- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
değişik valla ne diyimYa parasızlık dışında her şey güllük gülistanlık işte, tek sorun para. Geri kalan her şey affedilebilir. Bakınca adam da tam kendine göre birini bulmuş. Birbirlerini didikleyip dururlar işte negzel.
Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
onun yerine bebiş istemişler belki evlilikleri düzelir diyeSiz hani boşanıyordunuz.
Adamın eski evliliğinden olan çocuklar evliliği kurtarmayı başaramamış, eski sevgilisinden olan çocuğu evlenmelerini sağlayamamış ama bunların evliliğini kurtarıp adamın kumar oynamasını engelleyecek.onun yerine bebiş istemişler belki evlilikleri düzelir diye
Olay bide sadece kumar değil ki.. işe yaramazın bi ton falsosu var .. hatta yanlıs hatrlamıyosam kadının üstünden geciniyodu smdide paeasını kumara basıyo diyo.. pardon o para tutamıyo diyokonu bana bi garip geldi. adam kumarbaz ama kadın sanki hiç böyle bir şey yokmuş da aldığı birkaç çeyreği yerine koymuyor diye tartışmışlar gibi olağan bir şekilde anlatıyor. buradaki konuları okuyunca acaba bazen benim hayatımda da dışardan bakınca böyle saçma sapan olan ama benim göremediğim neler yaşanıyor diyorum açıkçası
affetme ve boşanamama konuları gerçekten olay. kimsesi yoktur küçük çocuk vardır işi gücü yoktur bi nebze anlarım da burda işi gücü olan kadınların abuk subuk adamlara paspas olmasını hayretle okuyorum cidden. akıl tutulması yaşıyorlar resmen. hele yurt dışında olan versiyonları saç baş yoldurmalıkOlay bide sadece kumar değil ki.. işe yaramazın bi ton falsosu var .. hatta yanlıs hatrlamıyosam kadının üstünden geciniyodu smdide paeasını kumara basıyo diyo.. pardon o para tutamıyo diyo
Bunu sorguluyosan acaba hayatımda göremedğm bsey var mı diye zaten emin ol gayet normal bi hayatın vardır..
bende burdaki konuları okudukca bi ara ben mi yanlıs yaptm ya herkes herseyi affediyo diyodm..
Unutmayalım burası bdv burda normal bsey yok
Ya nasıl böyle küçümsebiliyorsunuz hala para sorunu diyorsunuz hanımefendi sizin sorununuz para değil kocanız kumarbaz, siz de Çanak tutuyorsunuz.O hala aklımın bir köşesinde zaten son bi şans istedi verdim para dışında bir sorun yok suan aslında
Bırak elindeki avcundakini de yedirsin, başka türlü çekip gideceği yok herifin.Ya nasıl böyle küçümsebiliyorsunuz hala para sorunu diyorsunuz hanımefendi sizin sorununuz para değil kocanız kumarbaz, siz de Çanak tutuyorsunuz.
Allam yurtdısında olsam asla cekmem ya değil kocamı kmseyi cekmem bananneeeeaffetme ve boşanamama konuları gerçekten olay. kimsesi yoktur küçük çocuk vardır işi gücü yoktur bi nebze anlarım da burda işi gücü olan kadınların abuk subuk adamlara paspas olmasını hayretle okuyorum cidden. akıl tutulması yaşıyorlar resmen. hele yurt dışında olan versiyonları saç baş yoldurmalık
O istiyor ki kocası kumar oynamayı öğretsn bassınlar 30k kazansınlar 500k.. bence adam öğretmiyo diye kızdı buYa nasıl böyle küçümsebiliyorsunuz hala para sorunu diyorsunuz hanımefendi sizin sorununuz para değil kocanız kumarbaz, siz de Çanak tutuyorsunuz.
Kocanizin kumarbaz olmasi sizi rahatsiz etmiyor gibi. Asil buyuk sorun bu degil mi? Siz sadece elinizde para yok diye olay cikarmissiniz. Kumarbaz adamdan hayir gelmez bence. Asla gun yuzu goremezsiniz. Buna alisin.Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
o kadar sorundan sonra, kumar basit geliyorsa demekkiEşin evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan, bir de sevgilisinden gayri meşru Çocuğu olan adamdı Di mi. Ha Bi de senle evliyken eski sevgilisine yazmıştı. Kumarbaz da. O kadar kumarbaz ki sen ertesi gün kürtaj olacakken seni uykundan uyandırıp kazandığı para için sevinmişti. Gerçekten bu kadar dert içinde para sorunu basit kalmış. En son ayrılacaktın evleri ayırmıştınız ne oldu o iş?
ay küçük dilimi yuttum. bu kadar ayrıntıyı hatırlıyorsan sevabına söyle bari hanım kızımız niye bu adamla halaAdamın neresinden tutsan elinde kalıyor. Eski eş var bunların evlendiğini bilmiyor. Takıntılı eski sevgili var o da bilmiyor niye gizleniyorsa artık. Bi de konsluk yapan gayri meşru çocuğunun anası var. Adamın dünya umrunda değil karısı ertesi gün kürtaj olacak içinde fırtınalar kopuyor o aşkım yaşasın bak parayı katladım diye kadını uyandırıyor. Kadının kartını da almış daha rahat kumar oynayayım diye. Bu evde nasıl bereket olsun. Çocukken bize şey derlerdi melekler kaçar şöyle yaparsan falan. Bu adamın durduğu yerde melek falan kalmaz. Agsgshs
En son evleri ayırmışlardı hanım kızımız bekar evine gitmişti ama ne ara barıştılar bilemedim orası yok konu olarak.ay küçük dilimi yuttum. bu kadar ayrıntıyı hatırlıyorsan sevabına söyle bari hanım kızımız niye bu adamla hala
Allahım şimdi gördüm bi de hamileEn son evleri ayırmışlardı hanım kızımız bekar evine gitmişti ama ne ara barıştılar bilemedim orası yok konu olarak.
kocam ısrarla müge anlı esra erol vs kurmaca diyor. okutayım konuyu da görsün müge ile esra dakiler basıl aklanıyorKonu sahibi, aklıma geldi de şimdi, diğer sorunları nasıl çözdünüz hiç anlatmadınız oraları. Mesela adamın eski eşi ve takıntılı eski sevgilisi de dahil evliliğiniz herkes tarafından biliniyor mu? En azından kaçak göçek evlilik hayatından kurtuldunuz mu?
Merak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.kocam ısrarla müge anlı esra erol vs kurmaca diyor. okutayım konuyu da görsün müge ile esra dakiler basıl aklanıyor
Eğlencesine kumar oynamak ne demek yahuO cok büyük bi sorun kumardan gelen parayı naparsan yap eğlencesine oynayacaksan oyna ama her zaman öncelik ev ve işin olacak demiştim en başında. O zamanlar cok kücük eğlencesine oynuyordu bu boyutta değildi. Simdi kaybedince günlerce depresyona giriyor ama gözü asla doymuyor bir yandan
ya adam baştan aşağı fiyasko ne kadar düzelmiş olabilirMerak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?