Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Instagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diye
Telefona mi gidecek kod o halde uyurken yapacaksin hem tlf hem tableti alcan adam uyurken bakcan tek yolu bu.. sadece tlf bakma bu dediklerimi tablette de bak o zaman

Ya zaten gerçekse durum çok vahim, umarım paylaşmamıştır fotoları orda burda
Paylasmistir aksi halde kadin uyanikken hadi foto ceketim deyip izin alarak normal foto cekerdi.. karin yedi 24 yanindayken sadece bakayim da mas yapayim diye kimse boyle acik secik fotolari gizlice cekmez bence..

Instagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diye
Birde sifre sifirlama o buldugun e postaya gidecekti o epostalar tlf da kayitli olan e posta mi.. o zaman sana tlf un da lazim e posta ya gitcej sifirlama ordan tiklayip goreceksin

14 sayfa olmuş okumadım ama inanmayanlar girip twitterda karımı paylaşıyorum ya da örneğin gökhan-selin evli çift tarzı etiketlere bakabilir. Konu sahibi çok çok üzüldüm. İnternetten kontrol ettiniz mi sosyal medyada sizden izinsiz fotoğraflarınızı paylaşmış olabilir. Eşinizin durumda çok fazla birey var gizli pasif anlaşmalı evlilik yapıp evlerine başka erkek bireyler alan. Neyse çok da açıklamayayım.

prosedürü bilmiyorum ama ben gider şikayetçi olurdum bu saatten sonra gözümü karartıp.ben böyle böyle şeyler buldum bu adamın benim görüntülerim paylaştığından/sattığından şüpheleniyorum da diye.polis/savcılık teknik incelemeyle çıkartabiliyor her şeyi silinse yok edilse bile.

Bu durumda kime nasıl acıklama yapacam bilmiyorum annesi babası yaşlı kaldıramazlar cocuklarıma ne diyeceğim

Eşinizle konuştunuz mu pasif olduğunu kabul etti mi, fotoğraflarınızı sitelere bırakmış mı kesinlikle teyit almanız lazım. Tedavilik de maalesef bir durumu yok
Yok konusmadım kesinlikle kabul etmez eğer söylersem ya kendisine yada bana zarar verebilir fotograflar zaten silindi eğer Instagram yada Twitter dan farklı birseyler cıkarsa duramam herhalde yanında annem babam ayrı babam anlayışlı birisi degil annem tekrar evlendi ne yapacagımı bilmez haldeyım cok uzgunum

Twitterin arama moturunda eğer geçmişi silmemişse hangi sayfalarda gezindiğine bakın, mesajlarını kontrol edin. Umarım fotoğraflarınızla karşılaşmazsınız.

Ona göz yumamam ne olursa olsun biter kimse bunu kabul edemez eger gercekten anneyse şimdi ortada birsey yok diye biraz rahatım İçimde sureklı bir sızı var vicdan yapıyorum cocuklarıma zarar veririm bu adam burda durarak kötülük mu yapıyorum diye

Twitterin arama moturunda eğer geçmişi silmemişse hangi sayfalarda gezindiğine bakın, mesajlarını kontrol edin. Umarım fotoğraflarınızla karşılaşmazsınız.
Tamam umarım dua edin elim kolum kalkmıyor o kadar güçlü hissetmiyorum kendimi

Fantezi dünyam rengarenk

Ya senin resimlerini çekmesi kötü.. Ama kadın iç çamaşırı giyiyor olması olayın boyutunu bambaşka yerlere getiriyor. Adam her türlü sapık..Cidden zor durum bunla aynı evde yaşamak aman yarabbi.. insan yüzüne bakmak istemez midesi bulanır

Ben bir twitter adresine denk geldim. Hep cep telefonu ile ilişkiler çekilmiş. Kadın erkek her ikisi de razı ise beni ilgilendirmez ne b.k yerlerse yesinler. Ama bazı videolarda ( evet merak ettim baya inceledim) bence kadınların haberi yok. Çünkü mesela kadın çok çirkin bir vaziyette haberi olsa o şekilde bence yayınlanmasına izin vermez. Bence bazı erkekler eşlerinden izinsiz video çekip yolluyor.
Arkadaşın yerinde olsam bir gun bile beklemez o adamı hayatımdan sonsuza kadar şutlarım. Karaktersiz herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…