Kocam ve ailem

Cok sinirlisin galiba biraz sakinleş sonra yaz hic bir şey anlaşılmıyor

Hiç bişey anlamadım
Ama ayrılma kararı almışsınız, napıcam ben derken avukat tavsiyesi soruyrosunuz herhalede?

Sizin asıl sorununuz lohusalığınızda yanınızda annenizin ya da kayınvalidenizin kalmaması değil ki doğumunuz ağır geçmediyse 40 gün yanınızda birisinin durmasına gerek yok tek başınıza bebeğinize bakabilirsiniz.

Sizin üzerinde durmanız gereken probleminiz eşinizin size sevgisi ve saygısının olmaması, borçlarını sizin üzerinize yıkması.
Eşiniz sorumsuz birisi, ne eş olabilir ne baba olabilir karısını kafasına göre evden kovan bir koca dize gelmez, ya boşanırsınız veya benim koca da bu model bir koca deyip yaptıklarına katlanırsınız.

Bebeğiniz olması boşanmaya engel değil, zaten küçük olduğu için velayeti size verilir.

Sezeryan olduk ama

Sezeryan olduk ama
Ben de sezaryenle doğum yaptım, ki bundan 28 yıl evvel sezaryen daha ağırdı. Dikişlerinizde bir sorun olmadıysa, doğum sonrası komplikasyonlar oluşmadıysa kendinize dikkat ederek bebeğe bakabiliyorsunuz, doğum yaptığımda kimse evimde kalsın istemedim.

Eşinize çok kızdım anneye en çok ihtiyac duyduğunuz zamanda anneyi evde istememek ne demek. Ne kadar düşüncesiz bir adam. Diger maddi konular ayrı bir sorun zaten. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…