Kocam ve ailem

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba kizlar sorunlarım var
Dogum yaptım annem kalacaktı başımda benim evimde ama kocam 3 gün baktirdi mutfak rezalet olmuş gibi vs saygısızlık yaptı kaynanam annemi aradı o akşam bizi sordu ortada gezer dedi böyle oldu böyle olacağını bilseydim vermezdim vs dedi onlarda alcakmiydik oğlumu yenemedik aldık dedi tartistilar ondan gorumcede girdi laf saymaya başladı anneme annemde teli kapattı
Gitti bizim evden kocam ondan sonra lohusalimda 40 gün boyunca tartıştık aileler yüzünden kocam benim ailemi istemiyor onlar geldiğinde eve gelmiyor onlarla oturmuyor 40 im çıktıktan sonra 2 sefer gittik iki tarafada ondan sonra annemin babamın teline bakmıyor babamda benim telime vs niye bakmıyorsun vs diye sordu
Ben sigara aldim yatırımlik borca babamla konustun vs benle konuşmadın gibisinden
Yaptığı yanlışları ilk kocamla konuşuyorum anlamıyor dinlemiyor gel dogum oncesi borclari kapatalim dedim 2 yıldır evliyim evlendigim günden beri kocamin borçlarını ödüyorum surekli tek çekim yapıyor ödemiyor ysni birikiyor borç ben ödüyorum takilarimla
Simdi ise babana anana bakmicam diyip duruyor birde tek çocuğum ben annemin babamın telinebakmiyor gitmiyor bakmam diyor tartışıp duruyoruz ben ayrılma kararı aldım kac kez en sonunda ayrılalım dedim pilini pirtini topla git dedi bana şimdi iki tarafada gitmiyoruz napcam ben

Yazıdan bir şey anlamadım. Ama eşiniz ailenizle telefonda vs görüşmek zorunda değil ki, kendiniz görüşün eşinizle ne işleri var hiç anlamadım. Ayrıca bu kadar sorunlu ilişki içinde gerçekten çocuk şart mıydı

Çok dağınık yazmışsınız, anladığım kadarıyla burnu borçtan çıkmayan,sorumluluk bilmeyen,annenize babanıza saygısız, küstah ,her an sizi evden kovmaya meyilli bir adamla evlilik sürdürüp bir de çok lazım gibi çocuk yapmışsınız.Yine değeriniz yok yine yok...... Bosanmak yerine iki tarafa da gitmemeyi seçerek masum ailenizi cezalandırma.Sizi evden kovan kocanın dizinin dibine cökmüşsunuz.Sizin için gelecek çok sürprizli olmayacak, yaşadıklarınız yaşayacaklarınızin fragmanı........

Ben anlamadım mevzuyu. Tamam kocanız ailenizle görüşmek istemiyormuş ama neden istemediği kısmı yok bende. Biraz düzenleyin isterseniz konunuzu. Anlaşılmıyor çünkü.
Kocamin surekli kredi kartına borç yaptırıyor patronu kendide tutumsuz 1 yıl içinde bütün boclari ödedim takımlarıyla yatirimlik sigara alıyor anladınmi borclari kapattık bu yıl hamileyim aynı hatayı yine yaptı bu sefer babama söyledim babam babasıyla görüştü derken yine aynı bu sefer dogum yaptım ailemi istemedi 3 gün kaldı ailem lohusaligim kotu geçti ve ayrılmak istediğimi soyl

Kaynana ve görümce annene sayarken sustun mu? Kocana bakacagina anne babana bak.

İs yerinde yatirimlik sigara alıyor zam gelcek diye kredi kartı ile o parayı car cur ediyor
Yatırımlık sigara mı? Bundan kar edeceğini düşünen insan net durgun zekalıdır Ben de diyorum bu sigaralar ara ara nereye kayboluyor, bulamıyoruz hiç bi yerde. Sizin kocanız stokluyormuş.

Konuyu anlamadım gerçekten. Kim kime ne demiş, ne olmuş? Ne noktalama işareti ne büyük küçük harf ne cümle öznesi var. Sadece “dedi”lerden oluşan bir dert

İlginç bir hayatınız var. Türkçeniz kadar ilginç. Bir de "vijina" diye bir konu açmışsınız, ona gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…