Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Seneler önce çok ünlü bir kanalın haber spikerinin kocası eşi boşanma davası açtı diye karısının iç çamaşırlı görüntüsünü basına vermişti.
Boşanma davası acarsa şantaj yapmak için ya da B Began ın dediği gibi arkadaşlarıyla paylaşmak için çekmiştir.
Nesine inanmadınız?

Play store hıc aklıma gelmemistı cok sagolun Instagram face baktım birsey yok aslında yanında calıstıgı esımden buyuk birisi var ondan suphelenıyorum
Uygulamadan degil yada uygulamadan bakarsan kendei hesabindan cik oyke bak.. birde googledanhepsine bu sekilde bakablirsin bak mesela daha once giris yaptigim icin no kayitli kalmis mesela eged giris yapildiysa kayitli kalabilir tlf e posta yazacagin yere .. bu sekilde face ve inst googla dab giris yapip eger kendi tlf kayitliysa hesap da sifremi unutyum deyip gelen kodla sifirlayip hesaba giris yapabilirsin

Çöp kutusundan silinen fotoğrafları bulma şansım varmı

Twitter bakmadım diğerlerine baktım ama dediğiniz gibi Başka hesapta olabilir bu farklı siteler program indirdıyse onlara nerden bakacağız

Twitter bakmadım diğerlerine baktım ama dediğiniz gibi Başka hesapta olabilir bu farklı siteler program indirdıyse onlara nerden bakacağız
Canim sadece twitter ixin demedim onu benim twiter dan daha giris yapip kayitli kaldigi icin ornek gosterdim hwpsine bu sekilde bakabilirsin face inst tiwiter hepsine.. daha once giris yapildiysa kayitli kalmis olabilir tlf yada e posta.. sifremi unuttum dersin devam edersin tlf hesabinda kayitli ise sifreyi sifirlayip hesaba girebilirsin ama hesabinda kendi e posta yada tlf nosu degild e baska e posta veya tlf kayitliysa yani erisemedigin bir tlf yada e posta iste o zaman giris yapamazson hesaba.. cunku giris yapabilmen isin o eposta yada tlf gelecek kodu girmen gerekecek

oğlum 7 yaşında ben iç çamaşırıyla uyurum. denizde mayo bikini görmüyor mu çocuklar. külot südyenin nesi sorun ki??

Herseyı ögrendı kanıt bırakmayacaktır eminim
O zaman biraz bekle bakalim ben bile giris cikis herseyi silerken unutmusum mesela illa unutur kayitli kalir resim olur copte hesaba giris yapmis kutuda kalmis olabilir gosterdigim gibi ama twiter bakamadiysan dedigim sekilde bi dene .. twiter da cok dolaniyorlar n genelde

oğlum 7 yaşında ben iç çamaşırıyla uyurum. denizde mayo bikini görmüyor mu çocuklar. külot südyenin nesi sorun ki??
Ben o sekilde yatmam cocuktan yana degilde gecenin yarisi depren olsa kendimi disari o halde atmak zorunda kalirim o yuzden gene bi atlet cok sicakda kapri tarzi pijama giyerin uyurken

Ben o sekilde yatmam cocuktan yana degilde gecenin yarisi depren olsa kendimi disari o halde atmak zorunda kalirim o yuzden gene bi atlet cok sicakda kapri tarzi pijama giyerin uyurken
çok haklısınız ama ben gaziantepteyim dehşet sıcak yani öyle böyle değil. imkan olsa suda yatarız herhalde
tabi özellikle o şekilde yatmıyorum ama arada darlanıp yattığım oluyor. demiş ya birisi evde öyle yatılır mı inandırıcı gelmedi diye. insan evinde istediği gibi yaşar onun için yazdım bunu. ha istersek çarşaf giyeriz istersek çıplak. olabilir yani.

Bende evde bralet ve mini şortla gezen hatta iç çamaşırlı halimi de sakınmayan biriyim çocuğumdan. Evet bikinili de görüyor. Sorun şu ; uyurken iç çamaşırımız araya maraya girer görünmesini istemediğimiz yer açılır yani nahoş görüntü çocuk için. Yani bu kadar mı açık yazayım anlamanız için.

Haklisin canim bursa da oyle asiri sicak.. allahim birde nem var ki sorma.. butun camlr acik yine de yatamiyoruz aksma sicaktan. Bende bazen oyle yatarim ama sabaha kadar uyuyamam zir bela yani uyurum ama sende haklisin insan sucuk gibi oluyor valla .. ama ic camasiti degil de genis bi sort ve atlet olabilir bence o zaman disari cikmak zorunda olsand asorun olmaz tabi .. sicaklik degil de rutubet mahvediyo insani

puhaha o kadar ayrıntılı düşünüp yatarsam
gerek yok kasmaya ya o kadar. sorun adamın o fotoğrafları çekmesi evdeki düşman resmen!

Instagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…