Kocam üzerime yürüdü

Benim kitabıma göre bir ölçü söz konusudur eylemlerde. Sözlü tartışma varsa karşılığı da aynı olmalıdır. Öbür türlü orantısızlık oluyor.
O yüzden de sen de iğrenç birisin diye hakaret etmişsin, üstüne yürümek de ve sert dokunmakta haklı diyemeyeceğim. Bu şeye benziyor, sen de çeneni tutsaydın o zaman dayak yemezdine benziyor. O sebeple ben hak etmişsin diyemem bu olayda.
Kavga sözlüyse sözlü olarak devam etmeli, eliyle ittirip dövmeye yer aramayacak.

Üslup üslup denmiş ama kadın da ana bacı sövüp, hakaretler etmemiş. Evet mangal demirini yıkamayıp devamlı soğan sürtmek iğrenç. Orada et, tavuk pişiyor pişen şey yeniyor.
Eşi de yakın zamanda anlaşmaya varmış, bundan sonra yıkayalım demiş kadın da bu karardan sonra yıkamak için ısrar etmiş.
Karşılıklı fevri davranılmış ama bunun bedeli kadının üzerine yürüyüp haklı çıkmak değil

Siz bu kafayla kocasını aldatan kadin öldürülse hak etti dersiniz. Hani bu küçük olayda çileden çıkması normalse büyük olayda da büyük tepki normal o zaman

Eleştirmek şiddeti çağırmak değildir. Konuyu çarpıtmak için aşırı uçlara kaçıyorsun, ama boş sizi haklı çıkarmaz. Eleştirmek ve şiddet çok farklı şeylerdir. Yanlış bulmak, öldürmek gibi ağır bir olayla aynı bulmak sizin yapacağınız bir şey benim değil.

+1 bence de pis, yüzüne söylenince zoruna gitmiş. Pis tencerede yemek yapıyor muyuz ki pis ızgaradan yiyelim, kendisi yesin çok merakliysa.

+1 bence de pis, yüzüne söylenince zoruna gitmiş. Pis tencerede yemek yapıyor muyuz ki pis ızgaradan yiyelim, kendisi yesin çok merakliysa.
Bide başkası görüp pisliği yıkamış onada utanmıyor hiç hala öğkk valla ben şu ızgara gibi olan ucuzlardan alıp 2 kullandiktan sonra atiyorum iyi zehirlenmiyorlar

Bide başkası görüp pisliği yıkamış onada utanmıyor hiç hala öğkk valla ben şu ızgara gibi olan ucuzlardan alıp 2 kullandiktan sonra atiyorum iyi zehirlenmiyorlar
Aynen ya rezillik, cidden milletin evinde bir şey yerken iki kere düşünülecek

Etkiye tepki dediğimiz şey kötü söze kötü söz olur anca . İğrenç dedi diye ittirmek ( fiziksel ) olmaz. Üslup üslup diyen arkadaşlar erkekler azıcık kötü söze yörüngeden çıkıyor ( ittirecek kadar ) ve siz bunu normal buluyorsunuz ?

Keşke çıksaydı….. öyle kırıldım ki gidip boşanmak istiyorum ama vicdanen tabi böyle bir olayla boşanmak olmuyor en azından bahanem olurdu. Bana sensin igrenc desin ittirmek ne ya
Bir sonraki hamleyi mi bekleyeceksiniz? Bence hem kadın hem erkek bu noktaya gelinmemeli. Biraz sinsi olun, bana elletmiyor yıkatmıyor diyip çekilin kenara. Bırakın kirli ızgarayla rezil olsun. Millet biz bunda pişen şeyi yemeyiz desin. İyilikten anlamayan kocaların ayıbını kapatmayın, ver şunu yıkayalım rezil olmayalım demeyin. Laf söyleyene haklısın kardeş ben de yıkamak istiyorum yıkatmıyor diyin. Bakalım milletin üstüne de yürüyüp ittirebilecek mi hanzo. Erkeklerde var böyle mangal bbq fantezisi. Mağara dönemi genlerini taşıyorlar hala.

İğrençsin=sözel şiddet
İttirmek=fiziksel şiddet
Durum 1:1
Başlatan siz, köpürten o.
Bilemedim ben şu an karar veremedim, şartlar eşit gibi.
Ama işin perde arkasında ego savaşı var.
Bugün mangal demiri, yarın çamaşır mandalı.
Bu ego savaşı üzerine çalışmanız gerekiyor

Eşini savunmuyorum da uzatmanın anlamı ne? Aşırı tahrik etmişsin. Eşin işteyken yıkasaydın olmaz mıydı?

erkekler de öyle bi algı var sadece yemesini bilirler yok yıkanmazmıs biraderim o leş gibi ızgarada ateş eti görmez zaten cok kaliteli bi malzemeden yapılmıyor atla deve değil paslansa da yenisini alır geçersin ne uzattın yani sen de az değilsin abla ama isterse bi kürdan olsun inatçı biri varsa karşında geçmiş olsun tedbirli ol mesela ondan cocuk yapmak için acele etme ve uzatma da bu konuyu eşini davranışlarını izle ben böyle pis ızgarada yiyemiyorum içim almıyor diyerek hala seni önemsemiyorsa bi gözden geçir ilişkinizi sakin kalmaya calıs ama nazara gelmeyin saffat suresi falan oku

Fiziksel şiddetin asla bir nedeni olmaz ne yaparsanız yapın asla şiddeti hak etmiş olmazsınız onu bir kenara koyalım ancak "ne kadar iğrenç bir insansın" kelimesi çok ağır bana göre bu psikolojik şiddet, kişiliğine hakaret. Çok çok ağır olmuş bu. Ben de kavga anında bazen lafımı bilmiyorum sizi anlıyorum, ben artık şöyle yapmaya çalışıyorum kişiye değil de davranışa vurgu yapıyorum. Ne terbiyesiz insansın demiyorum da bu yaptığın terbiyesizlik oluyor artık diyorum mesela. Yarın öbür gün o da size iğrenç insansın vs. dese dozu artarak devam eder karşılıklı saygı kaybolmuş olur.

Yılda anca bir kez piknik yaparız babam demiri yıkar sizin eşiniz pis nasıl mideniz kaldırıyor. yemek yemeyi.

Haketmissin diyemem ama keşke iğrenç falan demeseydin. Piknikten donsugunuzde esin yokken yikayabilirdin bu arada konu sahibinin söylediğini normallestirenlere de sunu sormak istiyorum esiniz size iğrenç bir insansın dese ne hissedersiniz.

Yılda anca bir kez piknik yaparız babam demiri yıkar sizin eşiniz pis nasıl mideniz kaldırıyor. yemek yemeyi.
Kullanmadan önce soğanla temizliyoruz güya işte olduğu kadar. Normalde piknikte yıkanıp gelinmesi lazım ama bazen olabilir insan unutabilir yıkama malzemesini dimi o zaman da evde yıkarsın yani büyük bisey değil ama yok sanki evde yıkanmaz diye kiyameti kopardı ya pis pis belki bjr ay bekleyecekmiş sonra soğanla yıkayacakmışız

Evde de pis tencereyi soğanla ovala ona özel onda yap artık yemekleri. Kendi pisliğinde debelensin terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…