- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 18
- 37
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Ya zaten gerçekse durum çok vahim, umarım paylaşmamıştır fotoları orda burdapuhaha o kadar ayrıntılı düşünüp yatarsam
gerek yok kasmaya ya o kadar. sorun adamın o fotoğrafları çekmesi evdeki düşman resmen!
Telefona mi gidecek kod o halde uyurken yapacaksin hem tlf hem tableti alcan adam uyurken bakcan tek yolu bu.. sadece tlf bakma bu dediklerimi tablette de bak o zamanInstagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diye
Paylasmistir aksi halde kadin uyanikken hadi foto ceketim deyip izin alarak normal foto cekerdi.. karin yedi 24 yanindayken sadece bakayim da mas yapayim diye kimse boyle acik secik fotolari gizlice cekmez bence..Ya zaten gerçekse durum çok vahim, umarım paylaşmamıştır fotoları orda burda
Tamam çok sagolun bu aklıma gelmemişti Rabbımden hayırlısıTelefona mi gidecek kod o halde uyurken yapacaksin hem tlf hem tableti alcan adam uyurken bakcan tek yolu bu.. sadece tlf bakma bu dediklerimi tablette de bak o zaman
Birde sifre sifirlama o buldugun e postaya gidecekti o epostalar tlf da kayitli olan e posta mi.. o zaman sana tlf un da lazim e posta ya gitcej sifirlama ordan tiklayip goreceksinInstagramdan cıktı birkac eposta tabletden giriş yapmış şifreyı unuttum yapamadım bildirim gider diye
Evet oyleBirde sifre sifirlama o buldugun e postaya gidecekti o epostalar tlf da kayitli olan e posta mi.. o zaman sana tlf un da lazim e posta ya gitcej sifirlama ordan tiklayip goreceksin
O zaman adamin tlf sart uyurken bakacaksin artik.. evde varsa bilgisayari da kontrol et evde yokkenEvet oyle
TamamO zaman adamin tlf sart uyurken bakacaksin artik.. evde varsa bilgisayari da kontrol et evde yokken
Bu durumda kime nasıl acıklama yapacam bilmiyorum annesi babası yaşlı kaldıramazlar cocuklarıma ne diyeceğim14 sayfa olmuş okumadım ama inanmayanlar girip twitterda karımı paylaşıyorum ya da örneğin gökhan-selin evli çift tarzı etiketlere bakabilir. Konu sahibi çok çok üzüldüm. İnternetten kontrol ettiniz mi sosyal medyada sizden izinsiz fotoğraflarınızı paylaşmış olabilir. Eşinizin durumda çok fazla birey var gizli pasif anlaşmalı evlilik yapıp evlerine başka erkek bireyler alan. Neyse çok da açıklamayayım.
Eşinizle konuştunuz mu pasif olduğunu kabul etti mi, fotoğraflarınızı sitelere bırakmış mı kesinlikle teyit almanız lazım. Tedavilik de maalesef bir durumu yokBu durumda kime nasıl acıklama yapacam bilmiyorum annesi babası yaşlı kaldıramazlar cocuklarıma ne diyeceğim
Yok konusmadım kesinlikle kabul etmez eğer söylersem ya kendisine yada bana zarar verebilir fotograflar zaten silindi eğer Instagram yada Twitter dan farklı birseyler cıkarsa duramam herhalde yanında annem babam ayrı babam anlayışlı birisi degil annem tekrar evlendi ne yapacagımı bilmez haldeyım cok uzgunumEşinizle konuştunuz mu pasif olduğunu kabul etti mi, fotoğraflarınızı sitelere bırakmış mı kesinlikle teyit almanız lazım. Tedavilik de maalesef bir durumu yok
Twitterin arama moturunda eğer geçmişi silmemişse hangi sayfalarda gezindiğine bakın, mesajlarını kontrol edin. Umarım fotoğraflarınızla karşılaşmazsınız.Yok konusmadım kesinlikle kabul etmez eğer söylersem ya kendisine yada bana zarar verebilir fotograflar zaten silindi eğer Instagram yada Twitter dan farklı birseyler cıkarsa duramam herhalde yanında annem babam ayrı babam anlayışlı birisi degil annem tekrar evlendi ne yapacagımı bilmez haldeyım cok uzgunum
Ona göz yumamam ne olursa olsun biter kimse bunu kabul edemez eger gercekten anneyse şimdi ortada birsey yok diye biraz rahatım İçimde sureklı bir sızı var vicdan yapıyorum cocuklarıma zarar veririm bu adam burda durarak kötülük mu yapıyorum diyeÇocuklara anlatmayın tabii, boşanma zamanı anlaşamıyoruz boşanıyoruz diyin böyle sai pık sokmayın beyinlerne.
Eğer boşanmayacaksanız çocuklarınıza çok dikkat edin lütfen karısını paylaşan kızını da paylaşır çünkü
Tamam umarım dua edin elim kolum kalkmıyor o kadar güçlü hissetmiyorum kendimiTwitterin arama moturunda eğer geçmişi silmemişse hangi sayfalarda gezindiğine bakın, mesajlarını kontrol edin. Umarım fotoğraflarınızla karşılaşmazsınız.
Fantezi dünyam rengarenkMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?