- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Uygulamadan degil yada uygulamadan bakarsan kendei hesabindan cik oyke bak.. birde googledanhepsine bu sekilde bakablirsinPlay store hıc aklıma gelmemistı cok sagolun Instagram face baktım birsey yok aslında yanında calıstıgı esımden buyuk birisi var ondan suphelenıyorum
Çöp kutusundan silinen fotoğrafları bulma şansım varmıŞahsen ben inandım. İnternet dünyası bunlarla dolu çünkü. Özelliklede Twitter. Karısının gizli gizli fotoğraflarını, iç çamaşırlarını çekip paylaşan sapık ruhlu insanlarla dolu. Hatta karısını paylaşıp pazarlayan ve karısıyla cinsel birliktelik esnasında videolarını çekip paylaşanlar var. Tabii tek karısı ile kalmıyor bu hasta ruhlu kişiler anneleri olsun kardeşleri olsun akıllarına ne geliyorsa.
Fotograflar silindiginde evet emaile yedeklenilir. Tıpkı nasıl whatsaap konuşmalarını saklamak icin maile yedekliyorsak fotoğraflarda yedeklenilir güvenilir alan diye. Hatta eşinizin telefon işletim sistemi nedir? Androidse google fotoğraflar’a bakabilirsiniz etkinliğine bakabilirsiniz dökümanlara buradan ulaşmak kolay. İos ise icloud hesabından ulaşabilirsiniz.
Paylaşıp paylaşmadığını öğrenmek için hangi sosyal platformları kullanıyor telefonunu bir kurcalayın derim. Facebook, tumblr, twitter vs incelersiniz. Hatta internet sitesinde neleri arattığına bakabilirsiniz arattığı şeyler çok önemli rol oynar. Onun dışında iç çamaşırlarınızı giyip çekmesi bana anormal gelmedi inanırım çünkü var böyle kişiler Cross Dresser deniyor. İçten içe bastırdığı cinsel duygu, fetiş herhangi bir cinsel yönelimi olabilir.
Süreçleri yavaş yavaş belli etmeden takip edin derim.
Twitter bakmadım diğerlerine baktım ama dediğiniz gibi Başka hesapta olabilir bu farklı siteler program indirdıyse onlara nerden bakacağızUygulamadan degil yada uygulamadan bakarsan kendei hesabindan cik oyke bak.. birde googledanhepsine bu sekilde bakablirsin Eki Görüntüle 2684619 bak mesela daha once giris yaptigim icin no kayitli kalmis mesela eged giris yapildiysa kayitli kalabilir tlf e posta yazacagin yere .. bu sekilde face ve inst googla dab giris yapip eger kendi tlf kayitliysa hesap da sifremi unutyum deyip gelen kodla sifirlayip hesaba giris yapabilirsin
Onlar zor biraz copden silmesenÇöp kutusundan silinen fotoğrafları bulma şansım varmı
Neden sildim bilmiyorum fotograflarım bulunmasın diye sildim karşıma onlarda çıkınca tümünü işaretleye bastım yoksa silmezdımOnlar zor biraz copden silmesen
Canim sadece twitter ixin demedim onu benim twiter dan daha giris yapip kayitli kaldigi icin ornek gosterdim hwpsine bu sekilde bakabilirsin face inst tiwiter hepsine.. daha once giris yapildiysa kayitli kalmis olabilir tlf yada e posta.. sifremi unuttum dersin devam edersin tlf hesabinda kayitli ise sifreyi sifirlayip hesaba girebilirsin ama hesabinda kendi e posta yada tlf nosu degild e baska e posta veya tlf kayitliysa yani erisemedigin bir tlf yada e posta iste o zaman giris yapamazson hesaba.. cunku giris yapabilmen isin o eposta yada tlf gelecek kodu girmen gerekecekTwitter bakmadım diğerlerine baktım ama dediğiniz gibi Başka hesapta olabilir bu farklı siteler program indirdıyse onlara nerden bakacağız
Ekran goruntusu alip kendi tlf gonder resimleri bir daha denk gelirse ondna sonra silersinNeden sildim bilmiyorum fotograflarım bulunmasın diye sildim karşıma onlarda çıkınca tümünü işaretleye bastım yoksa silmezdım
oğlum 7 yaşında ben iç çamaşırıyla uyurum. denizde mayo bikini görmüyor mu çocuklar. külot südyenin nesi sorun ki??ya çocuklu bi kadın iççamaşırıyla uyur mu allah aşkına ya... gece çocuk çişe kalkar su ister külot sutyen mi gidiyosunuz çocuğun yanınaçocuk sabah yanınıza gelmiyor mu??? Yani genelde biz kadınlar dikkat ederiz bu şeylere. Çocuk da küçükse yatak odası kapısı hep açık olur çocuk çağırırsa duyalım diye. Bana inandırıcı gelmedi çok saçma.
