- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.972
- 598
- Konu Sahibi Gumruuuyyy
-
Sonunu vermeseydin bariaklima danimarkali kiz filmi geldi. Ressam kadin modeli gelmeyince kocasina kadin kiyafetleri giydirip onu ciziyordu sonra kocasinin cok hosuna gidip gizli gizli karisinin kiyafetlerini giymeye basliyordu en sonunda cinsiyet degistirme ameliyati olup ölüyordu. Odullu guzel bi filmdi tavsiye ederim
Kurcalamadım whatsaap bir fotograf atacaktım o zaman gördumMadem boşanmayacaksınız neden kurcalıyorsunuz adamın telefonunu?
Sizi çaresiz kılan ne. Konunun doğru olduğunu var sayarak yazıyorum. Adam bugün resimlerinizi birilerine servis eder yarın da sizi. Bunu göze alabiliyor musunuz? Bu kadar geçerli sebepleriniz varsa aileniz de arkanızda durur.Ne yapıyım caresız olunca boyle oluyor
Fulin Arıkan senmisin canımMrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
Google'dan resimli arama yapabilirsin resimler sendeyse.Eger paylasmıssa nerden bulabilirim delilleri
Ne yapıyım caresız olunca boyle oluyor
Dogru haklısınız burada birisi bakıp bakıp hallenıyordur dedi aklıma sadece o geliyor ama dıger kendisini kadın camasırları giyip cekmesi aklımı cok karıştırıyorSizi çaresiz kılan ne. Konunun doğru olduğunu var sayarak yazıyorum. Adam bugün resimlerinizi birilerine servis eder yarın da sizi. Bunu göze alabiliyor musunuz? Bu kadar geçerli sebepleriniz varsa aileniz de arkanızda durur.
Her zaman net konusuyorsun haklısın ne deyim sadece suc mu diye ondan da merak ettim konu actımNasıl çaresiz mesela ?
Boşanan kişilerin hepsi süper lüks hayatlara mi sahip oluyor ?
Hepsinin ciddi gelirleri mi var ?
Yani siz burada gerçek olabilirsiniz , sahte de fakat yine diyorum böyle hayatlar var evet ancak çocuklarını ve hayatlarını düşünen hiçbir kadın " çaresizim bu yüzden susuyorum " demez.
Bir süre belki susar gibi yapıp, hayatını kuracak hale gelince tekmeyi basar, hepsi bu kadar.
Sormaya gerek yok.
Soran kişi , " ne yapayım, bosanilir mi " diye soruyorsa ya sahtedir ya da hayatı çöp yapmayı seviyordur.
Konuşacak pek bir şey yok yani bu konuda.
Her zaman net konusuyorsun haklısın ne deyim sadece suc mu diye ondan da merak ettim konu actım
Sadece benim fotograflar varBoşanma davasında ciddi bir sebeptir ve çok işe yarar evet ancak elinizde delil birakmamissiniz.
Benim fotograflarım olması da gecerlı sebep miBoşanma davasında ciddi bir sebeptir ve çok işe yarar evet ancak elinizde delil birakmamissiniz.
Ya bosverın o gıydıklerı onda kalsın,kendinize baska alırsınız diyecegim de,gece pişti olacaksınız dantelli dantelli ayy.Ne yapıyım caresız olunca boyle oluyor
Ay öylemi ayYa bosverın o gıydıklerı onda kalsın,kendinize baska alırsınız diyecegim de,gece pişti olacaksınız dantelli dantelli ayy.
Ne demek neden kızdırdı izinsiz cekıyor ne yaptığı belli degil hangi kadın kabul eder ki bunu
Ahhahhaaa abi yaaa işin mi yok gece gece,git yat zıbarAy öylemi ay
Whatsaap wep indirdim bırsey yok sadece yanında calıstıgı adamdan süphelenıyorum çok sapık çünkü esime yattıgı kadınları neler yaptığını anlatıyormuşCanim kendisi icin cekmisse sikinti yok cinsel anlamda problem yasiyiruz demissin belki kendini yine seninle tatmin ediyor bu guzel bisey en azindan pis birsey izlemiyor...ama kendi de sizin camasirlari giyip foto cektirmesi kafa karistirici...ins hem kendi fotolarini hem sizi baskasina yollamiyordur...Keske wp falan da baksaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?