Kocam ve bitmeyen işleri

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.679
6.629
358
35
Merhaba hanımlar.
Konuya hemen girmek istiyorum. Eşim sürekli bana söylemeden eve büyük iş gerektiren şeyler getiriyor. Mesela diyor ki bir ara domates konservesi, menemen, ketcap yapalım mı diyor. İyi olur diyorum hoop olmadık zaman da 60 kilo domates 30 kilo biber. Birşeyler kurutalim mi der, sonra yine sormadan kasa kasa nane, kekik, reyhan... Kilo kilo turşuluk getirdiği bir sırada daha başka tonla isim olduğu için kızdım yapmadım kendi yaptı. Yapmadığınız şey yok. Elma armut bilimum meyve kuruttuk, pestil yaptik ya hu neler neler... Bıktım artık şükür yaz bitti turşu geçti bitti derken geçen gün nar ekşisi yapılışı izlemiş bugün on Kasım için okuldaki anma toreninden döndüm 20 kilo nar almış. Kızınca da kızdı oluyor. Kardeşimin haftaya düğünü var. Bir ton şehir dışından misafir gelecek. Evimi pislik goturuyor, çamaşır ütü beni bekliyor, bir de kardeşim bana yakına taşınıyor diye onun evine kosturuyoruz. Okulda sınav yaptım daha okuyamadım. Ay sinirden catliycam.

Kendi yapıyomus ıste bırak yapsın niye kızıyosun. Sende işine bak

Bir an düşündüm eşin bu işi ticarete mi düştü diye ama yok merak olmuş şunu teklif edin sana yardım edebilmem için sende bsna yardım edermisin gibi canım

Zaten o benim için yapıyormuş bunları. İstemiyorum ya yapmasın. Her şeyin canına okuyor sinir oluyorum artık.

İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum :(

Zaten o benim için yapıyormuş bunları. İstemiyorum ya yapmasın. Her şeyin canına okuyor sinir oluyorum artık.

İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum :KK43:
Çok tatlı ya kızamadım adama 🤦‍♀️

İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum :KK43:
Bence şikayet etmeyin bırakın seviyor yapmayı. Hatta ona destek olun hevesli hevesli yapsın. Tatlı dille de etrafta dağıttığını toplatin. Olmadı satarsiniz:D Allah başka dert vermesin

Çok haklısın o zaman canım benim kafadan 🙈 baktı ucuza geliyor fazladan alıyor farkında değil senin için yapıyorsa seninle gitsin malzemeyi alsın o zaman bunu teklif edin sende müsait olursun inş. Bu ufak sorunu çözüme ulaşır

Back
X