Kocam üzerime yürüdü

Eşini savunmuyorum da uzatmanın anlamı ne? Aşırı tahrik etmişsin. Eşin işteyken yıkasaydın olmaz mıydı?
Ya biz bu herifleri neden hep biz idare etmek zorundayız ben dediğimde o he deseydi o zaman hayır sanki kadın pis birşeyi temizlemek istemiyorda tersi oluyor her gün ayrı şasıriyorum bu kk ta

Siz bu kafayla kocasını aldatan kadin öldürülse hak etti dersiniz. Hani bu küçük olayda çileden çıkması normalse büyük olayda da büyük tepki normal o zaman
Bu asla kabul edilebilir degil Allah korusun ama ben yukarida ki yorum yapan hanimefendiyi anladim. Acikcasi uslubunuz eger hep boyleyse cok uzucu ve tahrik edici ben bi kadin olarak esim bu uslupta bana konussa dolup dolup ona bir gun patlayip ofkemi kusabilirim karsidaki de insan robot degil. Saygi sevgi bekliyorsak bizde oyle olmaliyiz bu tabiki hasta ruhlu, patolojik vakalar icin gecerli degil onlara ne yapsan degismez! Esinizin patolojik klinik bir vaka oldugunu dusunuyorsaniz o ayri .

Elin kalkmasıyla inmesi arasında hiçbir fark yok şiddetin ve hakaretin bir adım daha ilerisi yok,haklı olduğunuz bir konuda yanlış tavır sizi haksız duruma düşürmüş,mangalın üstünde et pişiyor be birde soğanla silinip yıkamadan kullanılırmı o konuda benim bile psikoljim bozuldu.

Kusura bakmayın ama sizin insanı çileden çıkaracak davranışlarınıza ne demeli.Niye sinir uçlarıyla oynuyorsunuz ,bir de marifetmiş gibi anlatmışsınız.Baştan sona hatalı sizsiniz.Tamam temizleyin de böyle mi söylenir bu. Böyle devam ederseniz bu adam da sabır taşı değil,çatlar bir gün.

eşim bana iğrenç bir insan dese “ sensin iğrenç” derim maksimum.

senin anladığın dilden konuşurum diye tehdit etmem. buradaki sorunu nasıl göremiyorsunuz da adamın tahrik edildiğini iddia ediyorsunuz gerçekten anlamadım ya.
adam tehdit ediyor, eşinin üstüne yürüyor. üstelik “iğrenç bir insansın” denmesine karşılık cevap da veriyor zaten. “ben senin iğrençliklerini söylüyor muyum” diyor. demek ki konuşarak tartışabiliyorlar zaten.

sizler kıymetli eşlerinize saygıda kusur etmezsiniz, her dediğini idare edersiniz o halde. en ufak bir krizinizde de kocanız tarafınızdan tehdit edilip oturursunuz bir köşede.

Ya biz bu herifleri neden hep biz idare etmek zorundayız ben dediğimde o he deseydi o zaman hayır sanki kadın pis birşeyi temizlemek istemiyorda tersi oluyor her gün ayrı şasıriyorum bu kk ta
"Bu sebeple boşanmak istemiyorum" demiş demek ki idare edesi var. ayrıca adamın burnunun dibine girip hadi hadi demiş ben olsam ben de ittiririm.

Bu sebeple boşanası yoksa uzatmasın.

Ya her zaman uslubu bu sekildeyse ? Adam 10 tane bu usluba susup 1 inde bu sekilde
Yaptiysa hic hu acidan bakmiyorsunuz bana bu uslupta konussa esim 1 susar 2 uyarir 3 neyse derim ama bir noktadan sonra ofkemi kusabilirim. Acikcasi uslup en onem verdigim sey. Klinik vaka ruh hastasi kocalari tenzi ediyorum!

"Bu sebeple boşanmak istemiyorum" demiş demek ki idare edesi var. ayrıca adamın burnunun dibine girip hadi hadi demiş ben olsam ben de ittiririm.