Herseyı ögrendı kanıt bırakmayacaktır eminimEkran goruntusu alip kendi tlf gonder resimleri bir daha denk gelirse ondna sonra silersin
O zaman biraz bekle bakalim ben bile giris cikis herseyi silerken unutmusum mesela illa unutur kayitli kalir resim olur copte hesaba giris yapmis kutuda kalmis olabilir gosterdigim gibi ama twiter bakamadiysan dedigim sekilde bi dene .. twiter da cok dolaniyorlar n geneldeHerseyı ögrendı kanıt bırakmayacaktır eminim
Bir dahakine denk gelir unutur illaHerseyı ögrendı kanıt bırakmayacaktır eminim
Ben o sekilde yatmam cocuktan yana degilde gecenin yarisi depren olsa kendimi disari o halde atmak zorunda kalirim o yuzden gene bi atlet cok sicakda kapri tarzi pijama giyerin uyurkenoğlum 7 yaşında ben iç çamaşırıyla uyurum. denizde mayo bikini görmüyor mu çocuklar. külot südyenin nesi sorun ki??
çok haklısınız ama ben gaziantepteyim dehşet sıcak yani öyle böyle değil. imkan olsa suda yatarız herhaldeBen o sekilde yatmam cocuktan yana degilde gecenin yarisi depren olsa kendimi disari o halde atmak zorunda kalirim o yuzden gene bi atlet cok sicakda kapri tarzi pijama giyerin uyurken
Bende evde bralet ve mini şortla gezen hatta iç çamaşırlı halimi de sakınmayan biriyim çocuğumdan. Evet bikinili de görüyor. Sorun şu ; uyurken iç çamaşırımız araya maraya girer görünmesini istemediğimiz yer açılır yani nahoş görüntü çocuk için. Yani bu kadar mı açık yazayım anlamanız için.oğlum 7 yaşında ben iç çamaşırıyla uyurum. denizde mayo bikini görmüyor mu çocuklar. külot südyenin nesi sorun ki??
Haklisin canim bursa da oyle asiri sicak.. allahim birde nem var ki sorma.. butun camlr acik yine de yatamiyoruz aksma sicaktan. Bende bazen oyle yatarim ama sabaha kadar uyuyamam zir bela yani uyurum ama sende haklisin insan sucuk gibi oluyor valla .. ama ic camasiti degil de genis bi sort ve atlet olabilir bence o zaman disari cikmak zorunda olsand asorun olmaz tabi .. sicaklik degil de rutubet mahvediyo insaniçok haklısınız ama ben gaziantepteyim dehşet sıcak yani öyle böyle değil. imkan olsa suda yatarız herhalde
tabi özellikle o şekilde yatmıyorum ama arada darlanıp yattığım oluyor. demiş ya birisi evde öyle yatılır mı inandırıcı gelmedi diye. insan evinde istediği gibi yaşar onun için yazdım bunu. ha istersek çarşaf giyeriz istersek çıplak. olabilir yani.
puhaha o kadar ayrıntılı düşünüp yatarsamBende evde bralet ve mini şortla gezen hatta iç çamaşırlı halimi de sakınmayan biriyim çocuğumdan. Evet bikinili de görüyor. Sorun şu ; uyurken iç çamaşırımız araya maraya girer görünmesini istemediğimiz yer açılır yani nahoş görüntü çocuk için. Yani bu kadar mı açık yazayım anlamanız için.
Instagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diyeO zaman biraz bekle bakalim ben bile giris cikis herseyi silerken unutmusum mesela illa unutur kayitli kalir resim olur copte hesaba giris yapmis kutuda kalmis olabilir gosterdigim gibi ama twiter bakamadiysan dedigim sekilde bi dene .. twiter da cok dolaniyorlar n genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?