kocam ve ailesi fikir verin lütfen...

Hem eşim beni seviyor diyorsunuz hem eşinizin sizi ailesine ezdirdiğini söylüyorsunuz seven insan sizi istemediğiniz biriyle konusmaya zorlar mı Allah aşkına!!!

Tavrınızı koyun.

eşim beni konuşmaya zorlamıyor zaten bende eşimin ailesini sevmiyor değilim seviyorum bana bi kötülükleri yok ben sadece eşimin onlara çok düşkün olduğundan şikayetçiyim

eşim beni konuşmaya zorlamıyor zaten bende eşimin ailesini sevmiyor değilim seviyorum bana bi kötülükleri yok ben sadece eşimin onlara çok düşkün olduğundan şikayetçiyim

düşkün olması onların her dediğini yaptırmaya zorluyor maalesef.
buda evlılıgıne yansıyor.

5 sene olmuş kendi ailesini kurmuş kendi kaarlarını kendisi vermesi gerektiği anlamış olması lasımdı..
bu saate sonra deiştiremezsin die düşünüyorum zor bi durum ne kadar şöyle yap böyle yap desekte eşini sen tanıyosun
nasıl yaklaşman gerektiğini biliosundur çözüm bulmazsan ilerde daha da cok sıkıntı çekeceksin

Beş yıldır değiştiremiyorsam ve ayrılmadan yoluma devam etmişsem çok kurcalamadan yine devam ederdim yoluma.

otur güzelce konuş bence...
ayrı bi ev olduğunuzu kararlarınızı kendinizin vermesi gerektiğini söyle....
nedir bu zaaf ben anlamıyorum artık ya...

düşkün olması onların her dediğini yaptırmaya zorluyor maalesef.
buda evlılıgıne yansıyor.

onlar gelipte şunu yap demiyor kendisi
mesela örnek veriyorum:
ev alıcam diyor onlar seviniyor tabi oğlum alabiliyorsan ne mutlu diyor yani gidipte ben ev alıyımmı demiyor alıcam diyor ama onlardanda onay bekliyor...

mesela örnek veriyorum:
ev alıcam diyor onlar seviniyor tabi oğlum alabiliyorsan ne mutlu diyor yani gidipte ben ev alıyımmı demiyor alıcam diyor ama onlardanda onay bekliyor...

kısacası sorun eşinde.
otur konus eşinle ama uzuncaaa olsun.
gerçi pek değişeceğini sanmıyorum ama
sen yınede şansını dene.

mesela örnek veriyorum:

Ozaman abartmışsınız kusura bakmayın ama..Ev araba almak öyle ufak tefek şeyler değildir herhalde büyüklerine sorup akıl almak ister..Evine alacağı çöpü bile ailesine soran erkeklerden değilse ne diye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum:19:

ev araba aldığında danışıyorsa bu normal ama evine alacağı örneğin bir kilimi bile ailesine danışıyorsa buna sinir olurum:23:benim kocam da anne babasına düşkündü ama bu kadarını da yapmazdı alacağımza kendimiz karar verirdik.şimdi eltim ve kaynım hakkında konuştuğumda da hiç bana beni kardeşimden soğutmaya çalışıyorsun demedi.5 yıldır eşin böyleymiş kolay kolay değişeceğini sanmıyorum ama yine de iyilikle sabırla konuşmaya devam et belki birgün seni anlar.birde şunu söylemek istiyorum eğer ailesinin size bir zararı yoksa yuvanı dağıtmaya çalışmıyorlarsa çok da üsteleme canını sıkma:31:

Aaa eski eşimi gördüm bi an :) Bacım 5 yıldır bir adam değişmemişse onun davranışları kalıplaşmıştır.Ben 2 ay aynı evde kaldım çok afedersin ama adam neredeyse koynuma girerken bile annesinden izin alacaktı düşün artık... Allah yardımcın olsun canım.

valla aynı sorun bende de var..esya konusunu bılemıcem cunku aynı evdeyız:2:ama esımde aılesıne cook abglıdır tamam herkes anne babasını sver bızler de cok sevıyoruz ama bu erkeklerın evlendıkten sonra aılesıyle bambaşka bır sey oluyor bence:47:benım kı de annesının etkısınde cook kalır ve bu ılıskımızı cok etkılıyor...ıstedıgı zaman annesıne restını ceker ama karsıdakı ben olunce benım aılem olunca o zaman akan sular durur..haksız taraf dırek ben yanı..bende bu durumdan cok sıkılmaya basladım ben degıstıremedım ama eger basaran varsa formulu beklıyorum acılen...ha ben demıyorum onları atsın hep ben hep ben olayım dıye ama o tam tersını yapıyo annesı bana nun yanında bısye soylese bıle gıkı cıkmaz korkusuna...ne gıcıklar yaa...

Back
X