Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Yeni evlisiniz daha basinda bunlari yasiyorsunuz ama hamilesiniz. Ne yapacagimi bilmiyorum demissiniz ama boyle bir adami baba yapiyorsunuz. Mutlulugunuz daim olsun.

onun yerine bebiş istemişler belki evlilikleri düzelir diye
Adamın eski evliliğinden olan çocuklar evliliği kurtarmayı başaramamış, eski sevgilisinden olan çocuğu evlenmelerini sağlayamamış ama bunların evliliğini kurtarıp adamın kumar oynamasını engelleyecek.
Bek ikna oldum

Olay bide sadece kumar değil ki.. işe yaramazın bi ton falsosu var .. hatta yanlıs hatrlamıyosam kadının üstünden geciniyodu smdide paeasını kumara basıyo diyo.. pardon o para tutamıyo diyo
Bunu sorguluyosan acaba hayatımda göremedğm bsey var mı diye zaten emin ol gayet normal bi hayatın vardır..
bende burdaki konuları okudukca bi ara ben mi yanlıs yaptm ya herkes herseyi affediyo diyodm..
Unutmayalım burası bdv burda normal bsey yok

affetme ve boşanamama konuları gerçekten olay. kimsesi yoktur küçük çocuk vardır işi gücü yoktur bi nebze anlarım da burda işi gücü olan kadınların abuk subuk adamlara paspas olmasını hayretle okuyorum cidden. akıl tutulması yaşıyorlar resmen. hele yurt dışında olan versiyonları saç baş yoldurmalık

O hala aklımın bir köşesinde zaten son bi şans istedi verdim para dışında bir sorun yok suan aslında
Ya nasıl böyle küçümsebiliyorsunuz hala para sorunu diyorsunuz hanımefendi sizin sorununuz para değil kocanız kumarbaz, siz de Çanak tutuyorsunuz.

Ya nasıl böyle küçümsebiliyorsunuz hala para sorunu diyorsunuz hanımefendi sizin sorununuz para değil kocanız kumarbaz, siz de Çanak tutuyorsunuz.
Bırak elindeki avcundakini de yedirsin, başka türlü çekip gideceği yok herifin. Bi evi arabası var kendinin, onu da verirse kurtulur bu heriften.

Allam yurtdısında olsam asla cekmem ya değil kocamı kmseyi cekmem bananneeeeimkanlar cok yanlıs kişilerin elinde
O istiyor ki kocası kumar oynamayı öğretsn bassınlar 30k kazansınlar 500k.. bence adam öğretmiyo diye kızdı bu

Kocanizin kumarbaz olmasi sizi rahatsiz etmiyor gibi. Asil buyuk sorun bu degil mi? Siz sadece elinizde para yok diye olay cikarmissiniz. Kumarbaz adamdan hayir gelmez bence. Asla gun yuzu goremezsiniz. Buna alisin.

o kadar sorundan sonra, kumar basit geliyorsa demekki

ay küçük dilimi yuttum. bu kadar ayrıntıyı hatırlıyorsan sevabına söyle bari hanım kızımız niye bu adamla hala

En son evleri ayırmışlardı hanım kızımız bekar evine gitmişti ama ne ara barıştılar bilemedim orası yok konu olarak.
Allahım şimdi gördüm bi de hamile
yarabbim sana geliyorum
2 minnoş konu vardı 2. çocuğu yapsak mı diyor hanım kızımız da spermlerini bar pavyon saçan kumarbaz adamdan düşünmeden hamile kalmış. bunların kafa nasıl çalışıyor ben anlamıyorum ya

Konu sahibi, aklıma geldi de şimdi, diğer sorunları nasıl çözdünüz hiç anlatmadınız oraları. Mesela adamın eski eşi ve takıntılı eski sevgilisi de dahil evliliğiniz herkes tarafından biliniyor mu? En azından kaçak göçek evlilik hayatından kurtuldunuz mu?

kocam ısrarla müge anlı esra erol vs kurmaca diyor. okutayım konuyu da görsün müge ile esra dakiler basıl aklanıyor

kocam ısrarla müge anlı esra erol vs kurmaca diyor. okutayım konuyu da görsün müge ile esra dakiler basıl aklanıyor
Merak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.

Eğlencesine kumar oynamak ne demek yahu
Ateşle oynamak daha az tehlikeli.

Merak ettim bak şimdi ya, düzeldi dedi geçti, ne düzeldi nasılsın düzeldi ne kadar düzeldi? Belki tam düzelmemiştir? Belki düzelir gibi olmuştur? Belki düzelmiş gibi yapıyordur? Bi bakmak lazım ya.
ya adam baştan aşağı fiyasko ne kadar düzelmiş olabilir

Merak eden olmuştur diye yazıyorum, eşimle konuştuk rest çektim kendisine devam edersen ayrılık yoluna gireriz istemiyorum dedim. Tamam zaten ben de istemiyorum oynamak ben de soğudum bırakıcam kapatıcam hesabımı da dedi şimdilik verdiği söz bu yönde ne olacağını göreceğim teşekkürler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…