- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Aklımdaki soru buydu süpersinSenin çamaşırların eşine nasıl olmuş
Onu bilmiyorum maalesef.Eger paylasmıssa nerden bulabilirim delilleri
ne yaptigi cok da belirsiz sayilmaz. Bakip bakip halleniyodurNe demek neden kızdırdı izinsiz cekıyor ne yaptığı belli degil hangi kadın kabul eder ki bunu
en iyisi taytlar sıkıyor evde hiççç rahat değil paçalı don favorimdirrrrDemekki benim adam benimkileri giyecek olsa vay halimize
Pamuklu nine donlarım var benim
Hıc bırseyı kabul etmez
Hoslanmıyorum telefon da neden cıplak fotom olsunne yaptigi cok da belirsiz sayilmaz. Bakip bakip halleniyodur
Bıyık kokusu aldım... Bekliyorum
Maalesef silindiOnun resimlerini almadiniz mi
Hala anlamadım.Turkcem bir Di diyorum off taktınız
Bende paçalı yokta külotlarım nine donu. Pamuklu ve geniş olmazsa kaşıntı yapıyor. Tedbirli hatunum vesselam. Eşimede gelir giymek isterseen iyisi taytlar sıkıyor evde hiççç rahat değil paçalı don favorimdirrrr
Tamam filmdelisi haklısınHala anlamadım.
Türkçenizin 1 olmasıyla herhangi bir cümlenin başının sonunu ayırt edemiyor olma bağlantısı fazla fazla alakasız da neyse...
valla arkadaşım ben de tuhafım bu konuda ayakkabı çanta saat hep dünya markası ben de ama iş donlara atletlere gelince onlar a101 ve madam moss dan ha ha haBende paçalı yokta külotlarım nine donu. Pamuklu ve geniş olmazsa kaşıntı yapıyor. Tedbirli hatunum vesselam. Eşimede gelir giymek isterse
Ajajahahaha daha ne kadar spoiler yiyebilirdik ki bi filmden. Bıraaaava makbiiile bıraaavaaklima danimarkali kiz filmi geldi. Ressam kadin modeli gelmeyince kocasina kadin kiyafetleri giydirip onu ciziyordu sonra kocasinin cok hosuna gidip gizli gizli karisinin kiyafetlerini giymeye basliyordu en sonunda cinsiyet degistirme ameliyati olup ölüyordu. Odullu guzel bi filmdi tavsiye ederim
otur sıfır de filmdelisi en iyisi .1 bile fazlaHala anlamadım.
Türkçenizin 1 olmasıyla herhangi bir cümlenin başının sonunu ayırt edemiyor olma bağlantısı fazla fazla alakasız da neyse...
Ne yapıyım caresız olunca boyle oluyorVar mı böyle kişiler , tabi ki var.
Ancak sizin " ne yapayım ben " diye sormanız konuyu gerçeklikten uzaklaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?