diyorum ki senin koca Allaha emanetNe demek bu anlamadım
yinede izle guzel filmSonunu vermeseydin bariizlemiş kadar oldum nolcak şimdi?
Öncelikle ne okudum ben !!!!diye şoka girdim.Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Keske kurgu olsa fotoğrafları bir iki sene sonra delil olarak kullanabılırmıyımÖncelikle ne okudum ben !!!!diye şoka girdim.
gerçek değildir işllah biri eğleniyordur. Ama olaki gerçekse:
Yaşınızı bilmiyorum durumunuzu bilmiyorum belki başka arkadaşlar da yazmıştır ama ben söyleyeyim yinede Eğer gerçekten bitirmekse niyetiniz
1. Sakın eşinize şimdilik durumu çaktırmayın hatta hiç bişey yokmuş gibi davranın takibe alın
2.si hemen bi avukatla görüşün o size bu konuda Nasıl kanıt eldeceğinize dair yol gösterecektir
3. Kimseyle paylaşmayın sakın
4. Eğer eşiniz fotoları maile atmışsza birine zaten bu dava sürecinde ispatlanır (Bunu avukat size anlatır yol yordamını)
5 sizden izinsiz mahrem fotolarınız çekilmişse bu suç sizden izinsiz bu fotoğraflar paylaşılırsa bu da suç
6. Olaki yine fotoları bi şekilde gördünüz telefonun fotoğrafını çekin kendi telefonunuzla, ekran fotosunu da alıp yollayın kendi telefonunuza
Eğer söyledikleriniz gerçekse ve gerçekten iki çoçuğunuzda varsa hiç tereddüt etmeden boşanın Eşinizin Farklı cinsel yönelimleri olabilir isteksizlik demişsiniz bu örnekler toplumda çok var.
işllah yalandır kurgudur. Böyle bi durumu düşmanım yaşamasın yahuuu
Lastikli çiçekli don?Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Evet benim bildiğim kullanabilirsin suç suçtur adam öldürdü örneğin biri 10 yıl sonrada katildir Birgün sonrada. Ama siz bir an önce bi avukata danışın durumunuzu. Ve eğer iki çoçuğunuz varsa maddi durumunuz da yoksa desteğiniz. Tazminat ve nafaka için en uygun koşulları araştırın hazırlayın. Elinizden öyle kolayca kurtulmasın.Keske kurgu olsa fotoğrafları bir iki sene sonra delil olarak kullanabılırmıyım
Insallah o gücü bulabilirim kurtulurum bu adamın elinden kendimi geçtim cocuklar için endişelenıyorumEvet benim bildiğim kullanabilirsin suç suçtur adam öldürdü örneğin biri 10 yıl sonrada katildir Birgün sonrada. Ama siz bir an önce bi avukata danışın durumunuzu. Ve eğer iki çoçuğunuz varsa maddi durumunuz da yoksa desteğiniz. Tazminat ve nafaka için en uygun koşulları araştırın hazırlayın. Elinizden öyle kolayca kurtulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?