Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Merak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.
Olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama telefonu ortada, eve hep erken geliyor hep ilgileniyor vs. Suan bi problem göremiyorum zaten bişey olsa bana bulaşırlar uğraşırlar kesin

Olabilir hepsi ihtimal dahilinde ama telefonu ortada, eve hep erken geliyor hep ilgileniyor vs. Suan bi problem göremiyorum zaten bişey olsa bana bulaşırlar uğraşırlar kesin
Haberi var mı herkesin evlendiğinizden, siz ondan haber verin.

Bağımlılık söz verdim tutmam lazım ile geçmez. Tedavi olması lazım.

Şuan tabii ki biliniyor boyun eğmedim haber dahi vermedim koydum her yere fotomuzu. O da tepki vermedi bişey söylemedi. Eski eşi uğraşıyor mesela işi varmış geçen gün çocuğu alamamış, benim haberim bile yok. Kadın durmadan "karın cocugu istemiyor o yüzden böyle yaptın" gibi abuk iftiralar atıyormus. Ki kac kere ağırladım cocugu kendim dedim getir eve degisiklik olsun diye getirdi kaç def. evlendiğin gibi seni bosatıcam sana huzur yok demis neler neler kendim okudum yazdıklarını şok oldum. Bende her yerde engelli zaten bana ulaşamıyor.

Çocuğu eksik kalsın şimdilik, siz almışsınız bir çocuk zaten.

Merhaba. Kumar dediğiniz bildiğimiz oyun mı yoksa bitcoin, borsa vs mı?

Malesef eşiniz kumar bağımlısı gibi duruyor bu yazdığınızdan…

Size tavsiyem paranızı ayırmanız. Çocuğunuz var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…