- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Ay bilemedim canim yaa benimki de hicbir seye karismaz. Hangisi daha kötü ayiramadimKeşke...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilemedim canim yaa benimki de hicbir seye karismaz. Hangisi daha kötü ayiramadimKeşke...
Ben bu sene yapmaya başladı sandım. Her sene böyleyse allah sabır versin size. Neden bu kadar çok yaptığını sordunuz mu peki. Sadece Eşe dosta götürmek için değildir herhalde. Sağlıklı beslenmeye mi çalışıyor. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ev yapımı nar ekşisi kansorejen oluyormuş. Nedenini unuttum internetten araştırırsınız. Ne ev yapımı ne de hazırını kullanmam. Siz en iyisi o narların suyunu sıkıp için daha faydalı. 1 bardaktan fazla içmeyin o da tansiyonu düşürür.
O kadar cevizi ne yapacak ?
Merak ettim valla bu ara ben de cevizli sucuk yapmayı istiyorum eşiniz de mi öyle bir şey düşünüyor:)
Şifa olsun kuzucuğa..Allahım inşallah oyle bir niyeti yoktur....
Cevizin bol olduğu yerin insanı zeki oluyormuş aziz Sancar bile Mardin'in ceviziyle ünlü yerinde yetişmiş. Oğlumuza bol bol ceviz yedirecekmis...
Şifa olsun kuzucuğa..
Evet 20 kilo ceviz abartı olmuş ..Bitirene kadar bozulur gider.
Eşinizi aşçılığa yönlendirseniz nasıl olur? Dalga geçmek için değil ciddi yazıyorum. Ne iş yapıyor bilmiyorum ama belli ki yemekle uğraşmayı seviyor. Hem hobisini yapsın hem ev dağılmasın hem de para kazansın. Siz mutlu, o mutlu geçinip gidersiniz.Evde misafirlerin ana yemeğini de yapar. Sonra kuzenler beni arayıp esimden tarif ister. Öyle bir durum içindeyiz işte...
Eşinizi aşçılığa yönlendirseniz nasıl olur? Dalga geçmek için değil ciddi yazıyorum. Ne iş yapıyor bilmiyorum ama belli ki yemekle uğraşmayı seviyor. Hem hobisini yapsın hem ev dağılmasın hem de para kazansın. Siz mutlu, o mutlu geçinip gidersiniz.
Aslında hiçbir şey için geç değil. Kurslara falan gidebilir. Üniversite de bölümü var ama o biraz zahmetli olabilir fakat iyi bir şef olmak için sanmıyorum ki illa akademik eğitim gereksin. Gitsin kurslara ne iş yapıyor bilmiyorum ama eğer özeldeyse yine özelde en azından sevdiği bir alanda çalışır ya da cafe tarzı bir yerde açabilir eşiniz.Aynen ya ben de çok isterim. Eve sarmaz hiç olmazsa ama yaş 36 olmuş neresinden başlasın... O da hep der hayalim şef olmaktı diye. Ama geçti artık. Benim mutfagima oldu![]()
Ya siz çok şeker bir insansınız, eşiniz de öyle belliki. Daha önce 20 kişilik yatılı misafire başım gözüm üstüne diyen hanımefendi de sizdiniz değil mi? :))
Eşiniz sizin tatlılığınıza güveniyor sanırım, zannetmiyorum ki kavga edip küsüp yapmak istemiyorum demiş olasınız. Muhtemelen şeker şeker "kocacım bu hafta da çok işim vardı, hay allah" filan dediniz![]()
Buluyorlar kizKocanız halde mi çalışıyor? =)) O ne ya? İnsan 60 kilo domatesi nereden bulabilir, onu bile bilmediğim için konunuz acayip fantastik geldi. Ve, evet çok sinir bozucu geldi bana da. Çok istiyorsan kendin yap, ben bu tür iş yüklerinin altına girmekten sıkıldım deyin, olmaz mı? Bir de o kadar şeyi yiyebiliyor musunuz ya gerçekten? =))
Kocanız halde mi çalışıyor? =)) O ne ya? İnsan 60 kilo domatesi nereden bulabilir, onu bile bilmediğim için konunuz acayip fantastik geldi. Ve, evet çok sinir bozucu geldi bana da. Çok istiyorsan kendin yap, ben bu tür iş yüklerinin altına girmekten sıkıldım deyin, olmaz mı? Bir de o kadar şeyi yiyebiliyor musunuz ya gerçekten? =))
Canım seninki bir daha yapmamak için almaz da bu abimiz kendisi yapıyor zaten baksanaBuluyorlar kizGecen ay 50 kilo domates getirdi benim adam da eve. Menemen yapacakmisim. Nobetteyken domates yuklu kamyon geciyormus uygulama noktasindan. Adamcagiz da polis diye buna kiyamamis. Yari fiyatina vercem sana demis
Ne bilsin benimki 50 kilo alacak.
Bir de utanmadan kahkaha atarak anlatiyor bana. Adam bana yari fiyatina verdi. 50 kilo alinca da bir an pisman oldu falan diyor arsiz
Yapmadim hepsini. Tam yarisini yaptim. Ya sen yap ya da elimde posetler kapi kapi gezip her daireye dagitirim dedmYarisini da o yapti. Daha da almaz o kadar
![]()
Bacım senin memleket nere Doğu'da ya da güneydoğudan mısın salçaları kurutmalar bol bol :) ya da eşin mi öyle benim adam da güneydoğudan ama sadece yemeyi seviyor yapmayı değilTabi canım bazen halden alıyor. Yeşilleri tarladan gidip bakıp beğenip aliyor. Bir de her yıl Antep e gidip malzeme alma rituelimiz var... Bu konuda deli dehşet bir düşkünlüğü var. Ben gördüm 60 kilo domates salçada boğulmak gibi Allah kimseye vermesin... Yiyemiyoruz tabiki canim ya. Birine yemeğe mi gidecegiz kap iki kavanoz domates ya da meyve suyunu götür...Yap satalım madem diyorum da... İşsiz kalırsa Allah korusun o zaman satarmis.
Ya siz çok şeker bir insansınız, eşiniz de öyle belliki. Daha önce 20 kişilik yatılı misafire başım gözüm üstüne diyen hanımefendi de sizdiniz değil mi? :))
Eşiniz sizin tatlılığınıza güveniyor sanırım, zannetmiyorum ki kavga edip küsüp yapmak istemiyorum demiş olasınız. Muhtemelen şeker şeker "kocacım bu hafta da çok işim vardı, hay allah" filan dediniz![]()