Bu sebeple boşanası yoksa uzatmasın.
Tam benim yapacağım şey bana diklenecek öyle senin anladığın dilde konuşmak lazım diye üstüme gelecek konu sahibi iyiymiş ben kafayı çakmiştım muhtemelen bu hayata kimseyi idare etmeye gelmedim beni idare edecekler çok istiyorlarsa

E tamam işte konu sahibi senin gibi değil ki. Yine diyorum kararını değiştirdiyse okumadım da üstüne basa basa mesajında " bu sebeple boşanmak istemiyorum" demiş. Sen bu raddeye gelecek olsan arkana bakmayacak Bir kadınsın, o değil. Büyük ihtimalle Sudanlı kocasıyla barışıp ona çeşit çeşit sofralar bile kurmuştur .

Bence konunun boşanmayla ilgisi yok herkes kocasına çok ponçikmiş gibi davranmayı bırakmalı bence hepimiz kavga edip tartışiyoruz kadın haklı niye boşansın dövüşmûşler bitmiş

Konu sahibi niye linçlenip haksız bulunuyor anlamadım. Adam bok böceği gibi yaşıyor. Neymiş mangal teli yıkanmaz soğanla silinirmiş. Nefret ediyorum pis insandan. İğrenç bir insan tabii ki kocası. Böyle demekse daha şıktı ama yine de bunu söylemenin karşılığı şiddete meyletmek olmamalı.

Bence konunun boşanmayla ilgisi yok herkes kocasına çok ponçikmiş gibi davranmayı bırakmalı bence hepimiz kavga edip tartışiyoruz kadın haklı niye boşansın dövüşmûşler bitmiş
Detayları okumadım ama sinir anında karışıklıklı olarak sakinleşme taraftarıyım, bu kavgada ben uzatmam diğer kavgada kocam. Bunun da kötü Bir şey olduğunu düşünmüyorum ,en azından benim eşim açısından Bu ;" ben erkeğim, sözümün üstüne söz söyleme" savaşına dönmez.

Benim kocam yıkamayalım dese okey, canıma minnet der geçerim 3-5 liralık tel değil mi? Atarım çöpe çok da umurumda olmaz. Diğer piknik döneminde de eksik listesine tel eklerim.

Böyle yorumlar görünce o kadar sinirleniyorum ki o zaman adam böyle bir şey söylerse kadın üstüne yürüsün tehdit ederek konuşsun o zaman da o erkek gururu incinir derdiniz. İyi misiniz konuşmayı mı unuttuk ki böyle bir şey yapıyoruz. Kadın zaten ne kadar iğrençsin dediğin de karşılık olarak senin ne iğrençliklerin var biliyoruz demiş, ekstra üstüne yürüyüp parmağını omzuna vura vura konuşmasın da nasıl haklı bir sebep görebilirsiniz. Kadının söylediği cümleye zaten karşılık verilmiş.

Bir insan yıllarca aynı demir üstünde et pişirirse iğrenç midir değil midir? Bana bunun cevabını verebilir misiniz?
Ben benimkine derim şahsen. O da güler, evet iğrencim der. Anasına sövmedim ya, ne diye üstüme yürüsün?
Ben biraz daha titiz biriyim, arabasını kirli görünce falan pis insan diyorum gayet.

Ben yerinizde olsam yıkamak için ısrar etmez ama bir daha o tel üzerinde pişen bir şeyi yemezdim. Birileriyle de gitmezdim mangala falan. Eşiniz pis telde yesin dursun kendisi.
Sizin dediğiniz laf hoş değil ama bunun karşılığı üzerinize yürümek değil.

Ben benimkine derim şahsen. O da güler, evet iğrencim der. Anasına sövmedim ya, ne diye üstüme yürüsün?
Ben biraz daha titiz biriyim, arabasını kirli görünce falan pis insan diyorum gayet.
Diyorum ya zaten 2 ciye bu ne pislik deyip atmiştim kk da bu kocaların her moka incinmeleri beni benden aliyor sanki kadın olan ben değilim o beni idare etsin bana ne

Yıkama boşver kendi pisliğinde çürüsün. Sanki adama zorla al sen yıka demişsin gibi. Üstelik orda milletin önünde de mahcup duruma sokmuş,bundan sonra mangal demirini yıkarız diye karar almanıza rağmen böyle davranmış. Ne demek demir yıkanmaz? Bir de burda adama hak verenler olmuş hayret bir şey.

Başka bir versiyonundan bahsedelim.
Cahil bir adamsın: sözel şiddet
Adamın tokat atması: fiziksel şiddet.
Nasıl şartlar eşit olabilir? Sizin örneğinizde de eşit değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…